Okulun İlk Günü Nasıl Geçti?
-
Benimki gayet iyiydi, geçen seneye oranla süperdi diyebilirim. Dil sınıfındayım 4 tane çıtır var :))
-
şimdü okullu olduq hancuhları doldurduk
şewüşgeniz hepimüz yaşasın okulumuz :D
okula harcımı yatırmaya gittim
fakat o da ne??
okul okul değil sanki gül bahçesi
çıtır çıtır kızlar
bebe bebe torunlar :D
-
tam tören yapcaz acılış töreni bi yağmur koptu herkes sırılsıklam =)
daha sora kantine girdik dinince yağmur cıktık törene dewam rezillikti yani.
sınıfın yarısı kalmış bizim zaten bu kötü ama cillop gibi manitalar war onlarla otururum ben ;) mevcudun özellikle erkek mevcudunun azalması iii olmuş -
rebel olm sen daha lise bebesimisin lan yoksa :D
-
auhauha :D
lan bi kız vardı sınıfta
pazo kesiştik aq
kız yanıma geldi hatta tanışalım dedi bende git adımı handeye sor dedm :D
aq kızları:D
hüso aq:D
-
civil civil 1.sınıflar gelmiş :D :D gene bütün mimarlık bölümü kız kaynıyo , fiy fiy dolaşıyolar :P ohh derste bitti, salıverdiler ohh kebap..boş gün bile var..
-
okulun ilk günü gideceginiz tek yer. genelev veya gazino veya hayatta gidemem dediğiniz yerlere gitmek olmalı.(kısa mesafeli tabi.)örnegin mechur döner gazino:s
faydası oluyor inanın. -
hoca pis kız geldi yaf.
bide çoğu bizim mahalledeki veledlerin çıktıkları aq.
hadi bebelere sözüm olmasa bende yavşayacam ama korucam diye söz verdim :j
aq böyle işin banane lan yarın saldırıom. -
tören bölümü berbattı 2 kişi bayıldı tekide tam önümde hemde =). cocuk oturmus duwara secdeye kapanır gibi lan dedim ne oluyo hemen hocayı cagırdık.
+ abi süper kızlar var :D:D -
çoooookkk güzeldi... Yeni müdür gelmiş tam 1:30 saat konusma yaptı kimse dinlemedi utanmadan hala konusmasına devam etti Allah bozmasın bu sene herkezin gönlünce olsun ÖSS hazırlananlara kolay gelsin.....
-
Abü bize bu sene gelen çömezlerde hiç iş yok. Aralarında çıtır yok yav :\\ Bakalım diğerlerini deneyecez :)
Toplam Hit: 10559 Toplam Mesaj: 73