Omerta (Onlıne Oyun) Desteklerinizi Bekliyorum Tahribat Ailesi Olarak :D
-
aynen yeni üyeler dinlyin bakem beni...
şuan yapacağınız ek şey suçlar kısmından anaokulu fln soymak.
bide hapiten kaçırmaya çalışın o sizin bust out sayınızı arttırır.. şimdi deil ama ilerde çok faydasını görürsünüz.. organize suçlarda bomba uzmanı olursunuz...
bol sanş...
-
arkadaşım kokoreççi bile soyamıyo bizim adam :D
-
Server seçmek veya seçtiğin server'ın 3 ay 2 saat 16 dakika sonra kapanması, tarzı şeyler var mı?
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım kokoreççi bile soyamıyo bizim adam :D
-----------------------------zmnla yavaş yavaş...
geze geze göre göre asım..
dere tepe yüze yüze asım :D
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Server seçmek veya seçtiğin server'ın 3 ay 2 saat 16 dakika sonra kapanması, tarzı şeyler var mı?
-----------------------------yok -
belirli aralıklarla reset atılıyor ama,yani kastığın boşa gidio,yada seni öldürürlerse tüm emeklerin boşa gidio.
-
bende bunun gibi bir oyun oynamıştım bi ara baktım teması aşağı yukarı aynı oyun www.thecrims.com
-
x_hypnotic_x bunu yazdı:
-----------------------------bende bunun gibi bir oyun oynamıştım bi ara baktım teması aşağı yukarı aynı oyun www.thecrims.com
-----------------------------aynen bak bu oyunda iidi fahişe alıp satıon fln uyuşturucu imalatı fln yapıon.. ama omerta daha ii hocam...
-
x_hypnotic_x bunu yazdı:
-----------------------------bende bunun gibi bir oyun oynamıştım bi ara baktım teması aşağı yukarı aynı oyun www.thecrims.com
----------------------------- hacı thecrimsi ben de oynadım ılk basta ıyı gelıo ama sonra cok boka sarıyo emın ol -
nebosh bunu yazdı:
-----------------------------x_hypnotic_x bunu yazdı:
----------------------------- hacı thecrimsi ben de oynadım ılk basta ıyı gelıo ama sonra cok boka sarıyo emın ol
-----------------------------
katılıyorum 20000 saygınlığa gelince boku çıkıo bişi olmuo ama en çok gavurlara dalmayı seviodum :D