folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Öğrenim Kredisi Alamadım, Başvurabileceğim Başka Yerler Var Mı?

Öğrenim Kredisi Alamadım, Başvurabileceğim Başka Yerler Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

ibneler ya bu devletin bi yararı olsun bi cebimi görsün ya 3,22 ortalama yaptık itü makinada yine öğr. kredisi çıkmış 2 senedir deniyorum olmuyor alıcam herhalde bu sefer krediyi bi kere gelcem lan hayatta bu yaşıma, çar çur harcıyım mezun olunca koymaz o para öderim :D

ulan banada çıktı acaba dedim almasammı filan ama öle gaza geldim ki " bi kere gelcem lan hayatta bu yaşıma, çar çur harcıyım mezun olunca koymaz o para öderim" lafını görünce .. iptal miptal etmiyorum ..

getirin lan paramı !! :d

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ

Öğrenim İptal Nedeni:

Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ

Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası

Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ

bendeki farklı bi hata normalde" Giriş yılı veya sınıf hatası" alındığında öğrenim de burs da çıkmıyor çıkamıyor(kykdaki adama sordun o da birsey diyemedi )çünkü ama bana burs çıkmama nedeni olarak verilmiş.. başına böyle birşey gelen var mı ya da kyk da tanıdıgı olup da sorabilecek olan var mı

444 1961

312 363 8770

kyk müdürlüğünden merkez kyk yı aramam söylendi ama meşgul çalıyor...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar şu olayın peşini bırakmayalım acaip sıkıntılı günler yaşayacam eğer kredi alamazsam

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kontor olsa arayacam adamları kontorde yok, biri arayabilirmi abi ek başvuru varmıymış bu sene için ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bene bi bok çıkmamış :)

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ

Öğrenim İptal Nedeni:

Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ

Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası

Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ

bendeki farklı bi hata normalde" Giriş yılı veya sınıf hatası" alındığında öğrenim de burs da çıkmıyor çıkamıyor(kykdaki adama sordun o da birsey diyemedi )çünkü ama bana burs çıkmama nedeni olarak verilmiş.. başına böyle birşey gelen var mı ya da kyk da tanıdıgı olup da sorabilecek olan var mı

444 1961

312 363 8770

kyk müdürlüğünden merkez kyk yı aramam söylendi ama meşgul çalıyor...

öğrenci belgeni o sonuç ekranın altında istenilen şekilde yine o sorgu sonuç ekranının altında ki adrese postala. hatta kargola :) sana geri ödemeli çıkmış ancak durumun netleşmediği için tam düşmemişler. 1. tahsisde öğrenim kredisi kazandın diyor bak orda. eğer sınıf hatasını düzeltirsen (öğrenci belgenle) daha sonra sana senet dökümü göndericekler. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Ya arkadaş ben başvurdum bende hiçbir sonuç çıkmıyo. Şu sebepden birşey vermedik falan çıkmıyor.

Kimlik no girdiğim zaman kimlik numaranız bulunamadı diyor neden böyle oldu bilen yokmu ???

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
Toplam Hit: 5703 Toplam Mesaj: 28