folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölümüm Mü Yaklaştı?

Ölümüm Mü Yaklaştı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

"Ölümüm mü yaklaştı?" diye soru sorarak ne cevap vermemizi bekliyorsun aga. Bize Vahiy inmeyeceğine göre bu sorunun cevabını yakın zaman diliminde ölüp ölmemenle bulmuş olacağız.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir aralar bende senin gibiydim hafız. Sana tavsiyem git kendine bitane köpek al bak o zaman dert , tasa , aşk , meşk falan filan düşünüyormusun gör... Aklın var ise de sana tavsiye Rottweiler al :) ama yavru al ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

bir aralar bende senin gibiydim hafız. Sana tavsiyem git kendine bitane köpek al bak o zaman dert , tasa , aşk , meşk falan filan düşünüyormusun gör... Aklın var ise de sana tavsiye Rottweiler al :) ama yavru al ;)

Çanakkaledki çocuğu dövdün mü hocam gidip? Dövüp vidyosunu yayınlamassam böyle olayım felan diyordun o yüzden. Umarım sinirin geçmiştir. Köpek yavrusu felan diyon çünkü :)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

geldimi herşey üst üste gelir zaten geçer bir süre sonra takma

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    arcsinx bunu yazdı

Sevgili tarikat üyeleri bana bi yol gösterin.Bu aralar bunalımdayım.

Okulum uzadı,ailemle ilişkilerim rezalet.Yakın arkadaşlarımla aram bozuldu.Kız arkadaşımla her gün tartışıyoruz.

Ve içimde sürekli bi sıkıntı.Bi yerde çalışayım dedim,çalışırken sıkıntı bastı çalışamadım.Evde oturayım,akşama kadar dizi izliyeyim dedim ilk günden sıkılmaya başladım.Evim denize 10 dk yürüme mesafesinde;yüzmek iyi gelir dedim sıktı.

Bu bunalım okulumun uzadığını öğrendikten sonra başladı.Sanırım temel sorun bu..

Anlayacağınız herşeyden sıkılıyorum.Sürekli içimde sıkıntı var.Ölümüm mü yaklaştı acaba?

Hangi ilde yaşadığını bilmiyorum ama yine sen deniz kıyısı olan bir yerdesin.

Hocam eğer seni rahatlatıcaksa sana yaşadığım yerin videosunu fotoğraflarını göndereyim. 

Bırak denizi 1 tane park dışında HİÇBİRŞEY yok. Market ihtiyaçları dışında 2 ay evden çıkmadığımı bilirim.

Ne diyosun neler neler yaşayanlar var sıkıldığın şey sadece okul olsun benim de okulum uzadı 1 sene, 1 sene de lisede uzamıştı yaşıtlarımdan 2 sene geriden gidiyorum ama umrumda değil çüküm sağolsun.

Bence senin sıkıntı kaynağın okul falan değil boşluktasın gibi geldi uğraşıcak birşeyler bul.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

durumum seninkiyle tıpa tıo aynı.kelimesi kelimesine hatta...

en yakın arkadaşlarım dediğim dostum dediğim insanlar kazık attılar.hiç arkadaşım kalmadı...okul uzadı.kız arkadaşımla kavgalıyım

boşver demesini öğren hocam

edit: tek farkım ailemle aram bozuk deil.önceliğini ailene ver.ne istiolarsa yap hocam.yeterki mutlu olsunlar

Ekerci tarafından 27/Tem/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Depresyon belirtileri var arkadaş...

Sen bir psikiyatriste görün bence...

Bu işler sigara ile bira ile olacak şeyler değil...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Her depresif insan ölseydi dünya nüfusunda ciddi bir azalma meydana gelirdi. Boşluğa düştün mü böyle oluyor. Aslında gün içinde de pek çok kötü haberle karşılaşıyorsun ama iyi ruh halinde olunca bunları pek önemsemiyorsun. Depresif olduğunda da tam tersi iyi bir şey olsa dahi o olayda bir bit yeniği arıyorsun kötü durumlar seni ekstra düşündürüyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

değişik şeyler yap. futurist'in dediği gibi spor, tatlı falan. bide 2 rekat namaz kıl. olayların düzelmesi için arkasında dua et.

dünya dua ile ayakta durur derlermiş eskiler. bak seni yaratandan iste, herşey düzelecek.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    condom bunu yazdı

Sen dediğimi yap hocam;)

120 sevap points received

Toplam Hit: 4535 Toplam Mesaj: 45