Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi
-
nights_judge bunu yazdımurathan bunu yazdı
bana da gruptan yardimci olmustun Volkan hocam hdd lazimdi sagolsun Mesut Bey cok ilgilenmisti. Kendisi Tahribat'i cok seviyor oyle bir kanaat uyandirmisti bende bayagi konusmustuk Tahribat hakkinda :))
Aradan 2-3 ay gecti sonra ram alacaktim gittigimde bana ayrildigini soylediler uzulmustum. Ram'i de alamadim tabi. Cok tesekkur ederim. 2 yil olmus vay be o.O
hadi yaa bana ulaşsaydın hocam ya :( ayrıldılar, yanlış yaptı ortakları olacak hıyarlar.. 1 sokak ön tarafta yeni şirketi hanımeli sokak 34 numarada "messi bilişim" :)
@KARAKULE şımartıyorsun beni :Psana da bir daha soylemeye cekinmstim o zaman hocam dogruya dogru simdi. Neyse artik herhangi bir ihtiyacim oldugunda haberlesiriz yeni yerinizi ziyarette bulunurum. Bu arada yeni yeriniz umarim bekledikleriniz ve planladiklarinizin da uzerinde bir basari profiline sahip olur. :))
-
murathan bunu yazdı
sana da bir daha soylemeye cekinmstim o zaman hocam dogruya dogru simdi. Neyse artik herhangi bir ihtiyacim oldugunda haberlesiriz yeni yerinizi ziyarette bulunurum. Bu arada yeni yeriniz umarim bekledikleriniz ve planladiklarinizin da uzerinde bir basari profiline sahip olur. :))
Istediginn zaman yaz hocam hatta aksam ben sana mesut abimin facebook adresi ve telefonunu da yazayim ;) herzaman bekleriz, , gelmeden önce telden ulas ki ordA olsun, guzel dileklerin için ayrica Teşekkürler :)
-
mfatihbodurdan kdv muaf belgesini bekliyorum hafta sonu alacağız.
-
renegadealien bunu yazdı
mfatihbodurdan kdv muaf belgesini bekliyorum hafta sonu alacağız.
Neye karar verdiniz belli mi?
-
Rene - Acil pm bakmalısın bugün içinde.
-
durum ne merak ettim ?
-
renegadealien bunu yazdı
Selam Millet,
Bildiğiniz üzere 3188,13 TL paramız var. Öncelikle okula alacağımız için KDV haric olacak onunla ilgili belgeleri okuldan alacağız
1. Ürün Tavsiye edecek olanlar varsa çıksın ortaya.
2. Tavsiye edilen ürünü yada kendi önerdiği ürünü, toptancı fiyatından satabilecek mürit varsa çıksın ortaya.
Alışverişi güvenli bir şekilde yapacağız, eğer güveniyorsa bana ürünü yollar, parayı yollarım, yok eğer güvenmiyorsa sanalpazara vs koyarız ürünü alırım, oda parayı alır.
Bende araştıracağım ürünleri, bulursak güzel bişey alalım.
Dikkat : Konuyu dağıtmayalım. Alakasız mesaj atmayalım
3200 e yuvarlayamadın mı rene ayıp bee :D
-
Liquid bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Selam Millet,
Bildiğiniz üzere 3188,13 TL paramız var. Öncelikle okula alacağımız için KDV haric olacak onunla ilgili belgeleri okuldan alacağız
1. Ürün Tavsiye edecek olanlar varsa çıksın ortaya.
2. Tavsiye edilen ürünü yada kendi önerdiği ürünü, toptancı fiyatından satabilecek mürit varsa çıksın ortaya.
Alışverişi güvenli bir şekilde yapacağız, eğer güveniyorsa bana ürünü yollar, parayı yollarım, yok eğer güvenmiyorsa sanalpazara vs koyarız ürünü alırım, oda parayı alır.
Bende araştıracağım ürünleri, bulursak güzel bişey alalım.
Dikkat : Konuyu dağıtmayalım. Alakasız mesaj atmayalım
3200 e yuvarlayamadın mı rene ayıp bee :D
Hele bi alım yapalım istediğin kadar yuvarlarız ayıp ettin :) Bu toplanan para sadece
-
Bilgisayar tercihi gayet iyi olmuş bence,projeksiyondan anlamam ama hdmi bağlantı bulunması çok iyi
-
Şu kalitelilerden bir kaç eğitim dvd seti alınabilir artan parayla. Firmalara işin boyutu anlatılıp iyi indirim yaptırılabilir.