Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi
-
DJ_Alper bunu yazdı
alacaksanız alın amk artık
sakin ol şampiyon :)) niye böyle gerildin amk.
Ayarlanıyor işte :)) Relax -
Samsung ML 2165 yazıcım var ( sıfır hiç kullanılmamış toneri yok )
Lazım olursa yollayabilirim..
-
nights_judge bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Zamanında bilgisayar alırken nickini hatırlayamadığım bir müridin kuzeni Mesut abi bana inanılmaz fiyatlar vermişti. Kimse o mürid çıksın ortaya! (: Üstelik Ankara'da, bi koşu gidip alabilirsiniz ((:
benim o :) memnunsundur umarım bilgisayarından ;)
Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız fiyat konusunda. ürünleri kararlaştırın ben takipteyim konunun.Kuzenimin firması normalde kurumsaldır. fakat arada dostlarımıza da satış yapıyoruz.
anaa messi.. geçen ay mı ne bi bowling turnuvası yaptılardı da beleşinden bi el oyun oynadıydık en beleşinden :)
kuzenine çok teşekkürler çok selamlar :D -
Led alsanız daha iyidi 20.000 saat ömrü var aletin.
pahalı eccük ama kdv yoksa verilir fiyat.
-
Hocam lenovo g500 aynisindan aldim win7 kurdum ama wifi driveri kurulmuyor nedense, lan uzerinden kullaniyorum, wifi kurabilirsen goruselim. Sitesinde win7 driveri var ama kurarken hata aliyorum, win8 uyumlu olabilir.
win7 için Atheros, Broadcom diyor ama değil sanırım
win8 için wlana Intel demiş
win8 için olan wlan driverı win7ye kuracam bakalım olacakmı.
nolanded tarafından 10/Oca/14 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
nolanded bunu yazdı
Hocam lenovo g500 aynisindan aldim win7 kurdum ama wifi driveri kurulmuyor nedense, lan uzerinden kullaniyorum, wifi kurabilirsen goruselim. Sitesinde win7 driveri var ama kurarken hata aliyorum, win8 uyumlu olabilir.
win7 için Atheros, Broadcom diyor ama değil sanırım
win8 için wlana Intel demiş
win8 için olan wlan driverı win7ye kuracam bakalım olacakmı.
aygıt yöneticsinden hardware id ile devid.info da bulmaya çalış.
-
MaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Zamanında bilgisayar alırken nickini hatırlayamadığım bir müridin kuzeni Mesut abi bana inanılmaz fiyatlar vermişti. Kimse o mürid çıksın ortaya! (: Üstelik Ankara'da, bi koşu gidip alabilirsiniz ((:
benim o :) memnunsundur umarım bilgisayarından ;)
Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız fiyat konusunda. ürünleri kararlaştırın ben takipteyim konunun.Kuzenimin firması normalde kurumsaldır. fakat arada dostlarımıza da satış yapıyoruz.
anaa messi.. geçen ay mı ne bi bowling turnuvası yaptılardı da beleşinden bi el oyun oynadıydık en beleşinden :)
kuzenine çok teşekkürler çok selamlar :Devet hocam tbd organizetörlüğü ile bu sene 2.si düzenlendi kurumlararası bovling turnuvasının :) sen kurumla beraber mi geldin? bende ordaydım.
nights_judge tarafından 12/Oca/14 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
alacaksanız alın artık
Anasayfada çakıldı kaldı :)
Bitirilme zamanı geldi de geçti sanki...
-
Selam,
Konuyu gözardı edildiği düşünülmesin diye sürekli burada tutuyorum.
Öncelikle KDV Muafiyet belgesini istedik, Milli eğitim alacağımız ürünlerin marka ve modellerini istedi bizden.
Marka ve Model verdik,
Okuldan KDV Muafiyet belgesi geldi.
Fakat bu süre içerisinde Projeksiyon kalmadı memlekette ne hikmetse, hepsiburada da var sadece,
4-5 gün heryeri araştırdık fakat bulamadık, bu akşam Laptopu almaya gidiyorum, eğer bir sorun olmaz ise Projeksiyonun siparişinide vereceğim
Gelişmeler oldukca buradan bildireceğim.
-
abi tahmini ne zamana biter bu iş ?
ona göre kendimi ayarlayacağım, projeksiyon vs gibi cihazların kurulumu için misafirliğe gideceğim.
var mı kafanda belirli bir süre ?