Odaklanma Probleminin Ustesinden Nasil Geliyorsunuz ?
-
Odaklanman gereken şeyle biraz vakit geçir biraz flört et zamanla odaklandığını göreceksin. Belki ilk 1 saatin boşa gider okuduğunu, yaptığını anlamazsın. Ama ötesinde çok daha etkin olduğunu görürsün.
-
Kahve içerek başlıyorum bazı zamanlarda. İşe yaradığı oluyor. b12 kullanmak ta gerek desteklemesi için aslıda fakat istediğim düzeyde yapamıyorum ben de odaklanmayı. İlaçla olacak birşey değil sanırım. Fazla dikkat gerektiren işlerde ve baskılı çalışmalarda çok sorun yaratacak bir sorun. En doğru çözümü sanırım ağaçlık bir kesimde ağaçtan küçük bir ev yapıp sebze meyve dikerek sakin bir hayata yaşamak:) yapabilene.
-
alkolle gelmeye çalışıyorum pek bi sike yaramasada en azından zaman geçiyor
-
Elektrik süpürgesi
-
sende odaklanma hocam. anlamıyosan ses kaysı yap sonra anlarsın.
-
zeybekustasi bunu yazdı
sende odaklanma hocam. anlamıyosan ses kaysı yap sonra anlarsın.
anlamamak değil hocam mesele , atıyorum namaz kılıyorum aklıma binbir türlü sex pozisyonları geliyor , eğitim alıyorum bu sefer oyunlar aklıma geliyor , kısacası herhangi bir konuda hiçbir şeye odaklanamıyorum.Acaba düzensiz besleniyorum diye mi böyle oldu , gerektiği kadar vitamin falan alamiyorum gün içi pharmaton aldım bakalım belki birazda olsa dinç ve enerji verir belki tek sorunum yeterli enerjim olmadığıdır.Bu arada alkol ve tütün ürünlerinin hiçbirini kullanmıyorum.
-
o zaman kilit soru gelsin, uyku düzenin var mı
-
Daft bunu yazdı
benim yok ne kadar uyursam uyuyum doymuyorum uykuya
-
Daft bunu yazdı
uyku düzenim var gece 11-12 gibi yatar sabah 7 de uyanır işe giderim.5 gibi paydos eder spora geçerim , sabah kahvaltısı yapmıyorum öğle yemeğini sabah kahvaltısı olarak sayıyorum akşam yemeğide 6-7 gibi yiyorum.
-
İmkanın varsa okçuluk sporuna başla hocam