folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Olası Haber Sitesine İsim Arıyoruz

Olası Haber Sitesine İsim Arıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

nethaber | olasihaber | aktifhaber | guncelhaber . ..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

haberver.com ?!

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

haberdaret.com :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

haberdaret.com :F

www.yenibirgelismeolursamutlakabanadahaberveremi.com 
    uzar gider bu :) 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

www.haberimvar.com  =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

www.yenibirgelismeolursamutlakabanadahaberveremi.com 
    uzar gider bu :) 

dabuludabuludabulunoktaolurkankahaberveririmamahaberegeckalmanoktakom :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

hocam stratejin pek mantıklı değil açıkcası yarım aklımla akıl vermiş gibi olacağım ama.

şimdi mynet den tarzı bir haber sitesi diyorsun ve ondan daha iyi yayın yapacağından bahsediyorsun. hadi ekibi teknik altyapıyı geçtim sağlam reklam ve seo lazım.

ve ondan da önemlisi marka yapabileceğin jenerik bir domain lazım ki tamamı kapılmıştır bundan emin ol biz 10 yıl geç doğduk malesef ki.

biraz daha özelleşsen mesela eğitim haberlerine özel bir haber sitesi ya da magazin savaş ekomoni kadın çocuk cinayet ne bileyim biraz özelleşsen ordan kazandığın para ile satın alma şeklinde daha büyük projelere atılsan bu arada kazanma şansın daha yüksek olur ve edindiğin tecrübe piyasayı gözlemlemen sana kar kalır.

Tavsiyem kadın bakım ve ya moda üzerine haber sitesi açman kim rüküş kim kokoş kim ne giymiş ne sürmüş ne almış onları ver emin ol daha rahat yükselirsin atıyorum hedef kelimen sosyete haberleri olsun ya da magazin haberleri. Türkiyede iş yapan haber sitesi 5 tane sonra bir 5 tane daha geliyor birazda iş götüren bi 20 tane daha var zaten birçoğu arama motoru sıralamalarında ilk 2 3 sayfayı parsellemişler aynı haber 30 unda da var hangisi daha taşaklıysa o çıkıyor en tepede ziyaretçinin %70 ini o kapıyor.alttakilerde kaşanı avlamanın derdinde. Açarsan haberim olsun destek veririm. Selamlar.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kadın forum magazin sitesi aç ugrasma haber sıtesıyle cok cok ıyı olman onlarca eleman calıstırman lazım kı haber turk bıle sonradan gırdı bu ıse adamlar normal haberlerı gecıyorlar sen nereden alacaksında haberlerı koyacaksın olayına gırer ha benım olayım

haftalık sıyası gazete tarzında yoresel haberler dersen hıtten bırsey beklemeyeceksın eskı gazetecı dayıları bulup yazılarını ıstersın fılan

ama gıt kadın magazın forum sıtesı ac ıyı getırısı var her turlu

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ismi zaten bulmuşsun ?

olasihaber.com

:D Bu biraz aslı astarı belli olmayan haberleri çağrıştırıyor. Sence de öyle değil mi ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 5079 Toplam Mesaj: 40