Ogame Oynayan Arkadaşlar
-
zmanında ogame başLıı actım die tagext banlamştı sora saolsun deca acmştı :D
şimdilerde serbest =))
-
hazır konu varken sorayım klansavasları oynayan var mı?
varsa ben 3. dünyadayım
-
beyler 40 a baslayan varsa buyursun..
tag:P_U_S_U
isim:P_U_S_U
-
arkadaşım ben de oynuyorum 40tayım yav her evrende bi tahribat ittifakı var ama bizle alakası yok heralde üye alımımız referanslıdır filan diyorlar
-
e35 teyim bende sene1453 diye aratırsan görürsün:)
murat abi senin filoyu ne zaman kıracaz yahu? :) Yolla bana 0 zaiyat alırım :) öy ler sagolsun..
-
dikdatora hocam nick in ne 40 da ordan geceriz irtibata. bu arada arkadaslar cevrenizde hesap bırakacak biri varsa 30-40k lık ben talıbım ..
-
Bir zamnalar 3. evrende xursi vardı Puanı 13o.ooo e ulaşmıştı. Savunması ne isterseniz vardı zadece gaus topu 250 ye yakın filo fulll 10000 e yakın saa dece hahif avcı vardı! İlk yüzdeki kendi kurduğum bir ittifak vardı. İlk 50 deydi Anasyas ittifağı. Ve senunda 64. mü öle biri daha doğrusu birileri savunmamı gezegenler arası roketlerle yarıya indirdi filomu aydan takip etmişler ve gezegene indiği gibi yok eettiler tüm filomu
Ahhhh ahh o gün bu gündür oynamıyom bıraktım oyunu .Ama eğer gene başlayacaksak bende varım Engin tecrübelerimle yarım ederim:D :P
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------e35 teyim bende sene1453 diye aratırsan görürsün:)
murat abi senin filoyu ne zaman kıracaz yahu? :) Yolla bana 0 zaiyat alırım :) öy ler sagolsun..
-----------------------------
valla sizin ittifak iyi gidiyor bizim ittifakta 3 kisi kaldik. daha yeni olum yildizi basiyorum. kristal varsa metal deut karsiligi alirim :)
-
abi olayı tamamen kademe yükseltmeye çevirdiğim için şu aralar malım kıt.
kademeleri 30-30-25 felan yapayım dedim. metaller geldi getirdi sayılırda
kristaller daha 27de felan.
-
Ben Türk serverında değilde ogame.org da oynuyorum 4. universe. 750 bin puanım var gelmek isteyen olursa yardımcı olurum