folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okuldaki İlk Günleriniz

Okuldaki İlk Günleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ah ulean ahhh degerini bilin lisenin :)

ne bilecez ya :S karı kız yok a.qdumun okulunda :( 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

ilk günü piercingli gittimdiye halkali ismini takan çocuğu okul çıkışı evire çevire dövdüm sora okula girdim 5 10 tane gerizekalı hepsi  gerizekalı sulu seyler

yok pis hareketler yapıyo salakca tavırlar şımarıyolar çocukalrdan farksızlar:S neymiş şakaymış ordanda birini dövdüm saat 8 gitmiştim 12 kadar kapıda bekleti mudur sınıflar için sonuda 1 sene önce kaldığım sınıfa geri düştüm sınıfa girdim bibaktım arkadaşım kardeşleriyle  aynı sınıftayım vay a.k dedim sınıf 5 10 dakak durup miktir olup gitim hoca yoktu bugünde gittiğimde 2 kız hoca girdi o bize mal mal biz ona mal mal baktık yapcak bısı yokherkes başladi muhabet kitap okudum 4 ders sora uzadım gittim şuan saat 03:18 saat 8 buç.ukta yeni okul hayatım başlıcak saat 4 de anlatıcam öptüm : )

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    konunun mına koymak gibi olmasın ama ankarada okuyanlar varsa pm atsınlar bi buluşma ayarlayalım.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    MarlboroLight bunu yazdı:

la iyide ben lise okumuyomki niye konuya tecavüz ettim geçmişi anımsadım bi baktımki yazmışım bide gönder gitsin demişim neyse ksr bakmayım alışırsınız alışır bişi olmaz tbt müridlerine aman beni örnek almayın derim :D ksr bakmayın bende arada kaynadım :D

muhaha daha varsa dinlemek isteriz :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

ilk gün başladı ipneler hem de 2.dersten anatomi kasmaya...hala devam ediyorz...sonumuz hayrola inş.

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    daha 3.gün ve gitmedim okula :D 12ye kadar yattım dünya varmış.

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Gittim fakülteye bilmiyorum ders hangi sınıfta.

Çıktım yukarıya gittim matematik koridorunun o tarafa girdim. Baktım bizim soyut matematiğe girecek prof. S.a hoca ders nerde dedim.

Dedi A3 dersliğinde eyvallah dedim. Şeker gibi bi insandı. Gittim A3 e baktım ders fizik 5-6 kişi var hocayla konuşuyolar. Kıl oldum çıktım eve geldim.

Bi dahada gitmedim. Önümüzdeki hafta giderim belki.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ilk gün boştuk 10:30 da tören başladı müdür ve yardımcıları zırvalamaya başladılar..eski sevgilimle göz göze geldim 1 kaç kere dellendim aldım bizimkileri döndüm eve :D birde müdürün 1 konuşması vardı koıpardı dedi veliler lütfen cocuklarınızı yanınıza alıp 1 sıra kurunuz dedi :D kopardı beni kendimi ilk okulda sandım :D 

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    ilk gün boştuk 10:30 da tören başladı müdür ve yardımcıları zırvalamaya başladılar..eski sevgilimle göz göze geldim 1 kaç kere dellendim aldım bizimkileri döndüm eve :D birde müdürün 1 konuşması vardı koıpardı dedi veliler lütfen cocuklarınızı yanınıza alıp 1 sıra kurunuz dedi :D kopardı beni kendimi ilk okulda sandım :D 
    Boş İşler Uazmanıyla aynı okuldayıs  dediği gibi boşdu ders mers, armut gipim oturduk sınıfta.. yeni  biri gelmiş sınıfa van dan onla tanıştık,arkları özlemişdim onları gördüm güzeldi ama p.tesi ye kadar gitmeyi düşünmüyorum okula... zaten kitap mitapda vermediler ...

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

konpicyus bunu yazdı:
    daha 3.gün ve gitmedim okula :D 12ye kadar yattım dünya varmış.

ahaha :D

Toplam Hit: 6853 Toplam Mesaj: 51