Okulda Düştüğünüz En Utanç Verici Olay ?
-
Bugun frmtr.com sitesini geziyorum ne olaylar olmuş gülme krizine girdim dedim bizim tahtibattaki genci yaşlısı acaba neler gecirmiştir. Benim aklıma öyle cins bir olay gelmiyor şimdilik ama varmı çok deli şeyler yaşayan
-
Kantinde herkesin içinde paldır küldür yuvarlanmam :D
-
Yıllar Önce Öğrencilik Yıllarımda Matematikten Kopya çektiğim Halde -3 Aldığım gün çok utanmıştım, Üstelik Hoca Kopya çekmişsin ama Tüm cevaplar Kendisine ait olmayan Sorulara Montelenmiş dediğinde daha beter utanmıştım. :) Ne Günlerdi be.
-
şimdi geldi aklııma. ortaokuldayken derslerin adını dahi unuttum bi dersin hocası vardı ufak tefek turizm di sanırım dersin adı 1.5 metre boyu var. Arkadaşda birine benzetmiş hoca bayandı üstüne bi atlamış napyon lan die. Hoca düşmüş bu bi bakmış hoca hoca bunu kovalamış sonra müdüre felan çıkmış ama affetmiş hoca :D
-
ben çok cinstim. Bitanesi ilk okulda altına işemişti. Nedense ben dersten kaçmıştım :\
-
lise 1 de bütün okulun önünde babam dan dayak yedim :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
lise 1 de bütün okulun önünde babam dan dayak yedim :D
-----------------------------erkek arkadaşınlamı yakaladı:P: muhahayt XD
-
Her pazartesi rutin olarak yapılan saç-sakal-kıyafet kontrolüne takılmıştım. Her pazartesi takıldığım için müdür taviz vermiyordu, elinde fotoğraf makinesi saçlarımın resmini çekip, velime gösterecekti, sanki sokakta yatıyorum amk, velim beni böyle görmüyor.Neyse, ben de itiraz ettim, çektirmem dedim. Şimdi gidip kestireyim geleyim dedim, dinlemedi. Okulda idare ile aramda bulunan otorite mücadelesi yüzünden bana en ufak taviz verilmiyordu. Müdür için bu fırsattı zaten, beni okuldan atacaktı. Sonra, bana "terket lan okulu, atıyorum seni okuldan" dedi. Ben: " Bu hakkı bana sen mi verdi de okuldan atıyorsun." dedim. Üstüme yürüdü, ben de eski olayların vermiş olduğunu sinir ile "diplomayı alayım, seninle görüşeceğiz." diye tehditler savurdum, anlık sinir işte.Bahçede tüm hocalar ve öğrenciler huzurunda küfürler saydırdım. Sonra eve gidip velimi alıp okula geldim, okuldan atılacağım için çok mutluydum.Okuduğum liseyi sevmiyordum zaten. Okulun bitimine 2 ay kaldığı için okuldan atmadılar.
Velimin önerisi ile tüm okul önünde ettiğim hakaretleri yine tüm okul önünde düzeltecektim.
Ertesi gün saçlarımı, sakallarımı kestirmiş bir şekilde okula geldim, tüm okulun huzurunda özür diledim. Çok utanç verici bir olaydı. Elime bir metin tutuşturdular bunları söyleyeceksin diye, "Tamam." dedim, kürsüye çıktım.Ellerim cebimde, yüzümde rus mafyaları andıran bir ifade ile verilen metnin aksine artist bir şekilde: "Müdürden ve öğretmenlerden özür diliyorum." dedim ve sırama geçtim. -
ayakkabılarımı ayagımdan cıkarıp kargatulumba gezdirmislerdi lanet olsn çok kıl olmustum adfds :D
-
Ben değilde yanımdaki arkadaşım benden kopya çekerken , kendi yazılı kağıdınada benim adımı yazmıştı. Çok utanmıştı garibim :))
-
lise hayatımda sadece 1 tane arama gördüm, onda da erotik cd yakalattım:)
Cd yi saklaması için bir kız arkadaşa vermiştim.....