folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Omerta (Onlıne Oyun) Desteklerinizi Bekliyorum Tahribat Ailesi Olarak :D

Omerta (Onlıne Oyun) Desteklerinizi Bekliyorum Tahribat Ailesi Olarak :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

uraşıyosun online durup ekranın başında her boku yiosun sonra server a res geliyo böle bi oyun anlayışı olmz arkadaşlar

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Omertayı arkadaşla hep oynuyorum fakat brezilyalıların Türklere karşı bi çekememezliği var Türk gördülermi hemen saldırıyolar aynı şey TheCrims oyunundada öyle özellikle brezilyalar hepsini katledin koduklarımının xD

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek

oha ben o oyunu 6 yada 7. sınıfın sonunda bırakmıştım :W hemde çok pis façamı almışlardı oyüzden :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

şimdi benim sorularım olucak 1. kendi hesabıma reset atabilir miyim?

2. ilk olarak anaokulu dahi soyamıyorum problem bende mi kokoreççiyi mi deniyem? ya da bunları nasıl daha rahat sayabilirim?

3. silah poligonunua girersem bunların suçların yüzdelik değeri artar mı( ama benim silahım yoq girmem gerekir mi?)

4. hapisten adam kaçırma da nası oluo?

5. bu 5ini istiyorum :D

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek

Ben www.barafranca.com ' da oynuyodum gen.tr ye başladım az önce Yetervurma adım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

ben bi 8-9 ay once bu oyunda vurulunca bırakmıstım benden tavsıye buyuk aılelere uye olmamanız cunku ben o zamanlar buyuk bır aılede capo olmustum sevıyemde cok fazla yuksektı sureklı omertadaydım fakat bı sabah uyandıqımda baktımkı oldurulmusum nasıl olur falan fılan derken yenıden uye olup bakayım dedım ne olmus dıye farkettımkı aıledekı capolara aıle sahıbıne yuksek rutbelılere bır gecede temızlık uygulamıslar.. olmemek ıcın hıcbırsey kar etmıyor oyunda her sehırde evım alınabılcek en fazla korumalarım ve %100 silah kulanma becerim vardı para zaten cok fazlaydı ama genede geberdım bu yuzden bıdaha oynamadım olunce cok uzluyo ınsan :D

@boyfromsmyrna

1 reset atman mumkun deqıl

2 herhanqı bırını denemen onemlı deqıl deneme sayısı yukseldıkce halledıceksın

3 sanırım sucların deqerlerı artmıyordu ama uyusturucu falan satmaya calıs artırmak ıcın.

4 hapisten adam kacırma soldakı menuden hapismi ne vardı ordan kurtar falan dıosn oluyo. eger organize suclarda bombaci olmak ıstıyorsan cok fazla hapısten adam kacırmıs olmaya bak.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek

boyfromsmyrna bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi benim sorularım olucak 1. kendi hesabıma reset atabilir miyim?

2. ilk olarak anaokulu dahi soyamıyorum problem bende mi kokoreççiyi mi deniyem? ya da bunları nasıl daha rahat sayabilirim?

3. silah poligonunua girersem bunların suçların yüzdelik değeri artar mı( ama benim silahım yoq girmem gerekir mi?)

4. hapisten adam kaçırma da nası oluo?

5. bu 5ini istiyorum :D

1. hayır atamazsın..

2. sorun sende fln deil bekle zmnla gelişceksin.

3. shoplifter olamadan poligona  giremezsin.

4. hapis yazan yere tıkla ordan birini eç kodu gir ve kurtarmaya çalış.

5. bu 5 ini cvpladım mutlu oldunmu? :)

İNADINA TeXaS..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Erkek

anlayamadım oyunu nasıl oynanıyo bu oyun a.q. anlatsın  biri

Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

realist manyak oynuyo la bunu pm atın yardımcı olsun sıze

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek

slave13_ bunu yazdı:

anlayamadım oyunu nasıl oynanıyo bu oyun a.q. anlatsın biri

oyun basit ya sürekli komutlarla iş yapıosun.. yavaş yavaş gelişiosun sonra ztn herşey kendiliğinden gelişcek..

hade görem sizi kurun tahribat ailesini.. kurunca hbr verin aileye buster olarak gelcem.. kulanıcı almadım daha bekliom aile kurulunca saedce bo kascam..

oynayan arklar ranklarını yazabilirmi..

İNADINA TeXaS..
Toplam Hit: 4937 Toplam Mesaj: 32