Okuldan Kaçmak
-
bak biz 2 gün önce 5 kişi son 2 derse girmedik kaçtık bizden sonra müdür girmiş sınıfa demiş niye bu sınıf bu kadar az bilmioz falan demişler , ondan sonra gittik ertesi gün okula müdür gene geldi aidatları istedi :D:D .anlayıcağın kimsenin ruhu duymadı
-
İnsan kaçacağıı zaman ailesine haber verir.Bence babanın da yanına gitme şimdi dahada boku yersin ne diye şimdi söylüyon der 1 ton sopa hem okuldanda çağırmışlar en makulu tam günü ve tam zamanında bir öğün dayak yemek ayrıca HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ HİÇ BİR AİLENİN OKULDAN KAÇTIĞI İÇİN ZOPA BASACAĞINI BİLMEZDİM :|
-
lise bir anılarm geldi amk aklıma :|
39.5 gün devamsızlıgımı öğrenmişti babam :|
müdür sikmişti ebemi üstünede baba dayağı :| iki gün götümün üzerine oturamamıstım :|
neyse bi sikim olmaz merak etme :| babana git şimdi söyle böyle böyle okuldan kaçmıştım moralim bozuktu kız arkadsımla takıldım falan de :W okulda kalıp daha kötü olacagna kactm de:W uydur bişiler W: birde zaten hoca bana gıcık abartmıs falan de:W o kadar kaçan varken beni aramışlar de :W kesın tutar
-
ailene söle gitsin senden duysunlar bişey yapmazlar çok korkma ;)
-
strike ile aynı okuldayız ve bizim okulun müdürü kadar şerefsiz bi adam bulunmaz hacı!
-
Küçükken çok acayip bir inadım olduğu için babamdan seyrek ama sağlam dayaklar yerdim. Artık öyle birşey yok hamdolsun. :D
Neyse, korkunun ecele faydası yok. Ailene dürüst ol. Güvenleri kırılırsa daha kötü olur, dayaktan öte bence.
Toplam Hit: 7245 Toplam Mesaj: 37