Odayı Sigara Dumanından Arındırmak
-
bi kaç tane mum yak odada hocam
-
:)tavsiyeler için tşk ederim....sigarayı bırakmak mı :D çok denedim hele şu sıralar o iş hiç olmaz :) ayrıca hazır almak benimde aklımda geçmedi değil ama harbi işe yarıyan bi aletin fiyatlarına baktığımda da oha diyesim geliyo :) elimdeki malzemeler ile güzel bişi yapmayı planlıyorum hatta bir rezistans yada peltier'i ısıtma için kullanabilirsem klima tarzı bişi bile yapabilirim başlamışken ufak çapta hiç olmazsa odanın ısısını kırar :D
-
mustafa sigarayı kış aylarında bırak?
:) kesin çözüm
-
Bi ara Bi Cihaz Görmüştüm Futbol Topu Şeklinde Ufak Bişey Sigarayı Koyuyosun Sigara Dumanını İçine Çekiyo Kapaklı Hoşbirşeydi O Tarz Bi şey Deneyebilirsin.
-
userus bunu yazdı:
-----------------------------
Bi ara Bi Cihaz Görmüştüm Futbol Topu Şeklinde Ufak Bişey Sigarayı Koyuyosun Sigara Dumanını İçine Çekiyo Kapaklı Hoşbirşeydi O Tarz Bi şey Deneyebilirsin.
-----------------------------nasıl yani adam kendi içmicek topamı içirecek sigarayı?
-
patates bunu yazdı:
userus bunu yazdı:
-----------------------------nasıl yani adam kendi içmicek topamı içirecek sigarayı?
-----------------------------muhahahha :D
-
patates bunu yazdı:
userus bunu yazdı:
-----------------------------vall hocam muğlada havaş şartlarını sen benden daha iyi biliyorsun :) balkon cam kapı olmuyo bırakmayı dşünmek şu sıralar benim için kendimi boşlukta hisssetmekten başka bişşi ifade etmiyo :) (mlaum proje haftası sabahlıyorum kaç haftadır..)
ayrıca arkadaşın yorumuna yaklaşım tarzın beni kahkaha krizlerine soktu sölemeden edemedim :D
-
http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=760
http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=384
2 yerdede farklı yapmış bi bak istersen
-
izzmarit bunu yazdı:
Aktif karbon mevcut gazların birçoğunu soğurabilen bir şeydir, filtrasyona dahil edilebilir.
-----------------------------hayatımın anlamı bu iii güzel diyosunda aktif karbonu ben nerden bulayım :) pazarda yada kimya malzemeleri satan tükanlarda yok anladığım kadarıyla netten araştırdım çeşitli madenlerden elde edildikten sonra bikaç özel işleme tabi tutuluyormuş...nalet olasıca şey tam benlik bi malzeme ama gelde bul şimdi :)
-
Çay tabağının içine 2-3 çorba kaşığı sirke dök başparmağın yarısı kadarda sünger koy sirkenin içine koy televizyonun yanına veya sehpanın üstüne 1-2 saate alır kokuyu..