Öğrenim Kredisi Alamadım, Başvurabileceğim Başka Yerler Var Mı?
-
Arladaslar basvuru tarihini kaçırdığımdan dolayı kredi alamadım. bugun açıklandı sonuclar. ek basvuru ile ilgili bi duyuruda yok. 250-300 lira civarı kredi alabileceğim baska yerler var mı? bazı bankalar var ama okul bittiktn sonra sikiyolar adamı, bu riskede girmek istemiyorum :S
-
yok
-
bana da çıkmadı a.k ulan hani herkese kredi vermiştiniz ya dilekçe vermek lazım hacı dur ben detayları öğreneyim de öyle yazarım buraya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------bana da çıkmadı a.k ulan hani herkese kredi vermiştiniz ya dilekçe vermek lazım hacı dur ben detayları öğreneyim de öyle yazarım buraya
-----------------------------ben hiç başvuru yapmamıştım hacım, bi kaç yere baktım sitesini araştırdım somut bişey bulamadım. 2. dönem için veya ek tercih yapanlar için felan basvuru varmı yokmu dilekce versek olurmu bi araştırsan imkanın varsa süper olur.
-
Ben giriş yaptığımda tc numrası bulunamadıdiyor ben başvuruyu yapamamışmıyım yoksa çıkmamışmı anlayamadım biri bilgilendirirse çok iyi olur... Eğer başvuruyu yapamamışsam ek başvurular ne zaman olur, yada doğru yapmışsam ve çkmamışsa ne yapmam gerekir bir bilgi verin...
-
Öğrenim Kredisi:ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
Burs İstek Durumu:1. TAHSİSDE BURS KAZANDINIZ
Katkı Kredisi: 1.TAHSİSDE KATKI KREDİSİ KAZANDINIZ
bunlar ne demek arkadas bana şimdi ne cıkmıs geri ödemeli mi yoksa normal bursmu ?
öğrenim kredisi dediği ne oluyor ?
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenim Kredisi:ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
bunlar ne demek arkadas bana şimdi ne cıkmıs geri ödemeli mi yoksa normal bursmu ?
-----------------------------hoca sana burs çıkmış yani karşılıksız,hayırlı olsun
bide katkı kredisi çıkmış üniversiteye senin yerine harç paranı yatırıyor ama daha sonra sen onu geri ödüyorsun.
öğrenim kredisi yani geri ödemeli çıkmamış
-
geri ödemeli cıkmıs kardesim
-
valla hoca benim iş çok karışık işletmeci göründüğüm için başvurduğum halde bana bişey çıkmadı durum bilgisinde ücretli çalışan olduğunuz için ne burs ne kredi kısaca bi bok vermiyoruz yazmış ama anasayfasında da başvuran herkese kredi veriyoruz yazmıştı neyse araştırıyorum ben
-
KKTC de okuyanlar için saçmalaık ötesi bir durum olmuş.
1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!.
ANCAK
1-ÖĞRETİM KURUMUNUZ TARAFINDAN ÖĞRENCİ OLDUĞUNUZA DAİR TEYİT ALINAMADIĞINDAN ÖĞRENCİ BELGESİ İLE MÜRACAAT ETMENİZ GEREKMEKTEDİR. ÖĞRENCİLİĞİNİZ UYGUN OLDUĞU TAKDİRDE ADINIZA DÜZENLENECEK OLAN KREDİ TAAHHÜT SENEDİ İLE ALAKALI DAHA SONRA BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR. (Öğrenci belgesi Türkçe tercüme edilmiş orijinal belge olacaktır.)diyor :)
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------antivirus bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenim Kredisi:ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
-----------------------------hoca sana burs çıkmış yani karşılıksız,hayırlı olsun
bide katkı kredisi çıkmış üniversiteye senin yerine harç paranı yatırıyor ama daha sonra sen onu geri ödüyorsun.
öğrenim kredisi yani geri ödemeli çıkmamış
-----------------------------yani ben bundan istediğimi mi alabiliyorum yoksa ikisinide mi almam gerekiyor .
ben geri ödemeliyi istemiyorum mesela onun için falan ne yapmam lazim yani .
bankaya parayi almaya gittiğimde bana hangisini verecekler ?
yani ben sadece bursu almak istiyorum üniversite harcimi falan ödemesin daha dogrusu benden geri para almasın :)he bide ilk bursu ben ocakta mi alicam nasil oluyor o aralıgın ortasinda acıklandi sonucta ocak basindami aliyorum ilk bursumu ?