Ogame Oynayan Arkadaşlar
-
walla bende 39 da başladım ama daha o kadar ilerlemedim yardım edecek varsa 35 e açarım bir tane
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
walla bende 39 da başladım ama daha o kadar ilerlemedim yardım edecek varsa 35 e açarım bir tane
ben suan 35'de tatil modundayım ama kurdugum ittifakda baya yardımcı olurlar hepsi daha önceden bu tecrübeli isimlerittifak adı=TBT.KAENKS istersen ben haber verim alsınlar seni ittifaga?
-
ii başlarda maden yardımına ihtiyacım var baya msn e eklee beni
-
bende 14.de oynuyodum zamaninda ama araya hastalik girince uzun zaman bakamadim uyelik mort oldu simdi bende 35 de oynuyorum ama pek bakmiyorum acikcasi eski tadini alamiom ama bagimlilik :) nick ayni bLackrobe
tag shotgun
isim anadolu -
LosTSouL bunu yazdı:
dikdatora hocam nick in ne 40 da ordan geceriz irtibata. bu arada arkadaslar cevrenizde hesap bırakacak biri varsa 30-40k lık ben talıbım ..
gene dikdatoraa aynı birader geçelim irtibata -
e5 deyim en güçzüzüm a.k itifak felan yok
-
lan bizim arkadas ogame de 3. mu 4.mu ne sırada . iyi arkadas olursa oyle bısey sızın ıttıfaga gecırrım ak onu . cocugunu evınde netı yok bide amk ya nasıl oyle oluyor anlamadım cocuk 1 saat ugrasıyor saat sate bakıyor sonra 7yi 16 gece burdayım dıyor gıdıyor 7 15 te geerı gelıyor ak:D
-
hacı boşver ogamei sen traviana gel s6'dayım beraber takılırız
Toplam Hit: 3388 Toplam Mesaj: 29