folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Odayı Sigara Dumanından Arındırmak

Odayı Sigara Dumanından Arındırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bi kaç tane mum yak odada hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

:)tavsiyeler için tşk ederim....sigarayı bırakmak mı :D çok denedim hele şu sıralar o iş hiç olmaz :) ayrıca hazır almak benimde aklımda geçmedi değil ama harbi işe yarıyan bi aletin fiyatlarına baktığımda da oha diyesim geliyo :) elimdeki malzemeler ile güzel bişi yapmayı planlıyorum hatta bir rezistans yada peltier'i ısıtma için kullanabilirsem klima tarzı bişi bile yapabilirim başlamışken ufak çapta hiç olmazsa odanın ısısını kırar :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

mustafa sigarayı kış aylarında bırak? 

:) kesin çözüm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userus
    userus's avatar
    Erkek

Bi ara Bi Cihaz Görmüştüm Futbol Topu Şeklinde Ufak Bişey Sigarayı Koyuyosun Sigara Dumanını İçine Çekiyo Kapaklı Hoşbirşeydi O Tarz Bi şey Deneyebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

userus bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi ara Bi Cihaz Görmüştüm Futbol Topu Şeklinde Ufak Bişey Sigarayı Koyuyosun Sigara Dumanını İçine Çekiyo Kapaklı Hoşbirşeydi O Tarz Bi şey Deneyebilirsin.

nasıl yani adam kendi içmicek topamı içirecek sigarayı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

userus bunu yazdı:

muhahahha :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

userus bunu yazdı:

vall hocam muğlada havaş şartlarını sen benden daha iyi biliyorsun :) balkon cam kapı olmuyo bırakmayı dşünmek şu sıralar benim için kendimi boşlukta hisssetmekten başka bişşi ifade etmiyo :) (mlaum proje haftası sabahlıyorum kaç haftadır..)

ayrıca arkadaşın yorumuna yaklaşım tarzın beni kahkaha krizlerine soktu sölemeden edemedim :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=760

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=384

2 yerdede farklı yapmış bi bak istersen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:

Aktif karbon mevcut gazların birçoğunu soğurabilen bir şeydir, filtrasyona dahil edilebilir.

hayatımın anlamı bu iii güzel diyosunda aktif karbonu ben nerden bulayım :) pazarda yada kimya malzemeleri satan tükanlarda yok anladığım kadarıyla netten araştırdım çeşitli madenlerden elde edildikten sonra bikaç özel işleme tabi tutuluyormuş...nalet olasıca şey tam benlik bi malzeme ama gelde bul şimdi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Çay tabağının içine 2-3 çorba kaşığı sirke dök başparmağın yarısı kadarda sünger koy sirkenin içine koy televizyonun yanına veya sehpanın üstüne 1-2 saate alır kokuyu..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 8427 Toplam Mesaj: 43