Okulun İlk Günü Nasıl Geçti?
-
yaw aq benimde bu sene son senem... herkes inek mode ta :d aq konuscak adam lazım :D
-
a4 bende dil sınıfındaydım :)
Hangi dili seçtin ?
Beyler sizi biraz kızdırayım istedim bizim sınıfın mevcudu 8 erkek 23 kız 1 toptu :) -
matrax bende seni kızdırıyım 27 kız 5 erkek:D
okulun ilk günü manyaktı her zamanki çıtırlar kolarımın altında hatun boollll ohh bea bi şezlong eksik(doğru mu yazdım amk) -
kaydımı sildirmek için 100 km yol yaptım yarın bi 100 km daha gidecem...
-
ben ayın 1 inden beri 2500 km yol yapmışım sen 200 km nin lafını edion a.k.
-
geçen sene hergün gidip geliyodum amma...
-
weledler sizi :)
-
Lise yi bitirmiş biri olarak okulun ilk gunu olmadı :D marmaris te yaşadığım için hava sıcak millet ceket giymiş allah ın çömezleri sabah kalktım okul eve 30 metre bas bas bağırıyo bizim müdüre gittim bi baktım mezun olan arkadaşlar onlarda gelmiş öğrenciyken her fırsatta okuldan kaçan elemanlar okulun ilk günü damlamıslar.Hele biri var okulda karışmadığı kavga bela her turlu pis işin uzmanı arkadaş da var oda gelmiş bastım küfürü a.q ne işin va okulda dedim hiç geldim diyo çaktırmıyo ama oda öğrenci olmak istiyo :D ama geçti artık zuhaha
-
len kardeşim ..Antepte Anadolu Öğretmeni kazandı ..neyse okula yurda filan yerleştirmek üçün gittik ..falan - filan muhabbetler geçti sabah'ın kör bi vaktinde 6 gibi kaltıq falan filan ..okula gittiq 9:30 ..sora bunlar derse girdi muhabbeti ..dediq 1 saat bekleyeq ..öğle arası kardeşimide alıp gideq ..sora o arada üç velet ..elinde bi poşet içinde üç kişilik kebab ..yanında 3 ayranla ..yanaştı ..yemeği duvar kenarına bıraqtı ..sora zil çaldı ..çocuklar konuşuyo ..gideq fatiyide çağıraq diye ..sora bunlar gitti ..öğretmen zili çaldı :)) ..5 dk geçti ..bunlar gelmedi ..netten bi arkla buluşmuştuq ..baqtıq bunlar gelmedi ..dedim yumul ..dağın başına yeni okul yapmışlar ..bu yemeği merkeze gidene kadar bulmayızz ..sora yumulduq ...şiştiq ..bi de sigara yaqtıq ..ohHH dünya varmış .. sora dedim yazıq ..20 YTL artı ..paketten 3 sigara bıraqtım poşete :) ..ark dedi ..olm çokk olur bu ..dedüm olm bunlara tekrar almak için dolmuş parası vs..vs gerekir ..yazık öğrenci milletinin duasını almak gerekir ..!! hazır pederide sıkı çarpmışız..!! vur topa patlasın ..!! :f
-
:D
Toplam Hit: 10615 Toplam Mesaj: 73