Ömürlük Kol Saati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Hediye saati de kaybetmen yazık olmuş ya Dayın birşey demedi mi acaba merak ettim :(

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

hocam 70 tl ye ömürlük zor gibi hele ki her tarafta sahte çakma saatler dolaşırken. benim gönlüm hislonda ömürlük yılların markası 

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Babam bana 4. sınıfa giderken jaga marka bi saat almıştı dijital hala kullanıyorum pilini bile değişmedim sadece ışığı yanmıyor artık.

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Babam bana 4. sınıfa giderken jaga marka bi saat almıştı dijital hala kullanıyorum pilini bile değişmedim sadece ışığı yanmıyor artık.

Şuan kaç yaşında olduğunu bilmediğimizden saatin kalitesine dair birşey algılayamıyoruz. Hala 4'te bile olabilirsin. :)

70 tl lik saat olmaz. 70 tl ye alınanı 70 dklık bir zamanlayıcıdır. Çünkü sadece 70 dk dayanacaktır. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

en fazla 70 liraya ömürlük saat nasıl olur hocam? artır biraz fiyatı, dağcı saati felan varsa onlar dayanıklıdır diye düşünüyorum.

Bulamazsan buyur sana ömürlük saat :D

f

oo yoksa beren saatten mi öyle dedin inş ben böyle yanlış anlamışımdır yoksa bu espriyi kaldıramam :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Şuan kaç yaşında olduğunu bilmediğimizden saatin kalitesine dair birşey algılayamıyoruz. Hala 4'te bile olabilirsin. :)

70 tl lik saat olmaz. 70 tl ye alınanı 70 dklık bir zamanlayıcıdır. Çünkü sadece 70 dk dayanacaktır. :)

Abi matematikçiydin sen di mi? Allah sabır versin sana, iyi görmedim.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

SAVAŞ UÇAĞI KOKPİT TASARIM

bu nedir ya nersi benziyomus

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Abi matematikçiydin sen di mi? Allah sabır versin sana, iyi görmedim.

Yok değilim. Karıştırdın. Marjinalim sadece. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam saatlerden pek anlamam ama bildiğim kadarıyla ömürlük olarak düşünebileceğimiz saatler genelde pahallı oluyorlar. kendi kendini şarj eden ömürlük saatler markasına göre fiyatlandırılıyor. bu fiyat birkaç yüz TL den başlayıp, birkaç on-bin TL ye kadar çıkabiliyor.

mesela ben geçen panerai marka saatlere rastladım. sade bir modeli var, çok hoşuma gitti ama fiyatları el yakıyor ($10,000 civarı)..

ayrıca profil resmimdeki saate de hasta oldum, onun da fiyatı $25,000 civarı olsa gerek..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

hocam saatlerden pek anlamam ama bildiğim kadarıyla ömürlük olarak düşünebileceğimiz saatler genelde pahallı oluyorlar. kendi kendini şarj eden ömürlük saatler markasına göre fiyatlandırılıyor. bu fiyat birkaç yüz TL den başlayıp, birkaç on-bin TL ye kadar çıkabiliyor.

mesela ben geçen panerai marka saatlere rastladım. sade bir modeli var, çok hoşuma gitti ama fiyatları el yakıyor ($10,000 civarı)..

ayrıca profil resmimdeki saate de hasta oldum, onun da fiyatı $25,000 civarı olsa gerek..

Hocam imitasyon saate verceğim para en fazla 50 liradır. Ama profildekinin kaliteli imitasyonuna kafadan 300-400 çalışır :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 4840 Toplam Mesaj: 38