Odayı Sigara Dumanından Arındırmak
-
Şimdilerde böyle bir uygulamaya girişmeyi düşünüyorum sebebi ise kış aylarında cam balkon kapısı felan açamıyoruz yada çıkıp camda balkonda da sigara içilmiyo :) artı ben günde 1.5-2 paket sigara bitiren bi adamım...Bunun için aklımdan odadaki sigara dumanını soğurup olabildiğine soğuracak bir alet yapmak istiyorum elektronik ile ilgili kısımlarda sıkıntı yok beni bilen bilir :D ( uzun zamandır yoktum gerçi sitede...)
şimdi sadece sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizce mantık ne olmalı nasıl bişi yapmalıyım?
benim düşündüğüm direkt soğurduğumuz havayı ince bir bez harzı bir filtreden geçirdikten sonra su filtresine tabi tutmak bana mantıklı geliyor...ama farklı şeylerde ortaya çıkacakmı diye sizlere de danışmak istedim...fikirlerinizi bekliyorum...
-
tütsü yak sigara dumanından eser kalmaz:)
-
hoca mantık konusunda bişey diyemem ama yaparsan bi tane bende alırım :) Klimalarda oluyor o olay galiba bi araştır onları..
-
hocam illa kendinmi yapacaksın. hazırları var da
aşağıdaki linkten görebilirsin.
-
Aktif karbon mevcut gazların birçoğunu soğurabilen bir şeydir, filtrasyona dahil edilebilir.
-
kaçak kaçak sigara içtiğim zamanlar banyodan önceleri çok içerdim sigarayı. koku ve dumanı dağıtsın diye de bir tane mum yakardım. çok da işe yarardı :)
-
bende http://www.hepsiburada.com/Liste/weewell-wpa-900-kucuk-boy-hava-temizleme-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=evweewellwpa900&categoryId=17175 buna benzer bir ürün var.sanırım marka farklı.bir işe yaradığı söylenemez.ucuz diye aliyim dersen bosuna alma bence.
-
hacim odadaki havayi sürekli cekip-filtreden geciren ve ayni anda temizlenmis havayi geri veren bi icad yap :D
-
Sigarayı bırakın kurtulun.. Ben öyle yaptım...
-
en iyisi sigara içmemek ya da dumanı bahane ederek balkon pencere mutfak fln gibi biyerde içmek böylece daha az içeceksiniz . bi zaman sonra üşenip içmemeye başlıyo ztn insan
-
Nargile yap hacı..