Ölümsüzlük --)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
türkiyede okul olmayan köylerde 1,2 cami var bunun yerine 2okul olsaydi şimdi en gelişmiş medeniyet olurduk!
-----------------------------camilere el atacağına okul sayısını arttırsan ya aynı oranda ? nie onun yerine?
-----------------------------aynı olsun yani demek istediğim zaten eğitim diye bişi yok nesee amann boşverin 2sene önce geldiğimde
daha modern bi istanbul vardı şimdi geldim durum içler açısı siz boşverin nasıl biliosanız öle düşünün
benim DNA da sorun olabilir ama seninkinde de var çünki bizi öldürüyor sorunsuz dna =) onun için
bi 1000 yıl geçmesi gerek.
-----------------------------senin derdin dna şu bu değil. Millete dinle alakası olmayanlar post atmasın demişsin, sen kendin yok camilerin yerine okul olsa yok kendi kendimizin katiliyiz gibi sapık sapık cümlelerle hangi dine mensup olup olmadığını ben çözemedim
+ bozacının şahidide geldi
-
aslında bende bilmiyorum çünki hiç birşey belli deil yani din ler bana biraz saçma geliyor çünki her din sonradan
değiştiriliyor benim istemedim tekşeyvar türkiye iran a benzemesin bu arada site logosu değişti radikal diye burdaydim
yoksa artık da mı kalktı ?
benim inandığım şey bilim kendi kendimizin katiliyiz evet DNA mız o yönde evrim geçirmiş o hale gelmiş \
iran gibi bir ülke olmasını istemiyorum türkiyenin ama öle gözüküyorki oraya doru gidiyoruz.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Güzel yazmışsın.Ama ölümsüzlüğün sadece dna lara bağlı olduğunu düşünmüyorum.Bunun birde bilinç boyutu var. Doğduğumuzdan beri birgün öleceğimiz söylendi durdu...Bizde bu bilgiyi bu şekilde kayıt ettik.Bunu değiştirmek,kendimizi ölümsüzlüğe inandırmak çok çok güç olacaktır...
Bir başka açıdan düşünürsen ölüm diye birşey zaten yok :) Hiçbirşey yoktan var vardan yok olamayacağına göre,biz hep varolacaz..
hep var olacağız ama ölüolarak yani sonsuz uyku
buarada o benim en nefret ettiğim kimya kurallarından biridir çünki elbet birgün bişeyler yok olacak o zaman da aynı şeyi mi savunacaklar
Sonsuz uyku değil,bu dünyada fiziki olarak yaşamak için bir bedene ihtiyaç var..Sonunda bu bedeni bırakıp yola tekrar devam ediyoruz..
@ibosoft yapabileceğin başka bişey yok zaten ancak bu kadar :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------benim demek istedimi anlamıyorsunuz müslümanlar bile kendi dinini bilmezken
müslümanlık sözde degişmeyen tek din diye geçiyor bende bunainanıyordum
ki ne zaman gördüm din de var diye başörtü çarşaf giyenleri o zaman anladım
kuran da ne varsa benim için müslümanlık o dur namaz 3vakit alkol serbest örtünme ise sadece
göğüsleri örtecek şekildedir ,kurban bayramı bu dinde olmayan birşey başörtüde öyle
getirdiler başımıza yök bilmemne adam bu sene üniversiteleri seneye lise leri ondan sonrada
ilk okulları mahfedecek belkide
DNA bu senin yaşamını belirleyen birşey dir sen allah istediği için deil öyle oluştuğun için
ölüyorsun bunu değiştirseler hep 20yaşında kalsan yada 30herhangibi bir kaza olmadıkça ölmen mümkün deil
eskiden müslümanlığa güvenirdim gurur duyardım ama gördümki dini değiştirenler yüzünden
bu gövenim utanç oldu.İran sözde tam örnek bir müslüman ülke orda kadın 2.sınıf kolu gözükse kolunu kesiyolar
din de vardiye sözde taşlıyorlar bunlar çirkin şeyler ne zaman herkez gider türkçe atmaca kuran deil de
orjinalini okur o zaman anlar bazı şeyleri ne oluyorsa cahillikten oluyor.
