Ölümsüzlük --)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Bak işte evrimi bile bilmiyorsub hala maymundan bahsediyorsun..Maymundan gelmedik ama bu gidişle sizin gibi insanlar yüzünden maymunluğa doğru gidiyoruz :|

Kulaktan dolma değil canım kardeşim bizzat araştırmışlığım var, senin araştırmışlığın varmı? Yada nasıl araştırdın dini yine dini kaynaklardan mı yoksa hem dini kaynaklardan hemde karşıt kaynaklarda mı?Yani objektif olarak mı?Bunların cevaplarını buraya yazmak zorunda değilsin,cevapları kendine vermen önemli..

Ben tbtye düşüncelerimi yazıyorum.Tbt kuralarında dine karşı bişey yazılmayacak denmemiş,düşüncelerimi yazacam tabii..Susup yerinizde sessizce oturmayı bilmiyorsunuz gibi cümleler çok saçma,neyi yazıp yazmayacağımıza sizmi karar vereceksiniz..

ben yarım saattir almak istediğim cevaplardan hiçbirini alamadım.madem ki bir şeyin arkasında duruyorsunuz onu tamamiyle üstlenin ya da susun.demek istediğim bu.

yani her şekilde "kişisel saygı" kelimesinin arkasına sığınmayın.zora geldiniz mi "seni kaale bile almıyorum" sözünü kullanmayın.

delikanlı olun biraz.

tamam her neyse ben evrim konusunda bilgisizliğimi dile getiririm hiç srn diil.
    ama siz de din bakımından bilgisizliğinizi kabul edin ve saçma sapan bir şeye inanıyorsunuz imajını vermeyin millete.çünkü elinize hiçbir şey geçmiyor..

bizim dinimiz de bu tür konuşmaların geçtiği ortamları terk edin buyrulmuş.çağresizliğimizden değil laf anlatamayışımızdan..
    ya da şuan günümüzde olduğu gibi dini yanlış tanıtanlardan..

ben kulaktan doğma şekilde evrim e inanarak sana söyledim bunu.siz de kulaktan doğma dine göre cevap verdiniz bana.karşılıklı dövüş..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:
    türkiyede okul olmayan köylerde 1,2 cami var bunun yerine 2okul olsaydi şimdi en gelişmiş medeniyet olurduk!

camilere el atacağına okul sayısını arttırsan ya aynı oranda ? nie onun yerine?

sadece ramazanda ve camide müslüman olunacaksa zaten hiç gereği yok yapmasınlar camii falan.Okul olayına gelirsek

Hababam Sınıfı bir gün okulsuz kalmıştı da ormana kamp kurarak derslerine devam etmişlerdi. Umarım orada Mahmut Hoca’nın sözlerini hatırlarsınız: “Çocuklar okul sadece üstünde çatısı olan dört duvar değildir. Okul eğitim ve öğretimin yapıldığı heyettir.” Önemli olan okulun olmaması değil adam gibi eğitimin olmaması.İstersen tüm camiler okul olsun ama adam gibi eğitim olmadan gelişmiş medeniyet falan olamayız.

Ölümsüzlük olayına gelince olmaması daha iyi sanki.İnsan populasyonu sürekli artacak sonuçta kimse ölmüyo :D Hem yeşil yolu izlemişsinizdir mutlaka ordaki elemanda ölümsüz oluyodu sanırım en sonunda.Adam gibi izlemedim ben aklımda öyle kalmış :D:D:D çekilmez yani bir yere kadar... Ölümsüz olacaksan dünyada kalman için büyük bir amacın olması lazım.Yani ben ölümsüzüm ve bütün gün evde esra ceyhan'ı falan izliyorum ( tabi esra ceyhanda ölümsüz :D:D:D ) böyle ölümsüz olacaksam sokarım böyle işe...

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    İyice boş adamlar doluşmuş buraya. Bu kadarda cahil olunmaz be kardeşim. Adam dinle ilgili tek kelime etmemiş konuyu din, bilim muhabbetine döndürmüşsünüz walla helal. Ayrıca adamın söyledikleri gayet mantıklı DNA ları değiştirerek yaşam süremizi arttırmak mümkündür. Bide demişler bilimin ne faydası var. Bilim olmasa hayatındaki hiçbir şey olmazdı mağara adamı olurdun, hoş bi farkın yok ama...

