folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölümsüzlük 20 Yıl Uzakta ( Felsefeden Ve Bilimden Anlayan Müridler Cevaplasın Lütfen )

Ölümsüzlük 20 Yıl Uzakta ( Felsefeden Ve Bilimden Anlayan Müridler Cevaplasın Lütfen )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ölümsüzlük 20 yıl uzakta

Amerikalı bilim adamı Ray Kurzweil, insanoğlunun 20 yıl içinde ölümsüzlüğün sınırlarını zorlayacağını iddia etti.

'Modern Edison' olarak da anılan Amerikalı bilim adamı, Ray Kurzweil, insanoğlunun 20 yıl içinde ölümsüzlüğe kavuşacağını öne sürdü. Kurzweil'in iddiasına göre, gelecekte 'nanobot' adı verilen hücre boyutunda milyonlarca robot üretilecek. Bunlar damarlarda dolaşarak yaşlanma sonucu ölmeye başlayan beyin hücrelerini, kasları, atardamarları, kemikleri onaracak. Böylece insanların sonsuza kadar genç kalması sağlanacak... Ancak Kurzweil, insanların ölümsüzlüğe ulaşmak için önce o günlere kadar yaşaması, bunun için de doğru beslenmesi gerektiğini söylüyor. 'Fantastic Voyage: Live Long Enough to Live Forever (Fantastik Seyahat: Sonsuza Kadar Yaşamak için Uzun YaşamınSırları)' adlı kitabında insanlara bunu nasıl başaracaklarını anlatan bilim adamı şu öğütleri veriyor: Gıdalardan 250 değişik mineral ve vitamin almaya dikkat edin. Günde 8-10 bardak su ve 10 bardak yeşil çay tüketin.

GERÇEK BİR DAHİ
    Henüz 16 yaşında 'kendi bilgisayarını' üreten Kurzweil, ülkenin en önemli teknoloji ödülü, 'Ulusal Teknoloji Madalyası' sahibi. Üç ABD Başkanı'nın elinden Onur Ödülü ve dokuz fahri doktora verilen MIT mezunu Ray Kurzweil'in en önemli buluşları arasında körler için geliştirdiği okuma programı ve elektronik piyano da bulunuyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    gazoz ağacı :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ölümsüzlük diye birşey yoktur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Peki Azrail Bu Buluşa Müsade edecekmi acaba. Azrail Bence Müsade etmeyecektir, Ölüm Meleği İşini Her Zamanki gibi yapacaktır. Belki Ömür Denen Yaşam Süresini Arttırabilir ama Azraili Atlayamaz.

Hem Dünyada Her şeyin Kısıtlı YAratıldığı Bu Alanda Daha Uzun yaşayıp insanların birbirilerini liğme liğme edişini Seyretmekten kim Zevk alırki Biran Önce Ölsekde bitse Bu Rüya.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    çok iddialı bir adammış.belli ki bulduğu buluşun heyecanıyla biraz fazla uçmuş.şu an aklımıza gelmesede çevreye,ota boka,ekolojik sisteme bir sürü zararları hatta geçtim zararlarını ölümsüzlüğe kavuşmanın imkansız olacağına dair yüzlerce minik hipotezler çıkar.bilim çevrelerinde tartışmaya açıldığı takdirde eminim yüzlerce soru ve sorun çıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    öhhh o kadar çay su içsem altıma işerim be :/  çok sağlıklı olcağına eminim

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    istemem amınakoyim.25'inde illallah ettim hayattan ömür boyu n bk yeriz.emeklilik yaşı 1 milyara falan çıkar heralde.kabus gibi 1 milyar yıl çalış.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Başlangıcı olan herşeyin bir sonu vardır.Bu nedenle ölümsüzlük kelimesi bile hiç bir zaman bir canlı adına kullanılmayacak bir kelimedir.Her canlı ölümü tadacaktır.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

felsefeden ve bilimden anlayan müridler cevaplasın lütfen

diye boşuna yazmışım kimse okumuyor 

biyolojik açıdan hücre yenilenmesini yapmak mümkün biri öldüren kedi DNA mız bizi yaşlandırıyor ancak bazıları anlamamak için elinden geleni yapıyor 

çok deil bence en fazla 50-60 yıl içinde bulunacaktır bu ateist biri olarak azrail vs vs inanmiyorum ve bu yüzden de o yüzden konuya sizin gibi lerin cvp yazmamasını istedim için yazı yazdım keşke biraz daha dikkat li okusanız.her zaman bir tanrı yaratan olmadığı ihtimali var ölümün sadece karanlık bişi oldu gibi ancak anlamak istemeyen anlamasın ben bilgi paylaşıyorum burda. ananız babanız ölüm döşeğinde olsa sığınacağiniz yer bilim olacaktır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

PanxeR, her fırsatta ateist olduğunu vurgulayarak yanlış bir hareket yapıyorsun,yorum yazan arkadaşlar inançları doğrultusunda yorumlar yapıyorlar.Onların hayat felsefesi inançları olabilir,felsefedende bunu anlayabilirler.illa senin beklediğin cevap olmayabilir.Bunu neden yazdım biliyor musun? ''sizin gibi lerin cvp yazmamasını istedim'' cümlende küçümsediğin insanların inançlarına saygı göstermezsen, bu ülkenin neredeyse %90'ından saygı görmezsin. 

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ZaL bunu yazdı:
    -----------------------------

PanxeR, her fırsatta ateist olduğunu vurgulayarak yanlış bir hareket yapıyorsun,yorum yazan arkadaşlar inançları doğrultusunda yorumlar yapıyorlar.Onların hayat felsefesi inançları olabilir,felsefedende bunu anlayabilirler.illa senin beklediğin cevap olmayabilir.Bunu neden yazdım biliyor musun? ''sizin gibi lerin cvp yazmamasını istedim'' cümlende küçümsediğin insanların inançlarına saygı göstermezsen, bu ülkenin neredeyse %90'ından saygı görmezsin. 

-----------------------------

asıl olan buna ters düşünenlerin cvp ları herkez birgünölecek diye birşey yok belkide tanrıda yok ama inançsal deil bilimsel olarak düşünmenizi istedim benim burda yazdığım şey birgün gerçek olacak ama genede yalanlayanlar var. bu bana saygısızlık deilmi? tartışma olmasin diye 

felsefeden ve bilimden anlayan müridler cevaplasın lütfen

diye yazdım ben dini bir konuya cevap yazıyormuyum ?. ha illa cevaplamasın demiyorum ama mantıklı cevaplar istiyorum bu konu nun bir benzerini daha önce açmıştım biri geldi her insan ölümü tadacaktır kuran bilmemne suresi işte bunları istemiyorum onu başka bir yerde sure ler diye konu aç oraya yaz bilim tartışmak istiyorum din değil dini tartışacağim kadar tartışmış bir insanım gayat mutluyum hayatımdan.

Toplam Hit: 6201 Toplam Mesaj: 47