folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okulda İhtiyacımız Var Arkadaşlar...

Okulda İhtiyacımız Var Arkadaşlar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

hocam bu ihtiyaç değil lüks.

bizim kütüphaneye armut koltukları yeni getirdiler, o da toplamda 30 tane kadar.

not: eşşek kadar bir üniversitedeyim.

özel üniversite farkı bu olsa gerek 

Özel Üniversite değil, Odtü den bahsediyor kendisi

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

hocam bu ihtiyaç değil lüks.

bizim kütüphaneye armut koltukları yeni getirdiler, o da toplamda 30 tane kadar.

not: eşşek kadar bir üniversitedeyim.

özel üniversite farkı bu olsa gerek 

özelde değilim ki ben :D yanlış mı anladım

:D ironi yapıyorum ya takıldım öyle 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Evet elbette bu tür ihtiyaçlar lüks diye nitelendirilebilir. Hatta bir çok kırsal kesim okulunda rehberlik servisi için masa sandalye sıkıntısı var diye değerlendirme de yapılabilir. Arkadaşın çalıştığı okulu biliyorum. Daha çok orta ve kısmen alt gelir grubu insanların çocuklarının okuduğu okuldur. Meseleye bakış açısı, bir eğitimci gözüyle bence şöyle de olabilir;

Okullardaki  genel öğrenci profiline bakıldığında özellikle son yıllarda bölünmüş ya da özellikle ekonomik zorluk içinde bulunarak ve dağılmaya yüz tutmuş, çocuklarıyla gerektiği gibi ilgilenmeyen, sorumsuz aileler yüzünden özellikle 4-5-6-7. sınıflarda rehberlik Servisinin yardımına ihtiyaç duyan öğrenci sayısı her geçen yıl artmaktadır.

Rehber öğretmenle yapacağı görüşmeye gidecek olan bir öğrencinin o odaya isteyerek gitmesi, yapılacak olan görüşmenin kalitesini ve alınacak sonuçları doğrudan etkileyecektir. Bir öğrenciyi görüşme yapmak üzere zorla odaya çağırmakla hemen hemen hiçbirşey elde edemezsiniz ve bu durumda da bir okuldaki Rehber öğretmen hiç bir şekilde mesleğinin hedeflerine ulaşamaz. Öğrencinin rehber öğretmenin yönlendirmelerine cevap vermesi, ancak kendisini rahat hissettiği bir ortamda yapılacak olan görüşmeyle mümkün olabilir.

Ben bu isteği çok lüks görmüyorum. İmkanı olan her okul bu tür girişimlerde bulunmalıdır. İmkanı olmayanlar da bu şekilde yardım talebinde bulunabilirler, bence bulunmalıdırlar da. Kurtarılan her bir çocuk, toplumsal yara olmaktan çekip çıkarılmış bir çocuktur.

bir isteğin lüks olup olmadığını bulunduğu ortam belirler aslında hocam. arkadaşın talebi yanlış veya kötü bir istek olarak nitelemiyor kimse ama mevcut durumdaki okulları göz önüne alınca lükse ve biraz daha zorlarsak gereksizliğe kaçıyor.

oraya yakılacak yardım ile eğitim verilemeyen bir okula yapılabilir ki bunu diğer konuda gördük. pdr hizmeti kesinlikle her bireyin hakkıdır ama bu aşamaya gelmesi için belli noktalardan geçmesi gerekir. yani ihtiyaçlar hiyearşisini düşünürsek ona göre değerlendirirsek (bilmiyorum ne kadar doğru olur) armut koltuk almadan önce memlekette sıra masa bulma güçlüğü çeken okullarındır bence.

bende daha mesleğin içine tam olarak girmedim ama uzaktan gördüğüm kadarıyla sayılı okullarda böyle bir şey var. ayrıca okulun bu tarz bir talebi vars kesinlikle diğer konularda standartların üstünde bir hizmet sunduklarını çıkarabiliriz.

not: rehberlik konusunu yeni çalışıyorum iyi denk geldi üstüne. kpss'yi aşarsam eğer seneye aranıza katılırım :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

ahahahha ulan çok iyi ya, hemen kampanya başlatalım,okulumuza  parklarda yazın konulan armut koltuk lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Bir sonraki yardım konusunun içeriği masaj koltuğu ve solaryum cihazı olursa şaşırmam :|

ahahahahahahah :D yardın amk

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

fantezi bir istek olmuş

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

fantezi bir istek olmuş

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

fantezi bir istek olmuş

fazlasıyla armut koltuk ne lan

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

harbiden çok lazım ihtiyaçlar :|

u235 tarafından 29/Oca/14 16:28 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hem yardım edin diyorsun hemde okul ismi veriyorsun tezatlık değil mi bu? Belki armut koltuk satıyorum getirip hibe edicem size??

ilginç, çok ilginç

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
Toplam Hit: 7603 Toplam Mesaj: 47