Ocak Ayında Uzaylılar Gelecek
-
uzayın içinde yaşam tek bir yerde tesadüfler sonucunda bir krereliğine piyango evrende dünyaya vurmuşdur.. evrende yaşam yok hiç umutlanmayın
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
uzayın içinde yaşam tek bir yerde tesadüfler sonucunda bir krereliğine piyango evrende dünyaya vurmuşdur.. evrende yaşam yok hiç umutlanmayın
-----------------------------hocam öyle bi üslupla yazmıssın ki okuyan da evreni sen yarattın sanacak ^^ (hasa).
-
flybatwin bunu yazdı:
ne yani milyarlarca kilometre bizim için mi yaratıldı? Sacma.Hadi gelişmiş yaşam forumunu geçtim, uzayda yaşam formu bulundu. Arsenikli ortamda bakteri yaşadığını keşfetti NASA.
-
uzaylı uzaylı uzaylı..
Ne uzaylıymıs la gelsede görsek :D
-
Artek bunu yazdı:
uzaylı uzaylı uzaylı..
Ne uzaylıymıs la gelsede görsek :D
yola cık etrafa bak hocam. hepimiz uzaylıyız :D -
mortyr bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
ne yani milyarlarca kilometre bizim için mi yaratıldı? Sacma.Hadi gelişmiş yaşam forumunu geçtim, uzayda yaşam formu bulundu. Arsenikli ortamda bakteri yaşadığını keşfetti NASA.
-----------------------------Uzayda yaşam bulunmadı hoca, yanlışın var. Arseniğin içinde yaşayabilen bir canlı bulundu. Karbonsuz ortamda yaşadığı keşfedilen ilk canlı.
Nasanın açıklamasında ise, yaşam için karbonun şart oldu tezinin bulunan canlı ile çürüdüğü, uzayda yaşamın olabileceği ihtimalini daha kuvvetli düşündüklerini falan söylediler.
-
Uzaylı s.ken masum dünyalı
-
KroBey bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------uzayın içinde yaşam tek bir yerde tesadüfler sonucunda bir krereliğine piyango evrende dünyaya vurmuşdur.. evrende yaşam yok hiç umutlanmayın
-----------------------------Uzayda yaşam bulunmadı hoca, yanlışın var. Arseniğin içinde yaşayabilen bir canlı bulundu. Karbonsuz ortamda yaşadığı keşfedilen ilk canlı.
Nasanın açıklamasında ise, yaşam için karbonun şart oldu tezinin bulunan canlı ile çürüdüğü, uzayda yaşamın olabileceği ihtimalini daha kuvvetli düşündüklerini falan söylediler.
yarın bulunur. -
diamonique bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
ufo gördüm diye ben polisi arasam ne derler acaba.
bize ne amk,biber gazı mı sıkalım elin uzaylısına falan...
-----------------------------Orantısız güç kullanılmasın da nasıl olursa olsun. Hukuka uygun bir şekilde inşallah
-----------------------------Hele bi kullansınlar ertesi gün dünya ya bütün galaktik federeyşın çökmezse bende neyim :D
-
uzaylısı s*** size bişey olmasın ya gelirse s**** gelmezse ekime kadar a.q adam kafayı yemiş cıkmış saçmalıyo bütün dünyada adamın deli saçmalarının peşinde salla