Olası Haber Sitesine İsim Arıyoruz
-
Arkadaşlar birçoğunuzun bildiği üzere gazetecilik yapıyorum ve şu ara aklımda mynet tarzında ama daha net ve sağlam bir haber sitesi kurma fikri var.
sizlerden de akıl alayım herhangi bir şekilde düşüncemi icraate dökecek olursam isim olarak ne önerirsiniz?
(isimtescil'den bakıp alınmamış şekilde isimleri önerirseniz kat kat yardımcı olmuş olursunuz)
-
HaberSiz
-
şu ara aklımda mynet tarzında ama daha net ve sağlam bir haber sitesi kurma fikri var ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
şu ara aklımda mynet tarzında ama daha net ve sağlam bir haber sitesi kurma fikri var ?
mynet'in yarak kürek bir haber anlayışı olduğundan o şekilde bir cümle kurmuş olabilir arkadaş. -
Haberverici.com habervar.com haberbizde.com haberdehaber.com genelhaberler.com genelhaber.com haberegel.com
yureklihaber.com acikacikhaber.com acikhaber.com merthaber.com yigithaber.com dosthaber.com ictenhaber.com
ictenicehaber.com bakıshaber.com genelverihaber.com analizhaber.com
-
nası duyuracaksın yeni kurdugn siteyi suanda pazarda cok buyuk haber siteleri var ?
-
tazehaber :)) gel gel yeni cıktı bunlar
-
agrilion bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
mynet'in yarak kürek bir haber anlayışı olduğundan o şekilde bir cümle kurmuş olabilir arkadaş.
-----------------------------aynen öyle arkadaşım teşekkürler.
-
csr288 bunu yazdı:
nası duyuracaksın yeni kurdugn siteyi suanda pazarda cok buyuk haber siteleri var ?
-----------------------------dostum facebook'ta sayfa kurup reklam verme fikrim var tabi herşey düşünme aşamasında daha. ilk etapta çok büyük bir beklentimde yok zaten günde 1000 tık işimi görür.
-
YasamaK bunu yazdı:
Haberverici.com habervar.com haberbizde.com haberdehaber.com genelhaberler.com genelhaber.com haberegel.com
yureklihaber.com acikacikhaber.com acikhaber.com merthaber.com yigithaber.com dosthaber.com ictenhaber.com
ictenicehaber.com bakıshaber.com genelverihaber.com analizhaber.com
-----------------------------dostum büyük çoğunluğu alınmış zaten tahmin ettiğim için bu tarz bişi olacağını isimtescilden bakabilirsiniz demiştim :) sağolasın ama he
-
ingilizce olursa newnews olsun...