folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Oda Tv Baskını Ve F Tipi Polislerin Videoları

Oda Tv Baskını Ve F Tipi Polislerin Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bende ilk başlarda öyleydim hocam ama artık kararımı verdim bu olay tam bir mualif avına döndü.

İddaa ediyorum şimdi burada müridin biri tıpkı taraf gazetesinin yaptığı gibi bir haberi akp alehine yapsa gözünü silivride açar. Ama taraf gazetesinin kılına bile dokunmazlar. Bunlar müslümanız diyip müslüman kıyımına izin veren adamlar. Baş örtüsüne yasak kalksın diyip Demokrat partiden başörtülü adayı kendisine rakip olduğu için itiraz edip adaylığını düşürmeye çalışan bir part. 

http://haber.gazetevatan.com/AKPden_turban_itirazi/230970/9/Siyaset

ekleme:

Seçim sonrası akp ye fark atarak başkan olan Bayan zat'ın başkanlığı akpli meclis üyeleri tarafından yapılan itiraz sonucu düşürülmüş!

"İLERİ DEMOKRASİ" bu demek oluyor anlaşılan.

http://www.nizipdenge.com/yeni/islahiye-belediye-baskani-dusuruldu.html

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Bu adam vicdanı ile cüzdanı arasında kalmadığı için isyan etti. Sonra ergenekoncu yaftasını yedi. Taktik bu arkadaşlar mualifsen ergenekon terör örgütü üyesisin.

Bu arada "Ergenekon" isminin kullanılmasında da bir anlam var. Bildiğiniz gibi Türk mitolojisinde Ergenekon Türk'lüğün çıkışını simgeler.Bu noktada da Türklüğe saldırı var. Büyük sorunları var bu adamların Türk'lükle.

Şu adamı dinleyin pembe tabloyu nasıl anlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=XmoXG1MaaHU&feature=related

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Uperus!

bir kaç gündür devam eden müalif gazetesi avına adıyorum bu up hareketini.

Farkına varın millet artık. kendi iktidarına mualif bir güç gördüğü an her türlü  yaftayı yapıştırabiliyor. Ergenekon'a terör örgütü diyor yeni tutuklamalar için ne diyorsunuz diye soruyorlar başbakana. Bizim yargıya mudahalemiz bir yorumumuz doğru olmaz diyor. Şaka gibi resmen taşak geçiyor.

İddaa ediyorum bu adam akşam eve gidip tvyi açtığında kendi söylediklerini izleyip "off lan ne pis yedim enayileri yine kandırdım" gibi bir ifade ile sırıtıyordur.

Not: beni de içeri alırlarsa temiz don filan gönderin lan mürid kardeşinize hem ben gidersem şeyh de gider azmettiricim o derim:F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu videoları senden benden başka kim görebildi ki ? Basın'ı öyle ürkütmüşler ki doğru dürüst bahsedilmedi bile.Oysa çok büyük bir olay.Peki bu videoları yayımlayanlar ertesi gün neden ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanıyor ? o da başka bir şüphe uyandırıyor.Arkadaşlar oynanan oyunlar büyük ama kusurlu, görmemek ise tam bir öküzlük... Hepimiz öküzüz diye çıkalım mı meydanlara ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Her türlü DİN ve SİYASET konusu açmak KESİNLİKLE yasaktır. "Bu konuyu siyaset yapmak için açmadım sadece görün diye açtım" tarzı konular açmak ve herhangi bir konuya siyasi yorumlar yapıp tartışma yaratmakta bu yasak kapsamındadır.
    Yönetim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Her türlü DİN ve SİYASET konusu açmak KESİNLİKLE yasaktır. "Bu konuyu siyaset yapmak için açmadım sadece görün diye açtım" tarzı konular açmak ve herhangi bir konuya siyasi yorumlar yapıp tartışma yaratmakta bu yasak kapsamındadır.
    Yönetim

Tekrar mı geldi yasak?

Geldiyse dahi hukukta şu vardır.

Bildiğim kadarı ile suçu işlediğin dönemdeki kanun ve yargılandığın dönemdeki kanunlar göz önüne alınır hangisi sanık lehine ise o kanun üzerinden yargı süreci başlar.

Ben konuyu açtığımda yasak yoktu. Şimdi olsa dahi ben var olan konuya yorum yapıyorum. "Konu açmak" suç olabilir yorum yapma hakkında bir yasak göremedim ben.

