folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Odamda Fare Olabilir Mi?

Odamda Fare Olabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Biri maden cikarmis burnundan yuvarlamis senin yattaga sallamis. :D

Bortubocek sever
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

tadından anlarsın diycektim de vazgeçtim yazmayacam :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Kuş pisliğine benziyor. Serçe ya da yusufçuk daha çok

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim odada da bitane kucuk fındık faresı war ben ona karısmıyom oda bana karısmıyo o_0

ONEMINUTE tarafından 12/Kas/13 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

yeni konu açmaya gerek yok.

gençler evi fareler bastı. 

neler yapabiliriz. 

yapışkanlardan aldım 4 tane yakaladım hala dolanıyo namussuzlar. evde de 8 aylık kızım var. o olmasa alıştık ipnelere.

zehir almaya gittim az önce eczaneye. kutunun üstünde 3-5 gün içinde ölür diyor. o kadar bekleyemem. hemde zehiri yiyip kimbilir nerede ölecek. sonra ortalık leş kokacak.,

bunların kökünü kurutmak için neler yapabilirim.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

neler yapabiliriz. 

yapışkanlardan aldım 4 tane yakaladım hala dolanıyo namussuzlar. evde de 8 aylık kızım var. o olmasa alıştık ipnelere.

zehir almaya gittim az önce eczaneye. kutunun üstünde 3-5 gün içinde ölür diyor. o kadar bekleyemem. hemde zehiri yiyip kimbilir nerede ölecek. sonra ortalık leş kokacak.,

abi yapışkan olayı güzel aslında. görebiliyorsun en azından ölmüş mü ölmemiş mi diye.

onun dışında zehirli buğday var 1 tane yemesi yetiyor 30-40 dk sonra taş keser götü devirir. tecrübe ile sabittir bu. ama dolabın içine filan girer orada ölürse altından kalkamazsınız. 

şirkette çağırsan aynı olacak abi. ilaçlamadan sonra komple evi kaldırıp indirmeniz lazım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Veysel bi şekilde halletmem lazım. 4 tane öldürdük bitti sandık yine çıktı.  Bakalım eczaneden başka bi ilaç getirecekler yarın. Bide çocuk var. Akşam tezgahın altını dökecem komple. 

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

Veysel bi şekilde halletmem lazım. 4 tane öldürdük bitti sandık yine çıktı.  Bakalım eczaneden başka bi ilaç getirecekler yarın. Bide çocuk var. Akşam tezgahın altını dökecem komple. 

büyük ihtimal toz getirir abi. şöyle kara bi toz var o da aşırı zehirlidir ama tabi mantığı aynı öldüğü yeri bilemen.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hetepor
    Hetepor's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

neler yapabiliriz. 

Bizim evde de var ama sadece benim oda da nerden geldiklerini bir türlü anlamıyorum.

Hocam ben yapışkan kullanıyorum. Kare şeklinde camı kesiyorum üstüne yapıştırıcıyı döküyorum sabaha kesin 1 tane düşüyor gece bazen uyanıyorum sesine ciyaklıyor sabah baktığımda yapışkana düşmüş oluyor. yapışkanın üstüne de peynir dök hocam kesin düşüyorlar.

Vatan Sevgisinin Ölçülmesi İmkansızdır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hetepor bunu yazdı
    sanane bunu yazdı

neler yapabiliriz. 

Bizim evde de var ama sadece benim oda da nerden geldiklerini bir türlü anlamıyorum.

Hocam ben yapışkan kullanıyorum. Kare şeklinde camı kesiyorum üstüne yapıştırıcıyı döküyorum sabaha kesin 1 tane düşüyor gece bazen uyanıyorum sesine ciyaklıyor sabah baktığımda yapışkana düşmüş oluyor. yapışkanın üstüne de peynir dök hocam kesin düşüyorlar.

yapışkan var zaten hemde 2 tane aldım. ilk gün 2 tane yakaladık. bitti sandık. sonraki günler çıktıkça çıkıyor. en son dün akşam bi tanesi daha yakalandı. yine bitti sandım. mutfağa bi girdim tezgahın üstünde bana bakıyo şerefsiz. toplamda 4 tane yakaladık ve hala var. yapışkanın ortasına peynir ekmek fındık koydum. geri kalan fareler gittikçe akıllanıyomu nedir. eski tuzaklara düşmüyolar. 

Naber la?
Toplam Hit: 6971 Toplam Mesaj: 50