folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ocak Ayında Uzaylılar Gelecek

Ocak Ayında Uzaylılar Gelecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

aq dünyaya bak ya. yaşanmaz burda gelirseler ben gidiyorum ya.

süpersin hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arisasteri
    arisasteri's avatar
    Erkek

cerezlerde benden  simdiden alayim karisik cerez 1-2 kg falan icip icip ne olacak bu memleketin hali deriz:))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

arisasteri bunu yazdı:

cerezlerde benden  simdiden alayim karisik cerez 1-2 kg falan icip icip ne olacak bu memleketin hali deriz:))

hocam biraz fazla al.

memleket kurtarmaz.

uzaylılarla birlikte içerken ulan ne olacak bu galaksinin hali deriz.

yarın bi gün çerez de zamlanır :D:D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

çok isterim herşeyden evvel Türk insanını keşfetmelerini , birazda onların huyunu suyunu bozalım ki oralardada namımız yürüsün.

şaka değil , valla bakın.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yoldan geldik açız ... 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

AdReNaLiNe bunu yazdı:

bütün yorumları okudum harbiden alemsiniz ya :D o ne makara olmuş öyle :d

gelirlerse gelsinler kapımızı açık :D

konuyu herkez makaraya alıyor ve almayada devam edecek

sürü psikolojisi olarak bakış açımız görüldüğü gibi ortada diyecek başka bişey yok

Bir konu açılıyor herkez bir tarafından bişey sıkıp yazmış inanmıyorsan böyle şeylere ve dikkatinide çekmiyor belliki gelip burada ortalığı bulandırmanın bir anlamı yok ama işte bu konu batıyorki bizim insanımıza matrak açıdan yorumlarla konu içeriği yanıp tutuşuyor.

Şahsen ben bir konuda benim dikkatimi çekecek birşey olmasa o konuya ne bakarım nede yorum yazarım ama böyle değiliz işte illa ortalığı bulandırmak gerekiyor ve bulandırmaya devam edelim

gelsede a.q gelmesede

sürü psikolojisi dediğimiz bu olsa gerek birisi matrak bişey yazdığında arkası çorap söküğü gibi geliyor ve böyle devam eder

işlere tam tersinden bakacak olursak mantıklı yazılan yorumun devamı matrakta yapılan yorumun devamı kadar çok fazla olmaz neden ?

çünkü bağzı konular hakkında bilgimiz yoktur ama matrak muhabbete gelince 100 sayfaya bile ulaşabiliriz bu gidişle hiç bir zaman ilerleyemeyiz arkadaşlar.

"ilgilenmeyen ve konuyu makaraya alan arkadaşlar konuyu bulandırmayalım lütfen"

arkadaş birincisi uzaylılar hakkında kimin sağlıklı bir bilgisi var da insanlardan yorum bekliyorsun?Uzaylılar hakkında kim ne biliyor?Bugüne kadar söylenmiş hiçbirşeyin kanıtı bulunamadı,hiçbirşey ispatlanamadı.Senin yazdığın yazı haberden öteye gitmiyor ki ne yorum yapılabilsin başka?O zaman ben sorayım;uzaylılar hangi dilleri biliyor,bu adam mı yoksa uzaylı dili biliyor,nasıl anlaşmışlar,işaret dili ile mi anlaşmışlar,bizim işaretlerimiz ile bir amerikalının işaretleri aynı da değil,bir uzaylı ile bir dünyalı nasıl anlaşmış,bizim takvimimize göre mi bilgi vermişler yoksa bizim dünyalı mı onların takvimine göre belirlemiş bu zamanı,bu uzaylılar maya takvimini nerden öğrenmişler,amerikalı mı söylemiş,yoksa onlar da biliyorlar mıymış,araçlar5ında nasıl bir yakıt ve nasıl bir motor kullanıyorlar?boyut değiştirmek nasıl oluyor,bu sırada neler yaşanıyor.kendi gezegenlerinden buraya ne kadar sürede gelebiliyorlar.peki dünyayı nasıl bulmuşlar,lk önce kiminle konuşacaklarına nasıl karar vermişler,bu kişilere nasıl ulaşmışlar....sürüp gider,peki bu konuda insanların bilgisi var mı?

Eğer söylediğin gibi yazılmış olsaydı yorumlar 4-5 anca yorum olacaktı ki zaten bu konuda başka sayfalar altında bunlar defalarca konuşuldu.Daha doğrusu insanların inanmadığı,bugüne kadar ispatlanmamış bir konuyu da ben açsam o da geyiğe döner.örneğin ben de hayaletler hakkında bir konu açsam senin bu konuyu sollar geçer.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Neden Londra Ve Moskova? Neden  Cibuti değil veya Burkina Faso Değil? :)

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

eli boş gelmezler herhalde:)

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

bu sefer onlar gelmezlerse ben gidicem amk

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arisasteri
    arisasteri's avatar
    Erkek

la simdi bunlar gelirse bizi de isimizden etmesinler. Zaten issizlik ekonomik kriz almis basina gidiyor Guzelim memleketimde universite mezunlari issiz kaliyor. Simdi bunlar uzayli diye bizi isten cikartip  bunlari alir bizim serefsiz patron. Aleme de hava atar ibne. "lan mahmut ben 10 uzayli calisitiyrom olum ne haber" diye. :)))  Kizlari da guzelse onlar gelebilir. En azindan memlekette abaza sayisi azalir amk.:))))

Toplam Hit: 9076 Toplam Mesaj: 78