folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölümden Sonra Yaşam Varmı?

Ölümden Sonra Yaşam Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bazıları sesini yükseltince haklı olduğunu kabul ettirebileceğini zannediyor.

neyse şu 21 gram olayı tartışmalıdır. ( bana göre tartışmasızdır da neyse =P ) gerçekte 6 denekten sadece birinde ağırlık kaybı olmuştur. ortam izole değildir. fakat adam sanki kesin bir bulgu elde etmiş gibi sonuç açıklamıştır. kendinden bu kadar emin olmasına rağmen deneyi tekrarlaması tekliflerini reddetmiştir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

Ağzıma soğuk kurtlar dolacak , gözüme kum;
    Dipsiz kuyu, sürdükçe zaman, sürecek uykum

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ölümden Sonra Yaşam Olduğuna Şahsen Ben İnanıyorum...  Beynimizin Biz Yaşarken Oluşturduğu Çalışmasından İleri Gelen Dalgalanmaları Bizim, Kişiliğimiz Ve Benliğimizi Oluşturan Biyo Kimyasal Bir Yapısını Oluşturuyordu. Üst Yapıda Ben Bilinci Türetilmiş Oluyor Bu Sayede.

Bu Yapı İlahi Sır Altında Saklanmış Şifresel Bir Yapıdır, Yani Her Biri Farklı Çalışma Frekansında Çalışan İşlemciler Düşünün, Bu Her İşlemci İçin Farklı Bir Çalışma Frekansı Tanzim Edilmiş Olsun, Buda Onun Gibidir..

Biz Öldükten Sonra, Atomaltı Maddeler İlede Direk Bağlantılı Çalışan Bu Frekans Yapısı Devam Edecek.. Nefes Almayacak, Düşünmeyecek, Bir Şeyler İleri Sürmeyecek, Ama Hissedecek, Üzülecek, Sessiz Ağlayacak, Sessiz Ve Ağızsız Gülecek.. Yemeden İçmeden Varlığına Devam Edecek, Taaa ki Kemiklerinden Bu Şifrelerin, Dna Kodlarının Okunarak Yeniden Diriltileceği Güne Kadar Bu Formda Kalacak.

ShockMan tarafından 31/Eki/12 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ölümsüzlüğü bulsalar ne güzel olur varya

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

@HanniBalgan Hocam Enteresan Söylemleriniz Dikkatimi Çekiyor, Yazılarını Zevkle Okuyorum Ama, İki Seçenek İçinde Farazi Demişsin, Tam Olarak Hangisi Akla Daha Yatkındır Dersem Ne Dersin Merak Ettim..

Ben tüm evrenin bir mantıkla ve insanlar için yaratıldığına inanmıyorum. Yaratmak kelimesinin altının boş olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu yaratma denen şeyi kim yaptı? Buna yahudiler elah, hristiyanlar rab, müslümanlar allah diyor. Hangi tanrı yarattı? Bu belli değil. Çünkü yahudilerin tanrısına göre evrenin düzeneği başka, hristiyanların rabbine göre sistem başka, müslümanların alahına göre bambaşka. Bu sadece ibrahimi dinler için böyle. Peki diğerlerine göre? Pagan kültürlere kadar iner bu mevzu. Benim düşüncem şu yönde; insanlar ölümlü tanrılardı ve ölümlü tanrılar kendilerine ölümsüz insanlar yarattı...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hala şüphesi olan mı var aga ben inanıyorum olduğuna.

ha bugünkü bağlamda bir hayat olmadığı da aşikar.

reenkarnasyonun da de javu olayıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

demişler ki yok kim olduğunu hatırladı, sorulması gereken:

- ruhu o bedenden bu bedene mi geçti ki hatırlıyo

- yoksa öldü toprak oldu topraktan geri geldi de mi hatırlıyor

çünkü şu bi gerçek ki verilen kimyasallarla beni 2 günde öz ve öz napolyon bile hissettirebilirler.

bunlar insanlara gizemli geldiği için yüzyıllardır ilgi odağı oluyo ama bir sonuca varılamıyo, amarikanın oyunlarıvari şeyler bence.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hala şüphesi olan mı var aga ben inanıyorum olduğuna.

ha bugünkü bağlamda bir hayat olmadığı da aşikar.

