Okuldan Kaçmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    bak biz 2 gün önce 5 kişi son 2 derse girmedik kaçtık bizden sonra müdür girmiş sınıfa demiş niye bu sınıf bu kadar az bilmioz falan demişler , ondan sonra gittik ertesi gün okula müdür gene geldi aidatları istedi :D:D .anlayıcağın kimsenin ruhu duymadı

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    İnsan kaçacağıı zaman ailesine haber verir.Bence babanın da yanına gitme şimdi dahada boku yersin ne diye şimdi söylüyon der 1 ton sopa hem okuldanda çağırmışlar en makulu tam günü ve tam zamanında bir öğün dayak yemek ayrıca HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ HİÇ BİR AİLENİN OKULDAN KAÇTIĞI İÇİN ZOPA BASACAĞINI BİLMEZDİM :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

lise bir anılarm geldi amk aklıma :| 

39.5 gün devamsızlıgımı öğrenmişti babam :|

müdür sikmişti ebemi üstünede baba dayağı :| iki gün götümün üzerine oturamamıstım :|

neyse bi sikim olmaz merak etme :| babana git şimdi söyle böyle böyle okuldan kaçmıştım moralim bozuktu kız arkadsımla takıldım falan de :W okulda kalıp daha kötü olacagna kactm de:W uydur bişiler W: birde zaten hoca bana gıcık abartmıs falan de:W  o kadar kaçan varken beni aramışlar de :W kesın tutar 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DerbederKaptan
    DerbederKaptan's avatar
    Erkek
    ailene söle gitsin senden duysunlar bişey yapmazlar çok korkma ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek
    strike ile aynı okuldayız ve bizim okulun müdürü kadar şerefsiz bi adam bulunmaz hacı!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    Küçükken çok acayip bir inadım olduğu için babamdan seyrek ama sağlam dayaklar yerdim. Artık öyle birşey yok hamdolsun. :D

Neyse, korkunun ecele faydası yok. Ailene dürüst ol. Güvenleri kırılırsa daha kötü olur, dayaktan öte bence.

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
Toplam Hit: 7245 Toplam Mesaj: 37