Nvidia 9500 GT

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam 1.7 patch yükle. sorunun cozulur. fakat bu patch butun gta de işe yaramıyor. bazılarında teker teker yüklümen gerekiyor. defalarca oyunu sılıp tekrar kurman gerekebilir.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

eger alirsan hd 5770 oneririm, sapphire fan'li olursa en iyisi olur. fiyat istediginin az ustu ama performansli

:|

KDV Dahil :  318,29 TL

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ikinci ellere bakabilirsin. hdmi'le bagladim ekrana goruntu ps3, xbox gibi oyun konsollarini katladi. ne 3d ne baska birsey bu tadi vermiyor, oneririm; kalite paradir

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

ikinci ellere bakabilirsin. hdmi'le bagladim ekrana goruntu ps3, xbox gibi oyun konsollarini katladi. ne 3d ne baska birsey bu tadi vermiyor, oneririm; kalite paradir

benim iş kaliteye kalsaydı ben 

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_29182_ASUS_EAH5850_G_2DIS_1GD5_A__1GB__GDDR5__256_Bit__Ekran_Karti.html 

bunu alacaktım :D ama parayı harcadım :/  200 lira kaldı Senin dediğin kart da iyi tabi ama ikinci elden pek performans bekleyebilirmiyim bilemiyorum bazı acayip kişilikler oc yapıyorlar karta sonra satıyorlar alacağım adam kartın ömrünü çürütmüş olabilir diye korkuyorum açıkçası :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o parayi verdikten sonra piyasanin en iyisi olan 5870'i alirsin. herneyse koaly gelsin

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

hocam benım anladıgıma göre bu nvidianın çift sayılı ekran kartlarına daha iyi sonuçlar alınıyor genel olarak mesela 9200 9600 9800 işte gt240 gt 200 ..... tek sayılarda saçmalık var diye düşünüyorum :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Disubev bunu yazdı:

Bu oyunu donmadan oynayan varmı onu sormalımıyım yoksa

9600 gt 2gb ram dual core e6600 işlemci var en ufak kasma olmadan son ayarda oynuyom :d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Byler Sorunu hallettim sildim updateleri tekrardan yükledim Ekran kartında temassızlık varmıs onu oturtturdum Gayet güzel oynuyorum suan kasma yasanmıyor sadece başlarken cok bekliyorum okadar sorun cözüldü yani 9500 biliyorum okadar iyibi ekran kartı deil ama gücüm buna yetti :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Sanki her gün hepimiz milyarları saya saya bitiremiyoruzda adamın makinasına bok atıyoruz.

Hocam makinan iyi o sistemle değil GTA IV'ı kasmadan oynamak çoğaltırsın bile.

Sistemi sen topladıysan zaten önemli olan işlemci ve anakarttır diğer parçalar sonradanda değiştirilebilir. Sen sıkma canını oyun keyfine bak :))

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Sanki her gün hepimiz milyarları saya saya bitiremiyoruzda adamın makinasına bok atıyoruz.

Hocam makinan iyi o sistemle değil GTA IV'ı kasmadan oynamak çoğaltırsın bile.

Sistemi sen topladıysan zaten önemli olan işlemci ve anakarttır diğer parçalar sonradanda değiştirilebilir. Sen sıkma canını oyun keyfine bak :))

Saol sıkmam canımı herkoyun kendi bacağından asılır bizde aza kaanat ediyoruz işte hayırlı aksamlar

Toplam Hit: 3058 Toplam Mesaj: 33