Okulda İhtiyacımız Var Arkadaşlar...
-
Bir-iki kişi dışında ne kadar lak lak boşboğaz adam varsa hepsi buraya mı toplanmış?
Fikirleriniz hahaha hihihiden öteye geçemiyorsa kendinize saklayın beyler. Yok fantezi olmuşta bilmem ne...
Evet çok zor durumda olan okullar var biliyoruz. Ancak onlar var diye kimse kendi okulunu geliştirmeye çalışmasın mı? Bu nasıl mantıktır hemen dalga geçelim taşak yapalım kikir kikir...
Kendinize gelin lütfen...
-
kazasker1 bunu yazdı
Bir-iki kişi dışında ne kadar lak lak boşboğaz adam varsa hepsi buraya mı toplanmış?
Fikirleriniz hahaha hihihiden öteye geçemiyorsa kendinize saklayın beyler. Yok fantezi olmuşta bilmem ne...
Evet çok zor durumda olan okullar var biliyoruz. Ancak onlar var diye kimse kendi okulunu geliştirmeye çalışmasın mı? Bu nasıl mantıktır hemen dalga geçelim taşak yapalım kikir kikir...
Okul arkadasınnı ve kefılını savuyorsun ogretmensınız aldıgıız maas 3 bın lıra verın 150 ser lıra alın rehberlık servısınızı hatta okuldan ogretmenler ile ortak alın madem eğitimcisiniz. yazan kımse bos beles degıl herkes meslegınde bır yere gelmıs calısann yada üniversite okuyan gençler .
Böyle konu açarsanız taşak geçerler elbette . milletin karnı aç yicek ekmek bulamıyor armut koltuk ihtiyacımız var diyorsunuz
-
hocam meraktan soruyorum bu armut koltukların faydası nedir?
-
c0nverse bunu yazdı
hocam meraktan soruyorum bu armut koltukların faydası nedir?
armudun iyisini ayılar yer bi tek onu biliyom
-
Pekala. Madem bundan sonraki tavır şu oluyor. "Para kazanmıyor musun kardeşim? Git kendi paranla al madem"
Aldığım maaş seni ya da başkasını ilgilendirmez. Sadece bilgin olsun diye söylüyorum. Tüm gelirlerim dahil aylık ortalama maaşım senin dediğin kadar değil.
Konuyu açan arkadaşın foruma üye olmasında kefil ben oldum evet. Bi sakıncası mı var? Ne alakası var olayla anlamadım.
Yazdıklarımı gözlerin okumuş ama beynin algılamamış sanırım. Evet savundum, savunurum da. Gerekçelerini de yazdım bi daha oku ve anlamaya çalış.
-
Bende Turgutludanım hangi okul olduğunu özelden atarmısınız merak ettim doğrusu.
-
Maldonado bunu yazdı
Bende Turgutludanım hangi okul olduğunu özelden atarmısınız merak ettim doğrusu.
Kasabalı baya varız o zaman :)))
-
kazasker1 bunu yazdı
Pekala. Madem bundan sonraki tavır şu oluyor. "Para kazanmıyor musun kardeşim? Git kendi paranla al madem"
Aldığım maaş seni ya da başkasını ilgilendirmez. Sadece bilgin olsun diye söylüyorum. Tüm gelirlerim dahil aylık ortalama maaşım senin dediğin kadar değil.
Konuyu açan arkadaşın foruma üye olmasında kefil ben oldum evet. Bi sakıncası mı var? Ne alakası var olayla anlamadım.
Yazdıklarımı gözlerin okumuş ama beynin algılamamış sanırım. Evet savundum, savunurum da. Gerekçelerini de yazdım bi daha oku ve anlamaya çalış.
sizin olayınız fanteziye kaçıyor tamam mı . Benim beynim çok iyi algılıyor ama siz idrak edemiyorsunuz . Ben üniversite de iken kendi aralarında para toplayarak başka arkadaşlara burs veren kişileri biliyorum. Fakat siz yardıma ihtiyacım var değip isteyen kesimden olacağınıza önce elinizi cebine atın tanrı aşkına. Bizi ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez. Olay şu ki idrak edemiyorsunuz yardım isteyeeğinize önce kendi imkanlarınızı kullanın gerekliyse gerçekten.
gidin milli eğitime yazın belediye başkanına çıkın .yakın da sauna odası kuracagız dersiniz , jakuzi olsun derseniz ,öğrencileri rahatlatacağız dersiniz masaj odası kuruyoruz dersiniz.
Çok enterasansınız .Öğrencilerden 1 lira toplayın alın yada gerçekten ihtiyaçsa önce öğretmenleriniz zaten bunun ihtiyaç olduğunun farkında olurlar yardımcı olurlar zaten önce sen yardımcı olmuyorsan başkasından istemenin mantığı tamamen mantıksızlıktır bunu kimseye öğretmenin yada dayatmanın bir anlamı yok .Kaldı ki öğretmenim diyorsun daha bunu idrak edememişken neyi öğretebileceğini sorguluyor insan ister istemez.
-
Tamam homo sapiens sen haklısın, ben idrak edemiyorum. Sende bu kadar aklı çokken mutlaka forumda akıl isteyen vardır onlara yardımcı ol bu konuya bakmana gerek yok. Okula jakuzi, sauna, masaj odası kurma fikrini de kendine sakla. Bi gün özel okulun falan olursa açarsın o bölümleri.
Bir de benim yardımseverliğimi sorgulayacaksan, burada benim hayatımın içindeki yardımlarımı sana gösteremem ve kanıtlayamam. Zaten buna da gerek yok. Forumdaki konularıma bak, ondan sonra bir de senin yardımseverliğini konuşalım. Bakalım akıl mı veriyorsun yoksa sadece ukala mısın?..
kazasker1 tarafından 29/Oca/14 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
kazasker1 bunu yazdı
sen niye atarlaniyorsun haci abi sakin
gelistirmesin demedi kimse. gelismenin sonu varmi?
kim gelistirmek istemez simdi oldugu ortami
ben isimi gelistirmek isterim evimi gelistirmek isterim. isterim de isterim.
sartlariniz cogu okuldan cok eksik olan bisey degil. fantezi yakistirmasi bence dogru
dalga gecelim tassak yapalim kikir kikir dedigin adamlar.
gercekten yardim yapilmasi gerekiyorsa hepsi elinden geleni yapiyor merak etme..
yardimseverlik ile enayilik ayrimini yapabilecek kapasitedeyiz bu yeterli.
demirci tarafından 29/Oca/14 17:20 tarihinde düzenlenmiştir