Öğrenim Kredisi Alamadım, Başvurabileceğim Başka Yerler Var Mı?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------ibneler ya bu devletin bi yararı olsun bi cebimi görsün ya 3,22 ortalama yaptık itü makinada yine öğr. kredisi çıkmış 2 senedir deniyorum olmuyor alıcam herhalde bu sefer krediyi bi kere gelcem lan hayatta bu yaşıma, çar çur harcıyım mezun olunca koymaz o para öderim :D
-----------------------------ulan banada çıktı acaba dedim almasammı filan ama öle gaza geldim ki " bi kere gelcem lan hayatta bu yaşıma, çar çur harcıyım mezun olunca koymaz o para öderim" lafını görünce .. iptal miptal etmiyorum ..
getirin lan paramı !! :d
-
Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
Öğrenim İptal Nedeni:
Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ
Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası
Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ
bendeki farklı bi hata normalde" Giriş yılı veya sınıf hatası" alındığında öğrenim de burs da çıkmıyor çıkamıyor(kykdaki adama sordun o da birsey diyemedi )çünkü ama bana burs çıkmama nedeni olarak verilmiş.. başına böyle birşey gelen var mı ya da kyk da tanıdıgı olup da sorabilecek olan var mı
444 1961
312 363 8770
kyk müdürlüğünden merkez kyk yı aramam söylendi ama meşgul çalıyor...
-
arkadaşlar şu olayın peşini bırakmayalım acaip sıkıntılı günler yaşayacam eğer kredi alamazsam
-
kontor olsa arayacam adamları kontorde yok, biri arayabilirmi abi ek başvuru varmıymış bu sene için ?
-
bene bi bok çıkmamış :)
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
Öğrenim İptal Nedeni:
Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ
Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası
Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ
bendeki farklı bi hata normalde" Giriş yılı veya sınıf hatası" alındığında öğrenim de burs da çıkmıyor çıkamıyor(kykdaki adama sordun o da birsey diyemedi )çünkü ama bana burs çıkmama nedeni olarak verilmiş.. başına böyle birşey gelen var mı ya da kyk da tanıdıgı olup da sorabilecek olan var mı
444 1961
312 363 8770
kyk müdürlüğünden merkez kyk yı aramam söylendi ama meşgul çalıyor...
-----------------------------öğrenci belgeni o sonuç ekranın altında istenilen şekilde yine o sorgu sonuç ekranının altında ki adrese postala. hatta kargola :) sana geri ödemeli çıkmış ancak durumun netleşmediği için tam düşmemişler. 1. tahsisde öğrenim kredisi kazandın diyor bak orda. eğer sınıf hatasını düzeltirsen (öğrenci belgenle) daha sonra sana senet dökümü göndericekler.
-
Ya arkadaş ben başvurdum bende hiçbir sonuç çıkmıyo. Şu sebepden birşey vermedik falan çıkmıyor.
Kimlik no girdiğim zaman kimlik numaranız bulunamadı diyor neden böyle oldu bilen yokmu ???