Ve tebrik ederim eğer geçekten çok duyarlısın kurallar konusunda.

Bu duyarlılığını şu an devam eden demokrasi ve hukuk kıyımında da göstermeni bekliyorum.

CyberAngel  bunu yazdı:

Bu videoları senden benden başka kim görebildi ki ? Basın'ı öyle ürkütmüşler ki doğru dürüst bahsedilmedi bile.Oysa çok büyük bir olay.Peki bu videoları yayımlayanlar ertesi gün neden ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanıyor ? o da başka bir şüphe uyandırıyor.Arkadaşlar oynanan oyunlar büyük ama kusurlu, görmemek ise tam bir öküzlük... Hepimiz öküzüz diye çıkalım mı meydanlara ?

Hocam belkide haklısın ama 1 kişi 1 kişidir.Müslümanlıkta gizli olarak önce bireyler arasında birer birer yayılmıştı. Atatürk de kurtuluş mücadelesine başlamaya karar verdiğinde bir kaç kişiydi. Birer birer ikna etti sonra kitleler halinde mücadele başladı. Yine aynı şekilde Rahmetli Başbuğ'um Alparslan Türkeş ilk seminerini 3 kişiye vermişti.Bu kişileri bir arada vermeme birbirleri ile karşılaştırdığım anlamını çıkartıcak nifak tohumu mahsullerine peşin peşin cevap vereyim.

Yukarıda bahsettiğim ve hayatlarından örnekler verdiğim kişiler benim feyz aldığım kişilerdir. Birisi Dün insanlığa gönderilen Allah'ın elçisi bir peygamber. Bir diğeri Allah tarafından Türk milleti'nin zor gününde lider olması için gönderildiğine inandığım Büyük Önder bir diğeri ise Türk milletine karanlık bir dönemde ışık olması ayakta durması için gönderilen hayatını bu yolda adayan bir insan.

Şunuda söylemeden geçemeyeceğim. analarımız babalarımız dedelerimiz değil asıl tehlike bizim için 2012'de başkanlık sistemi ile eyaletleşme federalleşme ve ardından bölgesel kopmalar keskin ayrılıklar başınabuyruk hareketler devletin bütünlüğünü ve bekasını zedeleyecek ve bizim geleceğimiz tehlike altına girecektir.

19. yy 'da Namık Kemal Vatan'ın bütünlüğünün tehlikede olduğunu dizelere döktüğünde " ya hoca 500 senelik koca imparator yıkılır mı ya" demişlerdi.20. yyda  kanla sulanmış topraklar bir bir gittiğinde misak-ı milli yoksayıldığında yeni uyanıyorlardı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

Yönetim

Ben anlamadım bu konunun neresi siyaset, neresi din ? Açıklarmısın lütfen ???

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

memlekette gazeteci kalmayacak yakında.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

deniz feneri davası hakkında bi iki yazılan şeyler gördüm, şunu söyliyim, deniz feneri kimseye hiç bir şekilde para falan vermemiştir. topluma aha bunlar böyle kullanıyorlar diye tamamen akp karşıtı görüşlü kişiler tarafından sikertilmek amacıyla verilmiştir. şimdi bana kalkıp yok almanyadaki dava falan diye çıkmayın, o derneğe sade müslümanlar değil türkiyenin her kesimindeki insanlar bağış yapıyorlardı, eğer öyle bi olay olsa ilk olarak türkiyede açılırdı o davalar (herkes parasının nereye gittiğini kurcalar bakar ki sırf bunun içn barkod sistemine geçildi yıllar önce "a şahsı 50 tane ayakkabı verdi" "verilen ayakkabıların 1i şuraya 4 çifti şuraya gönderildi" vs die stok envanteri tutulur para içinde aynı şekilde ve bağşçılara bu bilgiler gösterilir).

akp ve ergenekon hakkında yazılan çizilenlerle alakalı ise hiçbişi demiyorum. çünkü ne olup olmadğnı zaman göstericek, iki taraf içinde sürekli videolar ses kayıtları vs vs (gerçek olabilir olmayabilir bilmediğimden) yok şu haklı , aman efendim bu daha doğru diye yorum yapmıyorum.

ama herkoşulda akp de dahil, birinin hakkını yiyen varsa öteki tarafta hesaplaşıcaz.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Allahından bul rte ..

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 6719 Toplam Mesaj: 46