Ogame Oynayan Arkadaşlar
-
ogame'ye uzun aradan sonratekrar kayıt olucamdaha önce 13.evrendeydim ama şimdi farklı bir evrende olmak istiyorum tbt'nin ittifağının olduğu bi evren varmı acaba?yada hangi evrende başlamalıyım teşekkürler...
-
3 yada 2 sene önce hatırlamıyorum epey zaman geçti. E6 da en kral tahribat ittifakını kurmuştuk , e1 de ilk ölüm yıldızı benim acc den yapılmıştı :D hala oynuyormusunuz o oyunu hacı :| turul var bildiim oynayan kalan nadir insandan.. Bırakın o oyunu yol yakınken...
-
ya şimdi yeni yeni özellikler çıkmıs die duydum oyüzden yaz sezonu gelmişken takılim biraz istiyorum ama işte şöle tbt'den arkadaşlarla ittifak çok hoş olur ama yok sanırım oynayan:D
-
arkadaşlar gececilerin hiç biri oynamıyor sanırım nese ozaman yarını beklicez ogame oynayabilmek için...buarada en hızlı evren 35.evrenmi:S
-
baslama...
-
Deca abi gel yenıden başlıyalım 2005 yazında 5000 uzerinde puanım vardı sonra artık geceleri uyayumaz oldum sonra bıraktım yenıden başladım ben evren 5 teyim Cihan-i Pasa şu an bir ittifağın içindeyim 60 puanım var 1 haftadır başlamışım arkadaşların yardımıyla eğer tahribat 5 evrende girse tahribat ittidfağını kurarız ben varim diyorum deca abi sen gel başımız ol
-
CLK-J35 bunu yazdı:
-----------------------------
Deca abi gel yenıden başlıyalım 2005 yazında 5000 uzerinde puanım vardı sonra artık geceleri uyayumaz oldum sonra bıraktım yenıden başladım ben evren 5 teyim Cihan-i Pasa şu an bir ittifağın içindeyim 60 puanım var 1 haftadır başlamışım arkadaşların yardımıyla eğer tahribat 5 evrende girse tahribat ittidfağını kurarız ben varim diyorum deca abi sen gel başımız ol
ben hertürlü varım maksat yabancıyla ittifak olmayalım a.q tbt olsa ittifagımız fenamı:D -
knghttan başımı kaldırsam gelirdimde :)
-
DecaMeroN bunu yazdı:
3 yada 2 sene önce hatırlamıyorum epey zaman geçti. E6 da en kral tahribat ittifakını kurmuştuk , e1 de ilk ölüm yıldızı benim acc den yapılmıştı :D hala oynuyormusunuz o oyunu hacı :| turul var bildiim oynayan kalan nadir insandan.. Bırakın o oyunu yol yakınken...
deca olum bende evren 6 da idim :D ölüm yıldızı sıcrama gecidi ne ararsan vardı la bende :D filo deli idi :D en son vurdurdum bıraktım acaip bagımlılık yapmıstı gecem gunduzzum olmustu :S -
arkadaşlar ogame 35.EVREN'de dün gece başladım tekrar oynamaya ve hemen bi ittifak kurdum oyundaki adım LORDVADER89 ittifak adı TBT 35.evrende arkadaşlar varsa ittifak kurabiliriz...
-
ben ve tugrulbaba da 35 deyiz ikimizde ayri ayri ittifaklardayiz
Toplam Hit: 3094 Toplam Mesaj: 29