Ömürlük Kol Saati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Liseliler bilmez, tamam dağılabilirsiniz. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam bunun piyasada çok sahtesi var, belki de orijinali bile yoktur eski malzemedir bu. Anlamayanlar orijinal casio parası ödeyebilir, anlayanlar askeri malzemeciden 5 tl'ye satın alabilir. sonra niye geri kalıyo ileri gidiyo demeyesiniz haaa.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam bunun piyasada çok sahtesi var, belki de orijinali bile yoktur eski malzemedir bu. Anlamayanlar orijinal casio parası ödeyebilir, anlayanlar askeri malzemeciden 5 tl'ye satın alabilir. sonra niye geri kalıyo ileri gidiyo demeyesiniz haaa.

Geçen istanbul marmara forumda Casio mağazasında gördüm, 82.99 TL fiyat koymuş :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

hocam kolunu salladıgında çalışan saat vardı bir ara lisede bir hocam vardı onda görmüştüm normal saat piliyle çalışan bir saat değil ve çelik kasa vs bayagı eskı bır saattı ömürlük kullancagın bir saat biraz araştırırsın çipli pilsiz bu saatleri güzel birşeyler bulabilirsin.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Geçen istanbul marmara forumda Casio mağazasında gördüm, 82.99 TL fiyat koymuş :)

onlar da askeri malzemeciden almıştır, pahalısa satıyodur uyanıklar :D

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    HoLyCat bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

bunun yerine sunu dusunebilirsin : http://bmimages.jr.com/productimages/CASDB361AV.PNG?CELL=325%2C325&QLT=85&CVT=jpeg

model numarasi : 2515

daha yeni bir model oldugundan ve cakmasi olmadigindan (hic gormedim) tercih edilebilir, ayrica ufak tefek birkac ozelligi daha var ve ekrani daha bi gorunur

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Bu saatten iki sefer aldım ikisindede bilekliği koptu.Çakma mıydı bilmiyorum ama en son baktığımda hala çalışıyordu o halde.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

akıllı saat al hocam :) iamwatch al :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

omurluk kol saati ve 70 tl olmaz hocam oyle sey :)

ama param var bana koymaz diyorsan rolex, rolex cok koyar diyorsan tbt bir kullanici birebir replika rolex satiyordu bilmem kac atm basinc deneylerine falan sokuyordu ona bakabilirsin. baska bir tbt muridi ise orjinal casio lari oldukca ucuza satiyordu japonyadan getirtiyordu sanirsam. biraz paraya kiy bu adamlarla iletisime gec.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bunlara ne demeli :)

https://www.butigim.com/altk-saat-63215.html?r=erkeksaat42814

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 4834 Toplam Mesaj: 38