Olası Haber Sitesine İsim Arıyoruz
-
hocam milenyumhaber.com tescilsiz şu anda birde tavsiyem eğer açarsan bu forum başta olmak üzere internetle bolca haşir naşir olan kişileri bulup onlar aracılığıyla reklam yapman (facebook tan reklam yapmakta iyi fikir onu iyi düşünmüşün ama facebookta artık o kadar çok şey varki insanların dikkatini çekmiyor çoğunlukla)
-
www.haberet.com
-
newsbook.com :D
-
ennew.net abi,bir ara ben kodlayacaktım fakat zamanım olmadı. :)
-
yaziyoyaziyooo.com
edit büdüt : böyle elinde gazete tutan bi eleman ile çok basit bir logo oluşturabilir ve çok da iyi olur, çok da güzel olur.
-
haberdar.info
-
nehaber.com
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------
Haberverici.com habervar.com haberbizde.com haberdehaber.com genelhaberler.com genelhaber.com haberegel.com
yureklihaber.com acikacikhaber.com acikhaber.com merthaber.com yigithaber.com dosthaber.com ictenhaber.com
ictenicehaber.com bakıshaber.com genelverihaber.com analizhaber.com
-----------------------------dostum büyük çoğunluğu alınmış zaten tahmin ettiğim için bu tarz bişi olacağını isimtescilden bakabilirsiniz demiştim :) sağolasın ama he
-----------------------------org net com lara bakmadım aklımdakileri söyledim ama burdakilerin bir coğu alınmış olabilir genede sen uzantılarına bak domainlerin
nitelikhaber.com habernitelik.com devhaber.com haberdev.com teamhaber.com haberteam.com
bolumhaber.com haberbolum.com yurtanhaberler.com haberleryurtan.com memleketenhaberler.com
uzunyolhaber.com sereflihaber.com haberserefli.com gruphaberler.com habergrup.com yazhaber.com haberyaz.com
genelanalizhaber.com
-
arkadaşlar gelen cevaplar gerçekten güzel ama daha Evet! İşte Budur! şeklinde birşey göremedim çalışmaya devam :) site için önerilerinizi de verebilirsiniz şöyle yap, bunu koyma, şunu koy vs.
-
haberaber.net
berhaberim.im
hepberhaber.com&net&org&biz&info&im