folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi

Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Martech bunu yazdı

İşin içerisin de okul ve hayır işi var ise

Tedarikçi fiyatı üzerinden firmam ve şahsım olarak yardımcı olabiliriz.

Ayrıca ürünler ile kdv indirimi yapmak size çok fazla birşey kazandırmayacaktır. Fatura alınmayacağından dolayı iade ve teknik problemler uğraşmak zorunda kalınabilir.

Ürünler resmi arena Türkiye distribütörü garanti kapsamındadır. ( İthalatçı firma vb garantiler söz konusu değildir.)

Ürünler ve fiyatları aşağıdaki görselde yer almaktadır. Düşünülmesi durumun da arena üzerinden bu fiyat üzerinden indirim sağlanacaktır.

Ödeme ürün tesliminden sonra havale/eft yöntemi yoluyla gerçekleştirilebilir. Sanalpazar vb yerlere komisyon ödemek zorunda kalmamak adına.

+

Şahsım olarak

Bitmeyen Kartuşlu E-514 Çok Fonksiyonlu Inkjet 207 TL tutarındaki yazıcıyıda 150 lira gibi bir rakama temin ederek ayrıca yardımcı olacağım.

Hocam KDV Muaf belgesi şu şekilde,

Milli EĞitim Bakanlığına bağlı bir okula ürün aldığımız için kanunen KDV ödemeyebilme hakkımız var, ama sende dışardan alıyorsun nası yaparız bilmem.

Bi kac mesaj daha bekliyorum.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Laptop olarak i7 ama harici ekran kartsız bir model bulunabilirse iyi olur fiyat dengesi tutturulmuş olur hemde alet hızlı olur uzun ömürlü olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

bugün izmir balçova kipada epson projeksiyon 560 civarında sıfırını gördüm 2500 lümen

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

gerekli mazlemelerin montajı ve eksiklerini ben gideceğim.

kalacak yer hazır olacaksa. gerci fatihle görüştüm, sağolsun evde ağırlayacak. ( hala geçerliyse, yoksa otelde kalabilirim.. )

--

uzun zamandır mahkeme vs işlerim oldugu için, foruma pek ugramıyordum.

gelmediğim günlerin acısını böyle cıkarayım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

diğer arkadaşların aksine dell almamanızı öneririm. pil ve adaptor sorunları cok yasanıyor ve pili en cabuk biten marka dell. hdd lerinde hep sıkıntı yasadım kısacası insipiron serisi çöğ oğlu çöp müş bende önerirdim zamanında ama şu an illallah ettim, hp asus lenovo alın ama dell den uzak durun

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

i7 işlemcili pc bizim okulda bile yok hocaların elinde derslerde (SAÜ Bilg. Müh.) ki burası ilkokul, i7yi geçtim i5 bile fazla diyebilirim rahatlıkla. Hani word, powerpoint çalıştırsın, pdf açsın, video oynatsın, müzik dinletebilsin yeter.

http://www.gold.com.tr/sony-vaio-svf1521qstb-notebook_u

Şu makinayı ben alalı bir iki ay oldu aşağı yukarı, eclipse olsun visual studio olsun canavar gibi işimi görüyo. Şimdi denedim word2013ün açılması 19 saniye(babylon eklentisi yüklenmesi dahil, ki bi yanda eclipse açık chromeda 8 sekme açık aimp açık, kenarda avg vuze ve idm duruyor)

İş görmesinin yanında artıları; fazla ağır değil alet taşıması kolay olur, canavar gibi sesi var orta büyüklükte sessiz bi sınıfta hoparlöre gerek kalmadan izletilecek videonun sesini sınıfa duyurur, şarjı 5 saat diyor ama aşağı yukarı 4 saat gidiyor.

Tek sıkıntısı ise ben 1300e aldım, şu an 1400-1600 arası fiyatı var.

Sadece işlemciyi düşürmüşler, harici ekran kartını çıkarmışlar bunu yapmışlar;

http://www.gold.com.tr/sony-vaio-svf1521nstw-notebook_u

Fiyat şu anda 1050 Tl, kdv ödememe durumunuda düşünürsek 2 laptop ve 2 projeksiyon alınabilir sanırım. 

Tabi kaç sınıf kaç öğrenci var bilmiyorum, ama eğerki amaç sadece video,pdf,müzik ve ofis programlarıysa performans canavarı bi cihaz almak yerine yapılacak işe uygun iki cihaz almak daha mantıklı gibi.

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Fiyatları tam bilmiyorum ama projeksiyon mutlaka hdmi girişli olmalı.

hem bilgisayar bağlantısı kolay olur hem de tabletle kullanılma şansı olur.

Bilgi Güçtür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

kalacak yer hazır olacaksa. gerci fatihle görüştüm, sağolsun evde ağırlayacak. ( hala geçerliyse, yoksa otelde kalabilirim.. )

--

Dayi is yaptirmaya degil misafirlige davet ettim seni :) Allah razi olsun otele gnderirmiyim la evde ağrılarım ben seni. Bu arada okulda hdmi kablolari filan hazir.

Toplanin gelinde 1. Geleneksel okul yardimi icin fotoğraf filan çekeceğim :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

--

Dayi is yaptirmaya degil misafirlige davet ettim seni :) Allah razi olsun otele gnderirmiyim la evde ağrılarım ben seni. Bu arada okulda hdmi kablolari filan hazir.

Toplanin gelinde 1. Geleneksel okul yardimi icin fotoğraf filan çekeceğim :D

abi benim için davet her seklide makbuldur.

makbule soğuk yenen bir yemektir :O

haber vermeniz yeterli.

hayırlısı olsun simdiden. :)

Amd-x tarafından 28/Ara/13 18:58 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Gerçekten hoşş bir yardım kampanyası olmuş bn katılamadım tabi ki neyse 

önerim olucak projeksiyonu telefonal vs. bağlanabilinen bir model alırsanız daha iyi olur küçücük birşey için bilgisayar açmaktansa uygun bir telefon vs. ile görüntü paylaşılabilinir.

Toplam Hit: 15390 Toplam Mesaj: 51