Okuldan Kaçmak
-
12. sınıfta atmazlar kolay kolay biizm okulda kafama göre takılıorm valla ben de 12. sınıfım ...
-
Bu gibi durumlarda önce sen konuş ailenle. Aksi halde sonradan bir anda babanın tepkisini üstüne çekmiş olursun. Eğer dayak yiyeceksen bile baban evde dövsün, bunu okulda yapmasını istemezsin herhalde. Yalnız dayak yemeden de kurtulman çok kolay. Babanın zaafı olan bir konuda açıklama yap. Misal, cuma namazına gittik :)
Önce git annene söyle, o kızsa bile babana anlatırken seni korur. Babanada yalan söyleyeceksin sadece dikkatini dağıtmak için. Basit şeyler bunlar, ben lisedeyken, fizikçiye aşk mesajları atıyordum, taciz etmişdim. Ben o durumdan kurtulduysam sen bundan çok rahat kurtulursun. Ve sakın korkma, korkularına mağlup olursun ...
Hiç olmadı ver bana ev telefonunu evini arayayım, gelmemesini, bir karışıklıktan dolayı çağrıldığını söylerim babana, konuyu kapatırız. Pazartesi de, babana durumu anlattığını gelmek istemediğini söylersin müdüre. Birde pazartsi okulu ararız, konu kapanır :)
-
f_shade bunu yazdı:
-----------------------------
Yalana gerek yok ailenle konuş
-----------------------------ya böyle abidik gbidik cevaplar vermeyin zaten ailesini söyliye bilseydi bu konunun burada ne işi vardı
-
hoca ogün evdende kaç olsun bitsin.
-
pompaci bunu yazdı:
hoca ogün evdende kaç olsun bitsin.
zahuzahuazhuazhuazhauhzauhazhauah :D:D:D:D:DD -
bence soyle dayak yiyecem korkusuyla yatacağına dayağını ye otur rahat rahat yat belki babanda cesaretin karşısında sana dayak atmaz.
-
intihar et kurtul.
-
bekçi izin vermedi bende kaçtım :D cok kullanırız bunu :D
-
nuggets54 bunu yazdı:
Okuldan kaçtığında ailemi aranırmış :W Hiç bişi olmaz babanında seni bi okuldan kaçtın diye döveceğini zannetmiyorum :)
-----------------------------ohoo aranmazmı sanıyorsun lise hayatım bu yüzden kabus gibi geçti.hatta geçen sene son sınıfken akıllandıkta sene başında veli numaram diye kendi cep numaramı vermiştim.kaçtıgımın ilk dersi sonunda msj atıyodu m.yardımcıs:)
-
Bizim müdür olsa sülaleni arar valla..ama sizin hocayı bilmem...ben olsam sölerim yalanda şu olsun (arkadaş çok ısrar etti kıramadm ben kaçmayalım dedim ama o zorladı..XD: :D:D:D:)