folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi

Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı
    murathan bunu yazdı

bana da gruptan yardimci olmustun Volkan hocam hdd lazimdi sagolsun Mesut Bey cok ilgilenmisti. Kendisi Tahribat'i cok seviyor oyle bir kanaat uyandirmisti bende bayagi konusmustuk Tahribat hakkinda :))

Aradan 2-3 ay gecti sonra ram alacaktim gittigimde bana ayrildigini soylediler uzulmustum. Ram'i de alamadim tabi. Cok tesekkur ederim. 2 yil olmus vay be o.O

hadi yaa bana ulaşsaydın hocam  ya :( ayrıldılar, yanlış yaptı ortakları olacak hıyarlar.. 1 sokak ön tarafta yeni şirketi hanımeli sokak 34 numarada "messi bilişim"  :) 

@KARAKULE şımartıyorsun beni :P 

sana da bir daha soylemeye cekinmstim o zaman hocam dogruya dogru simdi. Neyse artik herhangi bir ihtiyacim oldugunda haberlesiriz yeni yerinizi ziyarette bulunurum. Bu arada yeni yeriniz umarim bekledikleriniz ve planladiklarinizin da uzerinde bir basari profiline sahip olur. :))

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    murathan bunu yazdı

sana da bir daha soylemeye cekinmstim o zaman hocam dogruya dogru simdi. Neyse artik herhangi bir ihtiyacim oldugunda haberlesiriz yeni yerinizi ziyarette bulunurum. Bu arada yeni yeriniz umarim bekledikleriniz ve planladiklarinizin da uzerinde bir basari profiline sahip olur. :))

Istediginn zaman yaz hocam hatta aksam ben sana mesut abimin facebook adresi ve telefonunu da yazayim ;) herzaman bekleriz, , gelmeden önce telden ulas ki ordA olsun, guzel dileklerin için ayrica Teşekkürler :)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

mfatihbodurdan kdv muaf belgesini bekliyorum hafta sonu alacağız.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

mfatihbodurdan kdv muaf belgesini bekliyorum hafta sonu alacağız.

Neye karar verdiniz belli mi?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Rene - Acil pm bakmalısın bugün içinde. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

durum ne merak ettim ?

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-Yardim-Yapacagiz-Tahribat-Toplan-Guncelleme-Tarihi-21-12-2013-Toplanan-3-148-13-187650/

Selam Millet,

Bildiğiniz üzere 3188,13 TL paramız var. Öncelikle okula alacağımız için KDV haric olacak onunla ilgili belgeleri okuldan alacağız

1. Ürün Tavsiye edecek olanlar varsa çıksın ortaya.

2. Tavsiye edilen ürünü yada kendi önerdiği ürünü, toptancı fiyatından satabilecek mürit varsa çıksın ortaya.

Alışverişi güvenli bir şekilde yapacağız, eğer güveniyorsa bana ürünü yollar, parayı yollarım, yok eğer güvenmiyorsa sanalpazara vs koyarız ürünü alırım, oda parayı alır. 

Bende araştıracağım ürünleri, bulursak güzel bişey alalım.

Dikkat : Konuyu dağıtmayalım. Alakasız mesaj atmayalım

3200 e yuvarlayamadın mı rene ayıp bee :D

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-Yardim-Yapacagiz-Tahribat-Toplan-Guncelleme-Tarihi-21-12-2013-Toplanan-3-148-13-187650/

Selam Millet,

Bildiğiniz üzere 3188,13 TL paramız var. Öncelikle okula alacağımız için KDV haric olacak onunla ilgili belgeleri okuldan alacağız

1. Ürün Tavsiye edecek olanlar varsa çıksın ortaya.

2. Tavsiye edilen ürünü yada kendi önerdiği ürünü, toptancı fiyatından satabilecek mürit varsa çıksın ortaya.

Alışverişi güvenli bir şekilde yapacağız, eğer güveniyorsa bana ürünü yollar, parayı yollarım, yok eğer güvenmiyorsa sanalpazara vs koyarız ürünü alırım, oda parayı alır. 

Bende araştıracağım ürünleri, bulursak güzel bişey alalım.

Dikkat : Konuyu dağıtmayalım. Alakasız mesaj atmayalım

3200 e yuvarlayamadın mı rene ayıp bee :D

Hele bi alım yapalım istediğin kadar yuvarlarız ayıp ettin :) Bu toplanan para sadece

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Bilgisayar tercihi gayet iyi olmuş bence,projeksiyondan anlamam ama hdmi bağlantı bulunması çok iyi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu kalitelilerden bir kaç eğitim dvd seti alınabilir artan parayla. Firmalara işin boyutu anlatılıp iyi indirim yaptırılabilir.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
Toplam Hit: 14855 Toplam Mesaj: 51