Ölümüm Mü Yaklaştı?
-
Sevgili tarikat üyeleri bana bi yol gösterin.Bu aralar bunalımdayım.
Okulum uzadı,ailemle ilişkilerim rezalet.Yakın arkadaşlarımla aram bozuldu.Kız arkadaşımla her gün tartışıyoruz.
Ve içimde sürekli bi sıkıntı.Bi yerde çalışayım dedim,çalışırken sıkıntı bastı çalışamadım.Evde oturayım,akşama kadar dizi izliyeyim dedim ilk günden sıkılmaya başladım.Evim denize 10 dk yürüme mesafesinde;yüzmek iyi gelir dedim sıktı.
Bu bunalım okulumun uzadığını öğrendikten sonra başladı.Sanırım temel sorun bu..
Anlayacağınız herşeyden sıkılıyorum.Sürekli içimde sıkıntı var.Ölümüm mü yaklaştı acaba?
-
Sen dediğimi yap hocam;)

-
bişey oldugu yok hocam, hepimiz o durumlardan geçtik, stres altındasın, stresle basetme yollarına bak, beynini kullan
-
sigaraya başla geçer. Paran varsa tatile çık. Kafanı dinle gel.
-
Abi tatil yapın gecer ya hepimizin başından geldi geçti biraz hayatı siklemeyin ya ciddi manada komplesini
-
teşhisi koyuyorum depresyona girmişsin. merak etme ölmeyeceksin
ama üstesinden gelmen için bir hedef belirle yapmaya çalış. sıkıntını çözmeye çalış en önemlisi kabullen.
tatlı tüket serotanin al hormonal olarak,
sabah sporu yap strese iyiymiş
baktın olmuyor dotorun yolunu tut.
ben gitmedim ama bizim akrabaya ne vermişlerse kadın mutluluktan ölüyordu ( biraz tırsmadım değil :)
-
Ölümü hatırlamak güzeldir ama şu an ölmeyeceksin gibi (ama ölebilirsin de hayat bu)
Daniel-Koo tarafından 27/Tem/14 01:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam doğa yürüyüşüne çık
-
condom bunu yazdı
Sen dediğimi yap hocam;)

tamam la yarın niyetliyim. yarın herkese söylüycem oruç olduğumu. burayada söylüyümde şimdiden topluyum puanları.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Abi tatil yapın gecer ya hepimizin başından geldi geçti biraz hayatı siklemeyin ya ciddi manada komplesini
hocam zaten antalya kemerde yaşıyorum.tatil yeri ama benim sorunum o değil gibi.babama okulum uzadı diyorum.boşver 1 seneden kimse ölmez diyor.umrumda değilmişim gibime geliyor.
Kimle dertleşsem bu konuda öneri söylemiyor benimde başıma geldi böyle durumlar geçer diyor.Kafayı yemek üzereyim
-
1234567B bunu yazdı
sigaraya başla geçer. Paran varsa tatile çık. Kafanı dinle gel.
sigarayla çözmeye başlarsam sorunları,sigara sorununu çözemez hale gelirim hocam