Ömürlük Kol Saati
-
Hediye saati de kaybetmen yazık olmuş ya Dayın birşey demedi mi acaba merak ettim :(
-
hocam 70 tl ye ömürlük zor gibi hele ki her tarafta sahte çakma saatler dolaşırken. benim gönlüm hislonda ömürlük yılların markası
-
Babam bana 4. sınıfa giderken jaga marka bi saat almıştı dijital hala kullanıyorum pilini bile değişmedim sadece ışığı yanmıyor artık.
-
Cesnist bunu yazdı
Babam bana 4. sınıfa giderken jaga marka bi saat almıştı dijital hala kullanıyorum pilini bile değişmedim sadece ışığı yanmıyor artık.
Şuan kaç yaşında olduğunu bilmediğimizden saatin kalitesine dair birşey algılayamıyoruz. Hala 4'te bile olabilirsin. :)
70 tl lik saat olmaz. 70 tl ye alınanı 70 dklık bir zamanlayıcıdır. Çünkü sadece 70 dk dayanacaktır. :)
-
antivir-US bunu yazdı
en fazla 70 liraya ömürlük saat nasıl olur hocam? artır biraz fiyatı, dağcı saati felan varsa onlar dayanıklıdır diye düşünüyorum.
Bulamazsan buyur sana ömürlük saat :D

oo yoksa beren saatten mi öyle dedin inş ben böyle yanlış anlamışımdır yoksa bu espriyi kaldıramam :D
-
PathfindeR00 bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Şuan kaç yaşında olduğunu bilmediğimizden saatin kalitesine dair birşey algılayamıyoruz. Hala 4'te bile olabilirsin. :)
70 tl lik saat olmaz. 70 tl ye alınanı 70 dklık bir zamanlayıcıdır. Çünkü sadece 70 dk dayanacaktır. :)
Abi matematikçiydin sen di mi? Allah sabır versin sana, iyi görmedim.
-
SAVAŞ UÇAĞI KOKPİT TASARIM
bu nedir ya nersi benziyomus
-
mugen bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Abi matematikçiydin sen di mi? Allah sabır versin sana, iyi görmedim.
Yok değilim. Karıştırdın. Marjinalim sadece. :)
-
hocam saatlerden pek anlamam ama bildiğim kadarıyla ömürlük olarak düşünebileceğimiz saatler genelde pahallı oluyorlar. kendi kendini şarj eden ömürlük saatler markasına göre fiyatlandırılıyor. bu fiyat birkaç yüz TL den başlayıp, birkaç on-bin TL ye kadar çıkabiliyor.
mesela ben geçen panerai marka saatlere rastladım. sade bir modeli var, çok hoşuma gitti ama fiyatları el yakıyor ($10,000 civarı)..
ayrıca profil resmimdeki saate de hasta oldum, onun da fiyatı $25,000 civarı olsa gerek..
-
RockZs bunu yazdı
hocam saatlerden pek anlamam ama bildiğim kadarıyla ömürlük olarak düşünebileceğimiz saatler genelde pahallı oluyorlar. kendi kendini şarj eden ömürlük saatler markasına göre fiyatlandırılıyor. bu fiyat birkaç yüz TL den başlayıp, birkaç on-bin TL ye kadar çıkabiliyor.
mesela ben geçen panerai marka saatlere rastladım. sade bir modeli var, çok hoşuma gitti ama fiyatları el yakıyor ($10,000 civarı)..
ayrıca profil resmimdeki saate de hasta oldum, onun da fiyatı $25,000 civarı olsa gerek..
Hocam imitasyon saate verceğim para en fazla 50 liradır. Ama profildekinin kaliteli imitasyonuna kafadan 300-400 çalışır :)