folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Odayı Sigara Dumanından Arındırmak

Odayı Sigara Dumanından Arındırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

Şimdilerde böyle bir uygulamaya girişmeyi düşünüyorum sebebi ise kış aylarında cam balkon kapısı felan açamıyoruz yada çıkıp camda balkonda da sigara içilmiyo :) artı ben günde 1.5-2 paket sigara bitiren bi adamım...Bunun için aklımdan odadaki sigara dumanını soğurup olabildiğine soğuracak bir alet yapmak istiyorum elektronik ile ilgili kısımlarda sıkıntı yok beni bilen bilir :D ( uzun zamandır yoktum gerçi sitede...)

şimdi sadece sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizce mantık ne olmalı nasıl bişi yapmalıyım?

benim düşündüğüm direkt soğurduğumuz havayı ince bir bez harzı bir filtreden geçirdikten sonra su filtresine tabi tutmak bana mantıklı geliyor...ama farklı şeylerde ortaya çıkacakmı diye sizlere de danışmak istedim...fikirlerinizi bekliyorum...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

tütsü yak sigara dumanından eser kalmaz:)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

hoca mantık konusunda bişey diyemem ama yaparsan bi tane bende alırım :) Klimalarda oluyor o olay galiba bi araştır onları..

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hocam illa kendinmi yapacaksın. hazırları var da

aşağıdaki linkten görebilirsin.

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=kullanim__sekli_%3dhavatemizlemecihazlari&CategoryID=17175

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Aktif karbon mevcut gazların birçoğunu soğurabilen bir şeydir, filtrasyona dahil edilebilir.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

kaçak kaçak sigara içtiğim zamanlar banyodan önceleri çok içerdim sigarayı. koku ve dumanı dağıtsın diye de bir tane mum yakardım. çok da işe yarardı :)

punto cero
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

bende http://www.hepsiburada.com/Liste/weewell-wpa-900-kucuk-boy-hava-temizleme-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=evweewellwpa900&categoryId=17175 buna benzer bir ürün var.sanırım marka farklı.bir işe yaradığı söylenemez.ucuz diye aliyim dersen bosuna alma bence.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hacim odadaki havayi sürekli cekip-filtreden geciren ve ayni anda temizlenmis havayi geri veren bi icad yap :D

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Sigarayı bırakın kurtulun.. Ben öyle yaptım...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

en iyisi sigara içmemek ya da dumanı bahane ederek balkon pencere mutfak fln gibi biyerde içmek böylece daha az içeceksiniz . bi zaman sonra üşenip içmemeye başlıyo ztn insan

herşeyin bir şeyi vardır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Nargile yap hacı..

Toplam Hit: 8682 Toplam Mesaj: 43