Ocak Ayında Uzaylılar Gelecek
-
ABD Hava Savunma Komutanlığı’ndan emekli Stanley A. Fulham, ocak ayında uzaylıların dünyaya gelerek Londra ve Moskova’yı ziyaret edeceklerini söyledi.
08 Aralık 2010 Çarşamba, 09:10:14Ocak ayında uzaylılar gelecekMisyonları arasında ABD’ye karşı uzaydan gelecek tehditlerinin tespiti, imhası ve karşılık vermek için planlama yapılması da bulunan Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı’nın eski çalışanı Stanley A. Fulham, uzaylıların dünyaya ocak ayında geleceğini iddia etti.
Fulham, “Artık vakit geldi. Adları ‘Transcendors’ olan bir grup uzaylı ile uzun süredir irtibat halindeyim. 2011’in ocak ayında önce Moskova’yı ziyaret edecek ve 1 hafta sonra da Londra’ya gidecek” dedi.
ANALİZ ZİYARETİ
Uzaylılarla ilgili bilgileri “ufodigest.com” adındaki internet sitesinde açıklayan Fulham, uzaylıların bizim onları nasıl gördüğümüzü analiz edeceklerini ve bir nevi ‘tanışma öncesi insanları yoklama’ araştırması yapacaklarını öne sürdü.
Fulham, uzaylılarla ilgili yazdığı bir kitabında 13 Ekim 2010 tarihinde, UFO’ların dünyanın dört bir yanına geleceğini açıklamış, gerçekten de aynı tarihte New York semalarında görünen parlak gri cisimler heyecan yaratmıştı.
Panik yaşayan New Yorklular polisi telefon yağmuruna tutarak gördükleri esrarengiz cisimleri ihbar etmişti.
GAZETE HABERTÜRK
http://www.haberturk.com/dunya/haber/579120-ocak-ayinda-uzaylilar-gelecek
-
kaynak sağlam :D
-
Bsg sinler kaç aydır bekliyorum
-
neden ocak sımdı gelsınler playerda da nazan oncel hay hay adlı parca calıyo bılmeyenler ıcın nazan oncel ablamız hay hay benı seven gelsın buyursun gelsın dıyo sarkıda sansa bak haha:D
-
varsa gelsinler artık..
-
ufo gördüm diye ben polisi arasam ne derler acaba.
bize ne amk,biber gazı mı sıkalım elin uzaylısına falan...
-
hahha :D gelmezlerse ag :D
-
Dj_DooM3 arkadaşımızın dediği gibi zaman yaklaşıyor bekleyecez görecez
-
ufo goren magsum koylu abd li dostumuz sanirim :) gelseler ne olurki kulturumu asilariz onlarada :) senin yuzune ne olmus:):)
-
aq dünyaya bak ya. yaşanmaz burda gelirseler ben gidiyorum ya.
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
ufo gördüm diye ben polisi arasam ne derler acaba.
bize ne amk,biber gazı mı sıkalım elin uzaylısına falan...
-----------------------------Orantısız güç kullanılmasın da nasıl olursa olsun. Hukuka uygun bir şekilde inşallah