reenkarnasyonun da de javu olayıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

demişler ki yok kim olduğunu hatırladı, sorulması gereken:

- ruhu o bedenden bu bedene mi geçti ki hatırlıyo

- yoksa öldü toprak oldu topraktan geri geldi de mi hatırlıyor

çünkü şu bi gerçek ki verilen kimyasallarla beni 2 günde öz ve öz napolyon bile hissettirebilirler.

bunlar insanlara gizemli geldiği için yüzyıllardır ilgi odağı oluyo ama bir sonuca varılamıyo, amarikanın oyunlarıvari şeyler bence.

olay budur; http://www.youtube.com/watch?v=viVO9j6uQ_E

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

@HanniBalgan Hocam Enteresan Söylemleriniz Dikkatimi Çekiyor, Yazılarını Zevkle Okuyorum Ama, İki Seçenek İçinde Farazi Demişsin, Tam Olarak Hangisi Akla Daha Yatkındır Dersem Ne Dersin Merak Ettim..

Ben tüm evrenin bir mantıkla ve insanlar için yaratıldığına inanmıyorum. Yaratmak kelimesinin altının boş olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu yaratma denen şeyi kim yaptı? Buna yahudiler elah, hristiyanlar rab, müslümanlar allah diyor. Hangi tanrı yarattı? Bu belli değil. Çünkü yahudilerin tanrısına göre evrenin düzeneği başka, hristiyanların rabbine göre sistem başka, müslümanların alahına göre bambaşka. Bu sadece ibrahimi dinler için böyle. Peki diğerlerine göre? Pagan kültürlere kadar iner bu mevzu. Benim düşüncem şu yönde; insanlar ölümlü tanrılardı ve ölümlü tanrılar kendilerine ölümsüz insanlar yarattı...

O Zaman İnanmışlık, Adanmışlıkda Geçerli Bir Yaşam Formu Sunarken, Tam Tersi Durumda Adanmadan, İnanmadan Da Geçerli Bir Yaşam Formu Sunabiliyor.. Sonuç Bumudur..?

Hatta Ve Hatta Şöyle Bir Tespitide Söylemeden Edemeyecem.. Evrende Her Şey Zıttı İle Varoluyor.. Seninle İrdellediğimiz Şey, Birbirinin Zıttı Kavramlar. Ama Her İkiside Gerçeklik Barındırıyor. O Halde Senin Dediğini Destekler Bir Delil Bulmuş Olabiliriz..

Yaratmanın Altı Boştur... Zıttımız Olan Şey Yaratımımızın Sebebi Bizim Yaratımımızda Zıttımız Olan Şeyin Yaratım Sebebidir..

ShockMan tarafından 31/Eki/12 15:58 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Aslında yaratıldık bunu biliyorum da dini değiştirdiler.

Ateistlerin çoğu savunduklarında haklı ama şunu atlıyorlar.

Herşeye metaryelist bakıyorsunuz ruhsal açıdan düşünmüyorsunuz.

Gerçekten yaratıldık Buda yı Hz İsa yı Sofuları ve Hz Muhammedin ruhsal kişiliğini  okuyun göreceksiniz. Onlar dünyanın amacını bulmuş insanlar. Günümüzde bunu yapan bildiğim tek insan Eckhart Tolle var kitaplarını okuyun yaratılışa inanıyorsunuz ama

İslamiyetin dediği şeyler şüphede kalıyor. Belkide kalmıyordur çünkü Kur'an ı Kerimde ilk yazıldığı gibi değil NG belgeselinde bunu görebilirsiniz. Bilinen en eski kuran silinip üstüne birileri tarafında tekrar yazılıp kullanılmış. Bilimsel olarak ispatlanmış bir şeyde çoğu kişi bilmez.

zeybekustasi tarafından 31/Eki/12 16:26 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bilim ile din bir birleriyle çakışır, din mi konuşacaksınız yoksa bilim mi önce buna karar verin, görüyorum ki şu anda bilimsel bir konu var ortada.

Ölümden sonra hayatı şu anki bilgimiz ile "imkansız"dır. her ne kadar var da desek, yokta desek iki tarafta kanıtlayamaz, bu yüzden bilinemez.

ayrıca ruhsal şeyler üstüne konuşmak için ruhun varlığının kanıtlanması gerekir.

=)
Toplam Hit: 7428 Toplam Mesaj: 47