Okulda Düştüğünüz En Utanç Verici Olay ?
-
Andımızı okumaya ilk defa çıkmıştım, çıkmaz olaydım. Bir nefeste hepsini aralıksız söylemiştim :). Okulun tümü yarıldı tabii ki.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Orta 2' de iken bütün okulun bahçede olmasına rağmen, babamın benim ağzımı, burnumu kırması idi.
Türkçe öğretmenim babama sarılmış, " Aman mustafa kendine gel, napıyorsun " diyor. Babam " Özür dilerim hocam, tamam sakinleştim " diyor. Hocam babamı bırakıyor, bana bakıyor kanayan yerlerime, Babam tekrar coşuyor, anasını, avradını *** diyor, alttan alttan geçiriyor kroşeleri :)
-----------------------------Merak ettim ne yaptın da hocam :D
-
Onu bunu bırakında derste osurursan ne fena olur..Ammann Allah kimseye vermesin..
-
uzun eşek oynarken pantolonum yırtılmıştı amk bütün gün kıçım dondu(=
bide lisedeydik sınavda hoja boş kağıda 05 veriodu bn o kadar soru çözdüm 03 aldım o zmn çok utanmıştım valla
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------uzun eşek oynarken pantolonum yırtılmıştı amk bütün gün kıçım dondu(=
bide lisedeydik sınavda hoja boş kağıda 05 veriodu bn o kadar soru çözdüm 03 aldım o zmn çok utanmıştım valla
-----------------------------
hahaha akşam sabah sabah iyi güldüm valla :D -
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------1.sınıfda hekesin önünde altıma işememmi yada tüm okulun önünde dayak yememmi
3.sınıfda bahçede gezerken pantolonumun düşüp kilodun tamamen görünmesimi
5.sınıfın tüm yılı eşortman takımın altına siyah sivri burun ayakkabı giymemmi
hangisini soruyosun :))
yarıldım ölüyorum galiba -
eray bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------1.sınıfda hekesin önünde altıma işememmi yada tüm okulun önünde dayak yememmi
3.sınıfda bahçede gezerken pantolonumun düşüp kilodun tamamen görünmesimi
5.sınıfın tüm yılı eşortman takımın altına siyah sivri burun ayakkabı giymemmi
hangisini soruyosun :))
yarıldım ölüyorum galiba
sivri burun olayına bittim vallah(= -
faruk_sahin bunu yazdı:
Onu bunu bırakında derste osurursan ne fena olur..Ammann Allah kimseye vermesin..
bizim arkadaş yapmıştı :D ders tarih okulun en disiplinli,kutsal bakire lakaplı hocası ders anlatıyor sınıfta hocanınkinden başka ses zaten hiçbir zaman çıkmıyor hoca anlatırken bi ara tam durdu,anlık bir sessizlik ve bizim arakdaş osurdu ama nasıl bir osuruk öyle böyle değil sınıfın duvarları yıkılacaktı nerdeyse mq :D yanında oturan arkadaşta ayağa kalktı;Dübürüne sağlık hacım dedi elini sıkıp kutladı arakdaşı dehşet komedi olmuştu :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
faruk_sahin bunu yazdı:
bizim arkadaş yapmıştı :D ders tarih okulun en disiplinli,kutsal bakire lakaplı hocası ders anlatıyor sınıfta hocanınkinden başka ses zaten hiçbir zaman çıkmıyor hoca anlatırken bi ara tam durdu,anlık bir sessizlik ve bizim arakdaş osurdu ama nasıl bir osuruk öyle böyle değil sınıfın duvarları yıkılacaktı nerdeyse mq :D yanında oturan arkadaşta ayağa kalktı;Dübürüne sağlık hacım dedi elini sıkıp kutladı arakdaşı dehşet komedi olmuştu :D
-----------------------------Ne Çok Güldüm be.Yarıldım resmen. Allah Cezanı verecek varya. :)