Okulda Dayak Yeseniz Ne Yaparsınız?
-
bugun milliyette bir haber okudum 5.sınıf öğrencisini döven öğretmen için 4yıl a kadar hapis isteniyormuş
şuan 17 yaşındayım lisedeydim şuan açık lisedeyim öğretmenleri çok iyi biliyorum yapanı harbi ibnesi çok oluyor
öğretmenden öğretmene gerçekten çok farklar var hepsine laf atmıyorum ama kendi gözümden ilk okulda yedimiz cetveller tokatlar
azarlamalar hiç birini unutamam unutmıycam lise de de çok üstümüze gelip okadar ile kalıyorlardı
size soruyorum lise 2 3 4 okuyan bir öğrenciyseniz yada olsaydınız öğretmende sizi dövmeye yeltenseydi ne yapardınız?
kendi adıma cevap veriyim onun orda işi biterdi bir daha da kimseye el kaldıramazdı okuldan bile atılmam gerekse herşeyi yaparım
ilerde cocuklarımız olucak onları kimlere emanet edicez diye düşünücez kendi öğretmenlerinizden aklınıza gelsin okul okuldeğil
türkiye de malesef eğitim ve öğretmenlerin kalitesi çok düşük..
-
okulun ilk gün derste telefonla konuştum hocayla tartıştım sıraların üstüne ittim hocamyı cıktım sınıftan o günden sonra bi daha kimse dövemedi okulda babam hariç :)))
-
Kanuna göre öğretmenin sana vurduğu 3 saniye içinde hocaya girersen birde şahit bulursan sen suçlu sayılmıyorsun ve de dövdüğünle kalıyorsun :)
-
lisede bir allahın kulu yanıma bile yaklaşamazdı.. ortaokulda çok dayak yemiştim müdür yardımcısı osmandan.. hele o çivili pergeli ölünce unuturum ancak... mezun olduktan sonra dövmüştüm iti..
-
Berkant bunu yazdı:
-----------------------------
Kanuna göre öğretmenin sana vurduğu 3 saniye içinde hocaya girersen birde şahit bulursan sen suçlu sayılmıyorsun ve de dövdüğünle kalıyorsun :)
-----------------------------Böyle bişey varda 3 sn mi bilmiyorum.Savunmanda sinirliydim istem dışı yaptım oluyo :D
ama sen dövdüğünle kalmıyosun . Bibahane bulup postalıyolar okuldan.
-
Berkant bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bize diklenen hocalara 150saniye diyoduk sonra yusuf yusuf çekiolardı siz neyi ima etmeye çalışıyorsunuz filan
bizim sınıf da bir kişinin canı yakılsa tüm sınıf dinlemez girer o biçimdi ama ilk okulda ispiyonculuk en populer şeydi
-
Şuan Lisedeyim Valla Kimse ses çıkaramıyor isterse çıkarsın :D Ama dayak yersem 1 gün sonra karşılığını veririm.
-
Hepinizin ki palavra , şöyle arkasi kuvvetli sinirli bir hocaniz dövse ses çıakrtamazsiniz iddaa ya girerim. ama pısırık masum sessiz bir ögretmeniniz size bagirsa altta kalmazsiniz.
unutmayin sizin geçtiginiz yollardan biz geçelim 8 10 sene oldu :))
-
Devlete bağlı okullar özelleşsin :|
Böylece sorunumuz ortadan kalksın.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Devlete bağlı okullar özelleşsin :|
Böylece sorunumuz ortadan kalksın.
-----------------------------:D
Kemal amcanın TBT şubesi
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Hepinizin ki palavra , şöyle arkasi kuvvetli sinirli bir hocaniz dövse ses çıakrtamazsiniz iddaa ya girerim. ama pısırık masum sessiz bir ögretmeniniz size bagirsa altta kalmazsiniz.
unutmayin sizin geçtiginiz yollardan biz geçelim 8 10 sene oldu :))
-----------------------------o ses çıkartmama olayı derste olur ama gelip bize bişi yaparsa o zaman görürüm okulun en sert hocası arkadaşı öğretmenler odasına götürdü hadi döv bakalım diye adam pisikopattı arkadaş ta öle birbirlerine giriceklerdi arkadaş bana bişi yapmadınız sürecek sorun yok dedi ve bitti
sen herkezi kendin sanma burda öğretmen kesecek öğrenci bile var