Okulun İlk Günü Nasıl Geçti?
-
sınıflar deişmiş eskı kız arkadasımın(hala sewıom) sınıfına dustum arka sırasında oturuom
cok acaip bi duyugu içindeyim
gerisi iğrencti -
ilk gün okuldan kaçtım.mutluyum :)
-
a.q ilk defa okula gidenlerin hislerini okulum bittikten sonra duyuyorum bi hafta daha yatacam sonra yine dershane cart curt felan vs. ohh şimdilik rahatım ewde ha bu arada 12:30 aşağı kalkmıyorum yataktan zuhahahah yaşasın kötülük :):)
-
ehh fena deildi herkes kaçtı
-
bu okuldan bol bol kacanlara soruyorum
dewamsızlık işini naaapıosunuz
ulem bizim okuldan kacsam hertaraf dağ taş en yakın yer cimento fabrikası 3 km incirliğe war carsıya gitsem otobusle 2 saat ewe gitsem 3 saat "" okulun cıksını beklesem daha cabuk wrırırım gidecegim yere -
rebel olm sen daha lise bebesimisin lan yoksa :D
---------------------------------------------------------------
begenemidinmi lean amele lisedeiik tabi
cok zeki duruom demi :D -
bizim üni haftaya acılıo amk
-
Lam olm ii ki böyle bi topic açmışsınız. Okula nefretimi nerden kuscaamı bilemiyodum. Lan amına kodumun okulu hazırlık sınıflarını lise 1'de karıştıracaktı ki haliyle karıştırdı ama beni en yakın arkadaşlarımdan ayırıp kaşar tikky dolu bi sınıfa koydu :@ yarın gidip konuşçam amk. Sözde bi de iyi arkadaşları ayırmamaya çalışıyolarmış. Yalancı piçler beni niye ayırdınız o zaman :'( .Bi de bi hocam bana yalan söledi :( benim kankilerimle aynı sınıfta olcaamı söyledi ama aynı koridorda bile değiliz :'(
Zükerim böyle yerleştirme sistemini. Saygılarımla :P -
sınıf elemanlari berbata yakin yine muhabbet olmayacak bon bon takılacagiz gibi geliyor ama canakkale den Denizci bi askerin kızı gelmis esmer . güzelce bisi Kesiyorum ama bi sorun war o beni kesmiyor :( ulan biraz daha üstelerim cevap gelmezse bakacaz artık.....
;)
@Wissenschaft olm sana inanmiyom .... -
koko inşallah baban okur yazını :D
sonra senden tost yapar :D:D:D
Toplam Hit: 11338 Toplam Mesaj: 73