-----------------------------(eskiden müslümanlığa güvenirdim gurur duyardım ama gördümki dini değiştirenler yüzünden)
Kardeş Bu Sözüne dikkat çektim bu tartışmaya katılmak istemiyorum esasen Dini değiştiremeyecekler. Dini değiştiren yoktur Değişik yaşayan vardır, Değişik yaşayanlara aldanıp onlar gibi olacaksan bu bir seçimdir Kötü bir seçimdir, Sonuçlarınada Elbette katlanacaksın, Bu arada Hiç namaz kılmayan Kulunuda Cennete Götürecek Sebepleri bilen Yüce Allahın Taktiri olan konularda Sen Cehennemlik olacaksında diyemeyecem Taktiri ilahinin işidir bu işler.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------aslında bende bilmiyorum çünki hiç birşey belli deil yani din ler bana biraz saçma geliyor çünki her din sonradan
değiştiriliyor benim istemedim tekşeyvar türkiye iran a benzemesin bu arada site logosu değişti radikal diye burdaydim
yoksa artık da mı kalktı ?
benim inandığım şey bilim kendi kendimizin katiliyiz evet DNA mız o yönde evrim geçirmiş o hale gelmiş \
iran gibi bir ülke olmasını istemiyorum türkiyenin ama öle gözüküyorki oraya doru gidiyoruz.
-----------------------------öle evrim geçirmiş diyosun peki DNA mız ulan benmi değişimde şöyle bi kıvama gelim die mi değişmiş kendi kendine
-
:) adam oturmus bilimsel birsey yazmis.
olumun sebebi dna larin bozulmasi bilim adamlari dna lari yasatmak icin onemli mesafeler katediyor demis
araya illa din ile ilgili birsey sokacaksiniz. adam olum yoktur veya dinde olum ile ilgili ayetler yalandir falan demiyor ki adama saldiriyorsunuz.
bilime bu kadar mi kapalisiniz.
kuran bilime aykiri kuran bilime inanmiyor kuran da bilim ile ilgili ayetler yok gibi bilim ile ilgili bir konu acildiginda hemen karsi cikiyorsunuz.
niye ?
cunku bilim ile hem hristiyanlar yahudiler yani muslumanliga karsi olan toplumlar calistigi icin onlarin her yaptigi muslumanliga aykiridir bilimleride aykiridir insanliklari da aykiridir yaptiklarida aykiridir.
peki siz ugrasiyormusunuz ? hayir
ama bilimle ilgili bir konu olursa cok guzel muhalefet oluruz elimizden geleni yapariz, cok guzel karalariz, cok guzel kuran dan ornekler ayetler gosteririz. sonrada muslumanlar eziliyor, muslumanlarin ilerlenmesi istenmiyor diye nara atarsiniz.
-
shockman
ne zaman ne olacağımız bellimi hayatın tadına varmak önemli ,hayat kısa(şimdilik).
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------öle evrim geçirmiş diyosun peki DNA mız ulan benmi değişimde şöyle bi kıvama gelim die mi değişmiş kendi kendine
-----------------------------bağnazları ben değiştiremem bazı gerçeklervardır bunlarıda sen değiştiremeesin istediğine inan irade senin.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------:) adam oturmus bilimsel birsey yazmis.
olumun sebebi dna larin bozulmasi bilim adamlari dna lari yasatmak icin onemli mesafeler katediyor demis
araya illa din ile ilgili birsey sokacaksiniz. adam olum yoktur veya dinde olum ile ilgili ayetler yalandir falan demiyor ki adama saldiriyorsunuz.
bilime bu kadar mi kapalisiniz.
kuran bilime aykiri kuran bilime inanmiyor kuran da bilim ile ilgili ayetler yok gibi bilim ile ilgili bir konu acildiginda hemen karsi cikiyorsunuz.
niye ?
cunku bilim ile hem hristiyanlar yahudiler yani muslumanliga karsi olan toplumlar calistigi icin onlarin her yaptigi muslumanliga aykiridir bilimleride aykiridir insanliklari da aykiridir yaptiklarida aykiridir.
peki siz ugrasiyormusunuz ? hayir
ama bilimle ilgili bir konu olursa cok guzel muhalefet oluruz elimizden geleni yapariz, cok guzel karalariz, cok guzel kuran dan ornekler ayetler gosteririz. sonrada muslumanlar eziliyor, muslumanlarin ilerlenmesi istenmiyor diye nara atarsiniz.
Çok iyi yazmışsın ama bunları anlayabilecek düşünce yapısına sahipler mi? Çarşaf çarşaf ayet c/p yapıyolar ama c/p yaptıklarını kendilerinin bile anladığından şüpheliyim :D -
HolySeclorum
Çok iyi yazmışsın ama bunları anlayabilecek düşünce yapısına sahipler mi? Çarşaf çarşaf ayet c/p yapıyolar ama c/p yaptıklarını kendilerinin bile anladığından şüpheliyim :D
-----------------------------:D hehe nese bu arada bende kodlara bakim dedim (biraz zor oldu format garip geldi )
hiç güleceğim yoktu master güldürdü beni
nu yazdı: