Okuldan Kaçmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

git söle ailene ne olcak aq söle hoca cok sıkıcı sözlü yapcakmış bende girmedim yada başka bişi baban bişi dmez

hatta baban olumlu karşılarsa söle babana müdüre desin kaçarsa kaçar sizene aq devamsıklık hakkı var  die

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Hoca zaten bana kıl ve ailem de sevmiyor matematik hocasını. Ama yine de konuscam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    bnce babana dava ac vurmasın sana
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    o ne la okuldan kaçtın die ev mi aranır + dayakmı yenir la  :/  bn zmnında babamı arardım okuldan kaçıom haberin olsun fln die(=

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Bu Ne Korku yaw Altıüstü İki Ders Benim Gibi 38 gün okula Gitmedigini Baban bi Çırpıda öğrense Ne Olur Acaba Lise Yıllarımı Özledim Be... Bu Yeni Nesil Gitgide Terbiyeli Olmaya Başlıyor Aq ..Kıyamet Alametimi ne ?

De Get Yalan Dünya...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    babanla özel olarak konuş de kızla buluşmak için kaçtım de babalar oğullarının çapkınlık yapmasını severler böylece yırtarsın .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek

yav nolcakk bize de öyle yapıyodular senenin başında bıktılar artık :)

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ben lisedeyken benim köpeğin ipini çözerdim tabi annem evde yokken sonra onu kovalardım bi yarım saat üstüme falan atlardı zaten annem gelirdi nie okula gitmedin derdi bende köpek kaçmış onu kovaladım derdim... :|

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    vallaha ben kaçıyom hep hiç aramıyolar 19.5 gün devamsızlık oldu gecenelrde gec kaldım yarım gun yazıldım 20 oldu o gun gittim hemen belgin abla var doktor ondan rapor aldım verdim 12 sınıfta atılmak istemeyiz devamsızlıkdan :d slakalık ettim millet yazın kaçarken fşaan ben bakcam

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ölmüşsün ağlayanın yok senin :D

adam gibi git söyle bidah yapmıcam de söz ver .Öğretmenden duyarlarasa çok pşs olur kanımca :D 

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 7228 Toplam Mesaj: 37