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Sonsuzluğun tanımını dahi yapmayan bizlerin sonsuz yaşaması bana göre çok saçma.Yani Ölümsüzlük imkansızdır ama yaşamın uzaması olasıdır ama bence bilimle ilgili değil çünkü bizden önce ki nesiller bizlerden daha çok yaşamıştır,bilim ilerledikçe insan ömrü uzayacak diye bişey yanlış bi değerlendirme bence...Aksine kısaldığına inanıyorum çünkü zararlı bilim,yararlı bilimin çok önüne geçmiş durumda...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ntxsoft bunu yazdı:
    İyice boş adamlar doluşmuş buraya. Bu kadarda cahil olunmaz be kardeşim. Adam dinle ilgili tek kelime etmemiş konuyu din, bilim muhabbetine döndürmüşsünüz walla helal. Ayrıca adamın söyledikleri gayet mantıklı DNA ları değiştirerek yaşam süremizi arttırmak mümkündür. Bide demişler bilimin ne faydası var. Bilim olmasa hayatındaki hiçbir şey olmazdı mağara adamı olurdun, hoş bi farkın yok ama...
    aynen abi katılıyorum çok hakklısın zamanında matbaayada şeytan icadı bu deyip 200 yıl sonra matbayı kullanabilmişiz boşverin böyle şeyleri siz bunları tartışırken adamlar görünmez giysi yaparlar , ayı bırak artık marsta su ararlar , sen uydudan giderken senin plakanı görürler bizde halen burda saçma sapan işlerin tartışmasını yaparız Dini katmayın ortaya...

adam burda gayet güzelce DNA ile ilgili bilgi vermiş bize ve bu birgün olacak neden spor yapıp 10 yıl daha geç öldüğünü biliyorsunda dna nın değiştirilerek daha geç öleceğini yadırgıyorsun anlamadım gitti....

Bırakın bu gerikafalılığı artık Din bu tür konulara malzeme yapılmaz beyler islamı yanlış tanıyorsunuz ahir zaman diye bişey var gidinde araştırın biraz boş konuşmakla olmuyor bu tür şeylerin olacağı zaten açıkca belirtiliyor.

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar meselesi bu :)

biri dünya yuvarlak ve dönüyor diye deha insanlar öldürülüyor lütfen bırakın artık şunu... :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

"Her canlı ölümü tadacaktır. " Al -i imran 185

"Onlar için bir ecel tayin ettik ki onda hiç şüphe yoktur" İsrâ, 99

Biz senden önce de hiçbir beşere dünyada ebedîlik vermedik. Şimdi sen ölürsen, onlar baki mi kalacaklardır? Enbiyâ, 34

Yer yüzünde bulunan her canlı fanidir,   Rahmân,26

O, hanginizin daha güzel amel yapacağınızı denemek için ölümü de dirimi de takdir edip yaratandır Mülk, 2 

Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. Zâriyât, 51/56

Allah'ın emir ve kazası olmadıkça hiç bir kimseye ölmek yoktur. O, vadesiyle yazılmış bir yazıdır Âl-i İmran, 145

Ölümden kaçıp kurtulma imkânı yoktur

Nerede olursanız olun, tahkîm edilmiş yüksek kalelerde bile bulunsanız ölüm sizi bulur Nisâ, 78

İnsan ne zaman ve nerede öleceğini bilmez. Kur'an-ı Kerim'de şöyle buyurulur: "Kıyametin kopma zamanına ait bilgi şüphesiz Allah nezdindedir. Yağmuru o indirir, Rahimlerde olanı o bilir, hiç bir kimse yarın ne kazanacağını bilmez hiç bir kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Şüphesiz Allah her şeyi bilir, her şeyden haberdardır" (Lokmân, 31/34).

DNA mızın tasarımı diye başlamışsın söze fakat o tasarımı yapanın yaratıcı(Allah c.c) olduğunu bilmediğin için ve maddesel sandığın için büyük bir yanılgıya düşmüşsün.

kaza ve kadere inanmayı ütopik olarak düşünmeyi bırak. herşeyin yaratıcısı Allahtır. neyin ne zaman olacağınıda o bilir. insanoğlunun doğuşundan ölümüne kadar tüm fıtratı yazılmıştır. Ölüm bile alemlerin rabbi olan Allah içindir.

kimbilir 1 sn sonra bu bilgisayar başında öleceğimizi ?? yada çalışırken.

sabahları böyle konular açılması ilgimi çekiyor ve sinir oluyorum. ve gün boyunca sonucu olmayan sözlerle tartışılması. niye açıyorsunuzki ? yani ateistsen bile içinde sakla kirletmeyin ortalığı boş yere.

Vücüdumuzdaki tüm hücrelerimiz sürekli yenilenseydi.Ölümsüzlük  olurdu. Bu gene sahip bir balık türü bulundu. Kalbi hariç tüm vücudunu yenileyebiliyordu.Eğer o gen, genetik mühendisliğyle insana aktarılabilinirse yaşlanılarak ölüm ortakdan kalkar. ve kimse ölümü tatmaz.!!!!

Tabi piskopatın biri sizi mermi manyağı yaparsa ölürsünüz.Ondan korunamassınız ama yaşlanarak ölüm diye bişi olmaz. 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
Toplam Hit: 4812 Toplam Mesaj: 37