Nvidia 9500 GT
-
hocam 1.7 patch yükle. sorunun cozulur. fakat bu patch butun gta de işe yaramıyor. bazılarında teker teker yüklümen gerekiyor. defalarca oyunu sılıp tekrar kurman gerekebilir.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
eger alirsan hd 5770 oneririm, sapphire fan'li olursa en iyisi olur. fiyat istediginin az ustu ama performansli
-----------------------------:|
KDV Dahil : 318,29 TL
-
ikinci ellere bakabilirsin. hdmi'le bagladim ekrana goruntu ps3, xbox gibi oyun konsollarini katladi. ne 3d ne baska birsey bu tadi vermiyor, oneririm; kalite paradir
-
7-19 bunu yazdı:
ikinci ellere bakabilirsin. hdmi'le bagladim ekrana goruntu ps3, xbox gibi oyun konsollarini katladi. ne 3d ne baska birsey bu tadi vermiyor, oneririm; kalite paradir
-----------------------------benim iş kaliteye kalsaydı ben
bunu alacaktım :D ama parayı harcadım :/ 200 lira kaldı Senin dediğin kart da iyi tabi ama ikinci elden pek performans bekleyebilirmiyim bilemiyorum bazı acayip kişilikler oc yapıyorlar karta sonra satıyorlar alacağım adam kartın ömrünü çürütmüş olabilir diye korkuyorum açıkçası :/
-
o parayi verdikten sonra piyasanin en iyisi olan 5870'i alirsin. herneyse koaly gelsin
-
hocam benım anladıgıma göre bu nvidianın çift sayılı ekran kartlarına daha iyi sonuçlar alınıyor genel olarak mesela 9200 9600 9800 işte gt240 gt 200 ..... tek sayılarda saçmalık var diye düşünüyorum :D
-
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------Bu oyunu donmadan oynayan varmı onu sormalımıyım yoksa
9600 gt 2gb ram dual core e6600 işlemci var en ufak kasma olmadan son ayarda oynuyom :d -
Byler Sorunu hallettim sildim updateleri tekrardan yükledim Ekran kartında temassızlık varmıs onu oturtturdum Gayet güzel oynuyorum suan kasma yasanmıyor sadece başlarken cok bekliyorum okadar sorun cözüldü yani 9500 biliyorum okadar iyibi ekran kartı deil ama gücüm buna yetti :)
-
Sanki her gün hepimiz milyarları saya saya bitiremiyoruzda adamın makinasına bok atıyoruz.
Hocam makinan iyi o sistemle değil GTA IV'ı kasmadan oynamak çoğaltırsın bile.Sistemi sen topladıysan zaten önemli olan işlemci ve anakarttır diğer parçalar sonradanda değiştirilebilir. Sen sıkma canını oyun keyfine bak :))
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------Sanki her gün hepimiz milyarları saya saya bitiremiyoruzda adamın makinasına bok atıyoruz.
Hocam makinan iyi o sistemle değil GTA IV'ı kasmadan oynamak çoğaltırsın bile.Sistemi sen topladıysan zaten önemli olan işlemci ve anakarttır diğer parçalar sonradanda değiştirilebilir. Sen sıkma canını oyun keyfine bak :))
-----------------------------Saol sıkmam canımı herkoyun kendi bacağından asılır bizde aza kaanat ediyoruz işte hayırlı aksamlar