Okuldaki İlk Günleriniz
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------ilk gün : ilk derse girdik çıktık..
ikinci gün : ilk 2 derse girdik çıktık :)
okula alışamadım yafs :D aynı okul ama arkadaşlar iyi kaynatıo kaçıoz napalım :D
yarında 3 derse girip kaçarız heralde :D
-----------------------------ve bugün 3.gün :} ben okulda 7 ders işledim :D beynim s.kildi kaçma planları yapıyorduk ama olmadı :] alışmam için biraz eziyet çekmem lasım galipa :D
-
abi gecmezmi 1000 tane aksilik oldu nede olsa tbt muridiyis basimiz hep belada ama diger ynlerdn super
-
ilk haftam muhteşem geçti..
arkadaşlarımın çoğuyla ayrıldık ama olsun..
he bide aşık oldum(:
güzel yani anlayacağınız..
-
Okuldan nefret ediyorum :|
-
İlk atıldığı liseye 20 küsür sonuçlanmamış disiplin kurulu tutanağı ile veda etmiş ve bir çok lise gezmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum; bilin ulan değerini godoşlar :| gözlerim doldu şimdi mk harbi diyorum bütün mesajları okudum gözlerim doldu boğazım düğümlendi
-
ilk 2 haftanın kısa özeti: KOCA OKULDA GÜZEL KIZ OLMAZ MI LAN!
-
sanırsam liseyi özlüyorum:(
-
ilk 2 haftanın kısa özeti: KOCA OKULDA GÜZEL KIZ OLMAZ MI LAN!
Kardeş ben derslerde kendime bile bakamadım :D
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Edebiyat dersine girdim.Hoca Soru sordu Bende kalkıp toplumun ilerlememe nedenlerini tek tek saydım millet uzaylı uzaylı bana bakıyor.Biri de diyo:Aynştayn gibi konuştun lan 9.sınıfta hiç mi görmemişler ne amq :D
Tarihhçide tarihten çok günümüz devletini eleştirdiğinden onlada pek tassahk geçiyorum :D
Ha bu arada pc den anlamayan sınıf vatandaşıylada derste çok tassahk geçiyorum.
Bi Kaazma:Hocam ben Windows Point ten slayt hazırliimi?
Hoca:Hazırla bakiim
Ben(Arkadan Çocua):Dikkat et te windosun kolu bi yerine girmesin puhahaha :D
Ayrıca cocuqun tekine saat soruyorum kaç dakka kaldığını sölüo D: millete alışkanlık olmuş kaç dakka kaldığı amq :D
----------------------------- -
okulun 2 haftasının ilk gününün ilk dersi ders biyoloji
ilk 10 dakika
-olum bu saçlar ne?
-nasıl ne hocam?
-çık çabuk saçlarını kestir gel
-tamam hocam(içeriden söylenenler:oley be işte bu!) sonucunda eşyalar toplanır ve eve gidilip yatılır :)