Öğrenim Kredisi Alamadım, Başvurabileceğim Başka Yerler Var Mı?
-
Türkan saylanın dernegine başvur.
-
çıkanlara hayırlı olsun, kyk nın sitesinde ek başvuru şansı yokda dememiş varda dememiş nette araştırdım tam bi belirsizlik var.
-
Ooorrrrr........ co.....
-
geri ödemeli cıkmıs yine her sene basvuruyoz bi burs cıkmadı yav(=
-
bende Öğrenim kredisi kazandın yazıyo , milletde öle bi anlattı ki yok okul bittikten sonra 15 milyarmı ödicen filan tırstım baya .. napsam bilmiyorum bı yandan rahat rahat kendı ıhtıyaclarımı karsılarım bu parayla akbiliydi taksitlerdi filan ne bilim .s
-
bendede bunu dıyor
sırket var ustume ondanmıdır acep
Öğrenim Kredisi:
ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
Öğrenim İptal Nedeni: Ücretli Çalışan Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ Burs İptal Nedeni: Ücretli Çalışan Katkı Kredisi:
KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ Katkı İptal Nedeni: Ücretli Çalışan
-
mustafa58 bunu yazdı:
-----------------------------bendede bunu dıyor
sırket var ustume ondanmıdır acep
Öğrenim Kredisi:
ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
Öğrenim İptal Nedeni: Ücretli Çalışan Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ Burs İptal Nedeni: Ücretli Çalışan Katkı Kredisi:
KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ Katkı İptal Nedeni: Ücretli Çalışan
-----------------------------Bizim sınıftan bir elemanın'da aynen böyle. Ama o işte falan çalışmıyormuş, görünce şoka girdi. Senin şirketten olabilir de onun ki hangi sebepten onu çözemedik. Bana da burs çıktı. :)
-
-----------------------------
Bizim sınıftan bir elemanın'da aynen böyle. Ama o işte falan çalışmıyormuş, görünce şoka girdi. Senin şirketten olabilir de onun ki hangi sebepten onu çözemedik. Bana da burs çıktı. :)
-----------------------------bıde her basvurana verdık dıyorlar ayıptır be ama şirket baglamazkı ya sonuc olarak okuyoruz neye gore bole hareket edıyorlar bılmıyorum
-
ibneler ya bu devletin bi yararı olsun bi cebimi görsün ya 3,22 ortalama yaptık itü makinada yine öğr. kredisi çıkmış 2 senedir deniyorum olmuyor alıcam herhalde bu sefer krediyi bi kere gelcem lan hayatta bu yaşıma, çar çur harcıyım mezun olunca koymaz o para öderim :D
-
bizim arkadaşa da çıkmamış birşey ne bok iştir bu bu sene saçmaladılar