Öğrenci Değişim Programları?
-
arkdaşlar aranan özellikleri filan tam olarak nedir sınavı varmı filan en temiz bilgiyi nereden öğrenebilirim net üzerinden
-
okuduğun üniversitenin resmi sitesinden
-
Ulutoyun bunu yazdı:
-----------------------------
okuduğun üniversitenin resmi sitesinden
-----------------------------orda bir bilgi bulamadığğım için sordum zaten
-
http://www.mu.edu.tr/departments/farabi/
bu programla yurt içinde farklı bir üniversiteye 1 yıllığına gidebiliyorsun. biizat giden yakın arkadaşım var ayda 200 lirada burs veriyor sana
birde erasmus var. onuda google amcadan aratırsan sana ayrıntılı bilgiyi verir.
bu arada bölümün ne hocam?
birde niye değişim programı?
-
Açık üniversiteyle yapabiliyor muyuz bunları :D
-
Degisir,
Nereye gitmek istiyorsun? bu isleri yapan bir cok ajentalar var. Onlarla konusa bilirsin.
ben bu isle baya ugrastim, eger amerika ile ilgili direk olarak sormak istedigin birsey varsa seve seve cevaplarim.
-
Öğrenci işlerine git hocam erasmus coordinatörlüğü nerde diye sor ondan sonra anlaşmalı okulları bul ve onların müfredatını bul sonra kendininkiye karşılastır bide ortlaman 2 nin üstündeyse brzda ingilizcen varsa yaşadın :)
-
nickmenza bunu yazdı:
http://www.mu.edu.tr/departments/farabi/
bu programla yurt içinde farklı bir üniversiteye 1 yıllığına gidebiliyorsun. biizat giden yakın arkadaşım var ayda 200 lirada burs veriyor sana
birde erasmus var. onuda google amcadan aratırsan sana ayrıntılı bilgiyi verir.
bu arada bölümün ne hocam?
birde niye değişim programı?
-----------------------------dostum banada yurt dışı lazım zaten.
bölüm iktisat.
niyesini sorarsan.
son dönem yurt dışında tamamlayınca okulu çıkışını ordan alıyorsun yurt dışında bitirdğin okulun diplomasını veriyoar. amaç çakallık yani:)
-
Üniversitede misin lisede mi? Üniversiteyse kaçıncı sınıf, hangi üniversite, hangi bölüm? Bursa ihtiyacın var mı giderleri kendin karşılayabilir misin? Dönemlik değişim mi istiyorsun aylık mı yaz okulu/stajı değişimi mi? Bölüm derslerini saydırmak istiyor musun yoksa önemli değil mi?
-
badass bunu yazdı:
Degisir,
Nereye gitmek istiyorsun? bu isleri yapan bir cok ajentalar var. Onlarla konusa bilirsin.
ben bu isle baya ugrastim, eger amerika ile ilgili direk olarak sormak istedigin birsey varsa seve seve cevaplarim.
-----------------------------amrika olayı genelde work and travel ile geçerli hocam sanırım ben şu an eğitim düşünüyorum daha çok.
ama amerika içinde kısa süreli dil okulları var onlar hakkında bilgi alabilrim
-
erasmus, work and travel