folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulda İlk Gün.

Okulda İlk Gün.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Ya amq allah kahretsin benim ortaokuldan 7 kişi liseye gitti benim gittiğime bir tane tanıdıkla aynı sınıfa düşmedik amq ne şanssa bu ? bide hoca çıkıyo herkes mal mal birbirine bakıyo ve kız sayısı çok düşük hepsi okulda kalıyomuş :( mal gibi geçti amq ama okulun saatleri çok güzel sabah 9 da giriş 2.5 da çıkış bi saatleri güzel diğer herşeyi bombok :( bende lisede tma sınıfındayım amq bir tane doğru dürüst öğrenci yok tahribat.com bilirmisin desen hönk diye kalır amq sohpet etcek sınfta adam yok :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

bende önceden lise1 deyken ilk gün bunalıma girmiştim resmen bu ne biçim okuldur felan filan!.herkez maL maL birbirinin suratına bakıyor!. sonradan herşey rayına oturuyor ve ark larla muhabbet ilerliyor!.sonra lise2 olduk off dioduk bu okul bitmes o da bitti!.lise 3 olduk off dioduk bu haziran ne zaman gelicek!. oda geldi okul bitti !. sonra üni bakalım o da biticek inş :).... hayat çabuk geçiyor kimseyi aldırmayın kafanıza göre takılın!.canınız nei istiyorsa onu yapın!.

şimdi bilg.tekn ve prog. okuyorum aslında seviyorumda!. ama içimde bide savcı-hakim-üst düzey polis memuru qibi meslekler kaldı!.halada içimde oturuyor :).. çünkü bu ülkede rüşvet alan işini artık yapmıyan polisler çoğaldı!.onların emdiği sütü burnundan getirmek isterdim!. ve de ülkede düzeni sağlamak mutlu bir yaşam sunmak için :):):) çok konuştum bu kadar yeter :!)...

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ya ühü ühüü ağlıcam şimdi bu ne ya ulan daha ilk günden kaynaştılar a.q sınıfın bi kısmı tam şamatacı bi kısmı da kendi halinde hiç kafa dengi adam yok yaw ya ben okula gitmek istemiyom ya hep yaz olsun yaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    amk sızın yine arkadaslar baska sınıfda bizim sınıf tam bir felaket 23 erkek 2 tane kız war sık gibi kaldık 12 kısıye 1 kız dusuor :D

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    ooo süper bi gündü :D sabhcıymısım o da  harika oldu :D kızlar falan özlemişim teker teker öptüm kndılerını :D  onlarda benı özlemiş:D güzel gececeğe benzıo bu sene:D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

smartsecure bunu yazdı:
    -----------------------------
    tam bi fekalitdi

fekalitdi ne demek ?!? xD

ya amk zaten bende sınıfta kaldım ayrıca bizim alt sınıflarda sistem değiştiği için, kayıp jenerasyon olarak nitelendiriyoz amk. sikiyim böyle işi, bi sınıf var şimdi 13 14 kişi filan yarısı tm ye geçcekmiş kaldık 8-9 kişi amk uyuyamıcazda artık derste sokayım böyle eğitim sistemine

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek

Aranızda Okula Gitmek İstemiom Diyenleri Mezuniyet Sonrası Görecem Nazı Ablaklaşacaanız.. Kaynatın a.q. Bukadar mı Zor..  Az Kavga Döüş Az Karı Kızla Alem Şak Diye Geçecek Zamani, Kıymetini Bilin Ünv Daha Boktan..Ozaman Maddi Sıkıntı Girio İşin İçine..Lisede Nası Olsa Dayı Hala Bişi de Olsa Bi Yerden Üçbeş Gelir Ama Ünv de Götünü Sıkıp Çalışacan, Sen Çalışmazsan Millet Utandırır Seni Zorla Çalışırsın Bugadar Basit..

Ahh  Ah Atın Beni Yine Lise 2ye,Okul Farketmesss.. :F:F

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    armagedon bunu yazdı:

Ahh Ah Atın Beni Yine Lise 2ye,Okul Farketmesss.. :F:F

insan olan bizim okulda okumak istemez hacı xD böyle boktan sikindirik bi okul görmedim görmez olaydım aq ya en büyük ayrımcılığı müdire yapıyo amk :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    armagedon bunu yazdı:

Aranızda Okula Gitmek İstemiom Diyenleri Mezuniyet Sonrası Görecem Nazı Ablaklaşacaanız.. Kaynatın a.q. Bukadar mı Zor.. Az Kavga Döüş Az Karı Kızla Alem Şak Diye Geçecek Zamani, Kıymetini Bilin Ünv Daha Boktan..Ozaman Maddi Sıkıntı Girio İşin İçine..Lisede Nası Olsa Dayı Hala Bişi de Olsa Bi Yerden Üçbeş Gelir Ama Ünv de Götünü Sıkıp Çalışacan, Sen Çalışmazsan Millet Utandırır Seni Zorla Çalışırsın Bugadar Basit..

Ahh Ah Atın Beni Yine Lise 2ye,Okul Farketmesss.. :F:F

abi nasıl kaynatalım sınıfta 9-10 kişiyiz:|  

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek
    lise 1 deyim daha nasıl güzel geçebilir
Toplam Hit: 4958 Toplam Mesaj: 39