Ömürlük Kol Saati
-

Liseliler bilmez, tamam dağılabilirsiniz.
-
HoLyCat bunu yazdı

Hocam bunun piyasada çok sahtesi var, belki de orijinali bile yoktur eski malzemedir bu. Anlamayanlar orijinal casio parası ödeyebilir, anlayanlar askeri malzemeciden 5 tl'ye satın alabilir. sonra niye geri kalıyo ileri gidiyo demeyesiniz haaa.
-
antivir-US bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı

Hocam bunun piyasada çok sahtesi var, belki de orijinali bile yoktur eski malzemedir bu. Anlamayanlar orijinal casio parası ödeyebilir, anlayanlar askeri malzemeciden 5 tl'ye satın alabilir. sonra niye geri kalıyo ileri gidiyo demeyesiniz haaa.
Geçen istanbul marmara forumda Casio mağazasında gördüm, 82.99 TL fiyat koymuş :)
-
hocam kolunu salladıgında çalışan saat vardı bir ara lisede bir hocam vardı onda görmüştüm normal saat piliyle çalışan bir saat değil ve çelik kasa vs bayagı eskı bır saattı ömürlük kullancagın bir saat biraz araştırırsın çipli pilsiz bu saatleri güzel birşeyler bulabilirsin.
-
HoLyCat bunu yazdıantivir-US bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı

Geçen istanbul marmara forumda Casio mağazasında gördüm, 82.99 TL fiyat koymuş :)
onlar da askeri malzemeciden almıştır, pahalısa satıyodur uyanıklar :D
-
HoLyCat bunu yazdıantivir-US bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı

bunun yerine sunu dusunebilirsin : http://bmimages.jr.com/productimages/CASDB361AV.PNG?CELL=325%2C325&QLT=85&CVT=jpeg
model numarasi : 2515
daha yeni bir model oldugundan ve cakmasi olmadigindan (hic gormedim) tercih edilebilir, ayrica ufak tefek birkac ozelligi daha var ve ekrani daha bi gorunur
-
HoLyCat bunu yazdı

Bu saatten iki sefer aldım ikisindede bilekliği koptu.Çakma mıydı bilmiyorum ama en son baktığımda hala çalışıyordu o halde.
-
akıllı saat al hocam :) iamwatch al :)
-
omurluk kol saati ve 70 tl olmaz hocam oyle sey :)
ama param var bana koymaz diyorsan rolex, rolex cok koyar diyorsan tbt bir kullanici birebir replika rolex satiyordu bilmem kac atm basinc deneylerine falan sokuyordu ona bakabilirsin. baska bir tbt muridi ise orjinal casio lari oldukca ucuza satiyordu japonyadan getirtiyordu sanirsam. biraz paraya kiy bu adamlarla iletisime gec.
-
bunlara ne demeli :)
https://www.butigim.com/altk-saat-63215.html?r=erkeksaat42814