Ölümüm Mü Yaklaştı?
-
Arada olur öyle dert etme ... Daha kötülerini de yaşadım ... Bunlar bir süreç , moralini yüksek tutup en kısa zamanda içinde bulundugun durumdan çıkmaya çalış ...
-
Ula okulu uzatsan ne olacak ya? Acelen ne? "Böyle bir sene kaybettin hihi" diyenler var ya bir de. Anasını satayım nerden kaybettim lan? Kontörlü mü yaşıyoz? Millet mezara sprint atıyor amk.
krypt tarafından 27/Tem/14 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
arcsinx bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Abi tatil yapın gecer ya hepimizin başından geldi geçti biraz hayatı siklemeyin ya ciddi manada komplesini
hocam zaten antalya kemerde yaşıyorum.tatil yeri ama benim sorunum o değil gibi.babama okulum uzadı diyorum.boşver 1 seneden kimse ölmez diyor.umrumda değilmişim gibime geliyor.
Kimle dertleşsem bu konuda öneri söylemiyor benimde başıma geldi böyle durumlar geçer diyor.Kafayı yemek üzereyim
Hocam güzel diyorsunda :D bu babaların yaptığı her hareket suç oluyor zaten. Seni ne güzel sakinleştirmeye çalışmış. Höyt nasıl uzatırsın okulu dese bu sefer tepki vermesinden şikayet edersin. Bu tarz babaları baz alarak kıyaslama yap. Fazla birşey söylemek istemiyorum yeni baba oldum :D
-
tavsiyeleriniz için çok sağolun sevgili müridler.bayramda ailemle vakit geçirmeye karar verdim.umarım daha iyi olur.