folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulda Düştüğünüz En Utanç Verici Olay ?

Okulda Düştüğünüz En Utanç Verici Olay ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Bende lise yıllarımda iken saç sakal kontrolü sırasında öğütler yağarken müdür tarafından Beni yanına çağırdı ve Örnek öğrenci olarak beni gösterdi tüm okula karşı.. O gün bitmiştim ben :)

2.si ise  Hocanın birine sigara borcm wardı 2 paket marlbora almştm Lavaboda kendi sigaramı içerken müdür gelior falan dediler sigarayı attım azğımda duman war tabi , "Hoca : olm ne işin war  burda sigara mı içiosn dedi" Bende yok hocam işim  olmaz diyordm "Derken ağzımdan dumanlar çıkıyor tabi o aada takkkk diye bi tokat " Arama yaptı o an bahçeye cıkarttı ve elinde sigaralar  ben ise hocam bunlar benim deil başka hocanın dedim, gidin hocayı cağırın dediler hoca geldi ve hocada Müdüre " Hayır onlar benim deil " demişti o anda bitmiştim ve disipline giderken yırtmıştm Allahtan.. Keşke geri gelse 1 tokat daha yesem ama Hayırlısı artık...

Hayallerim ve Kendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    bu konu daha önceden açılmıştı :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    lisede çanakkale gezisinde mevziye düştüm pantolon baştan aşşağıya yırtılmıştı rezillik

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ortaokuldaydık ingilizce hocası vardı ben ingilizcedem anlıyodum diğer arkadaşlara göre ama hocayı sevmediğim için kendimi geri çekiyodum dersten hocada bunun farkındaydı kafayı takmıştı bana adi herif dicem ama gerçekten öyleydi , demiyorum..

klasik konuşanların adı tahtaya yazılırdı ben ve 2 arkadaşın ismi tahtadaydı sildiremedik adlarımızı herneyse goca geldi çağırdı tahtaya bizi 

şeytan üçgeni oluşturttu bize :D sırayla birbirinize tokat atın dedi biz başladık birbirimize tokat atmaya ulan ben yavaş vuruyom elemanlara, herifler sanki karşılarında düşman var gibi asılıyolar hoca da daha sert vurun falan diyo, aynı sınıftanda kız arkadaşım vardı gururuma yedirememiştim ağlayarak sırama oturmuştum :D sonra kızı da görmemiştim bidaha zaten

ahh diyorum ahh zamanı bi geri alsam..şeklimi koyardım ama ilkokul yılları işte 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Ortaokulda koridorda gidiyordum.Enseme hafif bir şaplama geldi. " Senin Ananı..." diyip göndüm.MüdürrR :D Ondan sonra olm neden öyle diyorsun dedi Hocam tikim var dedim.Tikin mi var dedi ? Sizin yokmu hocam dedim. Sonra Siktir etti :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

ortaokulda vatandaşlık hocasını korkutmak için dolaba saklanmıştım. Hoca geldi çıktım dolaptan korkuttum. Sonrası hayatımın en rezil anlarından biriydi...

Yediğim küfürler, hakaretler, tokat, tekme :D sonra adamın konuşurken tükürükleri suratıma geliyordu. ıyk :|

9. sınıfta daha çömezken okulun arka bahçesinden kaçıyorduk. mdr yardımcısı yakalamıştı arkadaşlarla nabıyonuz diye sordu arkları kaçıyoruz hocam demişti. bende atlamıştım ben kaçmıyorum hocam demiştim hoca nabıyon sen demişti onları izliyorum dedimde bi tokat yemiştim :D en azından ordaki arkadaş grubuma rezil oldum. 

Bide boka basarak sınıfta gitmiştim ilkokulda (: ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Klasik sınavda kopya çekerken kaydırma yapmam... :)

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    altta kalanın canı çıksun tarzı bi oyun var ya onu yaparken her seferinde sinsice bekler en üste zıplardım. 10 kişi kadar olmuştu sanırım  sıranın üstünden zıpladım ama en üste varmamla beraber tutnamadım 10 tane adamın üst üste olduğu yığından aşağı düştüm. Belim zikildi. kızlar bakıyor diye belli etmedim. Herkes nasılsın diyor ben "bir şey olmadı iyiym" diyordum ne iyisi kaburgalarımdan ses geldi be :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    yıllar önce lise 1 de matematik sınavının ilk yazılısında boş kağıt verdiydim 45 dk ne yaptığım konusuna gelince hatırlamıyorum :)

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

8. sınıftayken tenefüste bizim sınıfa başka sınıftan biri gelip tahtaya yazı yazmış bende onun altına bunu yazanın ebesine atlarım yazdım :D tabi silmeyi unuttuk hoca geldi sınıfa bayandı bide kim yazdı bunu die sordu bende çıktım ben yazdım die tahtaya kaldırdı bidaha böle bişey yapmıycam flan die namus şeref sözü verdirmişti çok utanmıştım.

lise sondaykende çanakkale zaferi için orotoryo yapcaktık hoca zorla seçti beni o kadar prova yaptık nese çıktık sahneye 350 kişi izliyo sıra bana geldi sahneye adım atar atmaz ne söliemi unuttum :D bi adım geri geldim kendi kendimede düşünüorum napcam lan die sonra hatırladım ama rezil oldum :D

Toplam Hit: 6211 Toplam Mesaj: 50