folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölümsüzlük 20 Yıl Uzakta ( Felsefeden Ve Bilimden Anlayan Müridler Cevaplasın Lütfen )

Ölümsüzlük 20 Yıl Uzakta ( Felsefeden Ve Bilimden Anlayan Müridler Cevaplasın Lütfen )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    biz çok dahiler gördük

o dahilere göre 2002 yılında dünya ya çok büyük bir göktaşı çarpıcak ve hepimiz moleküllerimize ayrılacaktık

aynı zamanda 2005 yılında dünyayı ufolar basıcak ve alayımız tecavüze uğrayacaktık

ama sağolsun bu dahiler galeyana getirme güçlerini kullanmaktan başka bir boka yaramadı

ve "Modern Edison" un teorileri hipotezleri de "fıs" çıkıcak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

böyle saçma şeyleri konu diye uyarlıyorsunuz ya yazık size

her kul ölümü tadacaktır

her kul sorguya çekilecektir cennet veya cehennemi muhakkakki görecektir

bunlar boşunamı yazıyor yüce kuran-ı kerim'de söylermisiniz ??? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    İlginç. Zaman gösterecek diyorum, açıkça söylüyorum eğer bu teknoloji üretilirse bedava deseler istemem. Ne ölümsüzlük ne de 400 yıl yaşam isterim. 40'ımıda göreyim yeter (: Göremesemde soru ndeğil ama ilk ak saçlarımı görmeyi isterim :P

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Ölümsüzlügü çözebilmek için sorunu bilmek gerekli :) insan yaşlandıkça hücre yenilenmesi yavaşlar, ölü hücrelerin yerine yenileri gelemeyince de yavaş yavaş ölürüz.. Çözüm çok basit.. Hücrelerin sürekli yenilenmesini saglayacak bir yöntem insanın ölümsüzlügünü (Dogal yoldan ölümü) ortadan kaldırabilecek tek yoldur diye düşünüyorum.. Dünya nüfusu için endişelenmeyin derim.. Savaşlar, trafik kazaları , dogal afetler yeterince insanı öldürüyor zaten

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilimsel olgular ayetlerle açıklanamaz çürütülemez..Yapı olarak insan tamamen çözüldüğünde sıra ölümsüzlük adımlarına gelecek doğal olarak..Din denilen olgudaki ayetlerin ezoterik olarak çözümlendiğinde farklı anlamlara çıktığını söyleyenler,bu konularda kitap yazanlar var..

Bir önceki postumda bu işin sadece onarımla olamayacağını bunun zihinsel boyutuda olduğunu düşündüğümü söyledim..Aynı postta yaşlamanın düzensiz protein üretiminden kaynaklandığınıda söyledim..Bunu giderdiğimizde yani yaşlanmamızı durdurduğumuzda ne olur bir düşünün bakalım..Hiç yaşlanmayan bir insan ırkı,baya heyecan verici bir durum...

-----------------------------

Sevdigini biliyorum Erdal Demirkıran'ı ama biliyo musun anısını bilmiyorum. bi paylaşıyım.

Köylerinde bi kadın varmış kadın uzun yıllardan beri de yaşıyomuş alayından eski yani :) erdal demirkıran da kafaya koymuş bunun yaşını hesaplamış bi süre sonra 140 küsür bişey çıkıyodu sanırm sonra bunu bi adama söylemiş köyden ama sakın teyzeye söyleme demiş. teyze kısa bi süre sonra ölmüş erdal demirkıran hemen köyü aramış adamın söyledigini ögrenmiş. yani kadın 140 yaşında oldugunu ögrenince sapasaglamken gitmiş.bazı şeyler düşünceyle sanıldıgından çok daha fazla alakalı :)

aklınızdan geçenleri küçümsemeyin.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    Biri Şeker versin su Ray Kurzweil o zaman insan oğlunun 20 yil beklemeye ihtiyaci olmadigini anlar belki :DDD puhahah bitane pitla kendini tanri ilan etmezse bende :D ... olim :))))

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
Toplam Hit: 6644 Toplam Mesaj: 47