folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okuldaki İlk Günleriniz

Okuldaki İlk Günleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Evet beyler okuldaki ilk 2 gününüz nasıl geçti . Beklediğiniz gibimiydi . Birşeyler ters gittimi . Hissettiğiniz duyguları alalım.

ilk gün çok şamata geçti baya bir gülüştük, arkadaşlara kavuşmanın verdiği gazla tabiri caizse küfürün mına koyduk :) . Hoca yavaş olun desede kimse takmadı hocayı :D, daha ilk günden sinir krizi geçirticektik. sınıftan sevdiğim bi arkadaşım bölümünü değiştirdi onun dışında olumsuz bişey olmadı . 2. gün ise ipneler ders yapmaya başladılar lan bi durun destur tatilden yeni çıkmış bünyeye bu kadar yüklenilmez diye diye dersin son 30 dk sini serbest geçirebildik

Benden bu kadar sizinkiler nasıldı ?

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    hep aynı yine armam yok diye sıraya çektiler.Sonra yine hoca baktığı halde sıradan kaçtım. :D 2 Gündür mal gibi dolanıyoruz ne ders var ne birşey neyse yarın stajım başlıyor gırgır var xD

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hiç bi farklılık yoktu rutin lise günleri işte.. bitsede kurtulsak havasında :|

beni en çok şaşırtan nokta ise ,

3.senem lisede ilk defa 2.gün kitap verdiler normalde 1 hafta kitap vermiyorlardı bizde ders işlemiyorduk :|

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    İlk gün kavga ettim bazılarıyla. Hocalarla atıştım, bi tane dil hocası var uyuz oldum. Bugün de tartıştıklarım oldu böylece 2 gün hararetli geçti :D Bakalım daha ne olacak.

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    İlk gün ders ziline 5 dakika kala kalktım :| ama koştura koştura iyi yetiştim :D Onun haricinde güzel bi gündü arkadaşlarla hasret giderdik yaz tatili hakkında konuştuk :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiç bi farklılık yoktu rutin lise günleri işte.. bitsede kurtulsak havasında :|

beni en çok şaşırtan nokta ise ,

3.senem lisede ilk defa 2.gün kitap verdiler normalde 1 hafta kitap vermiyorlardı bizde ders işlemiyorduk :|
    -----------------------------
    Bizde böyle birşey bekliyorduk ipneler ilk günden verdiler kitapları başladık işlemeye :D

bide ilk 2 günde geç kaldım :D . Dün birşey demediler ama, bugünde geç kalınca kenara çektiler müdür nutuk çekti, hadi sınıflara dediler :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    ilk gün berbattı acayip sıkıldım geçmek bilmedi.. bugünde gitmedim kaçtım zaten eheuehuehe :D

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

9.sınıf olmama rağmen kimse dayılanamıyo.En güzel tarafı bu.Çünkü okulun ağır abilerinden torpilliyim:DOkul vs.herşey güzel.Bugün önümde geçen kaşarla muhabbetim:

Ben:(Kıza sinirlenip)Dönsene önüne

Kız:Suratıma bakarak dönmicem sanane

Ben:İyi güzel bakışalım o zaman boyle:D

kız sırıtarak dönmek zorunda kalmıştır.:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    bizde ilk gün arkadaslarla hasret giderdik  , biraz ibnelikler oldu herzamanki gibi :P  ilk hafta ders olmaz bizde  bu acıdan iyi günlerimiz :D ne sınıf belli nede hocalar .. hicbir neyim yapmıyoz bosuna git gel yaptık 2 gündür..

The End
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

okulun ilk gunu... orucumu küfürle bozdum...

okula gittik son sınıf olmamıza ragmen sınıfları dagıtmıslar.. okulda ne kadar sevmedgım tıp varsa bızım sınıftaydı..

sabah gıttık ıslıklarla müdürü protesto ettik konusamadı dallama... sonrasında mudur yardımcısını yuhladık bızı sallamadı konustu bızde onu sallamadık zaten..

herneyse sınıflara gırdık daha ılk dakıkadan eskı okul meclıs baskanıyla kapıstım cocugun kası acıldı benım dudagmn kenarı yarıldı... daha ilk günden disiplinede gittim.. birde kıtap verdıler adana nın bir ucundan dierine kıtapları tasıycam dıe oldum... öyle işte daşşaklı bir gundu.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha okula gitmedim. bugün de ayağımı sakatladım bu sakat ayakla daha bu hafta gidemem zaten, bahane çıktı:D

Zaten biz okuldaki arkadaşlarla beraber olduğumuz için malum küçük şehir arkadaşlarla sürekli görüşüyoruz. İlk gün arkadaşlar saat 9.30 da arayıp uyandırdılar hadi okula diye bi siktir çektim. onlar gitmiş müdür siktirolun gidin gelecek hafta gelin demiş üstünede ayağım sakatlandı peder istesede gönderemez daha.

zaten ben erzurum fendeydim geçiş işlemleri falanda vardı. yani bana hertürlü bu haftada tatil. arkadaşlarda gitmiyo yine sokakta sürtüyoz işte. 

Toplam Hit: 6851 Toplam Mesaj: 51